Třinec – Mnichov cz 0:2 (kon.) | Mannheim – Salzburg 3:2 (kon.) | Aalborg – Rauma 2:6 (kon.)
Vítkovice – Rapperswil cz 4:1 (kon.) | Skellefteå – Pardubice cz 3:4 (kon.)
konec
Aalborg Pirates
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Lukko Rauma
Neděle 03.09.2023, 17:00 • Cool East Arena, Aalborg • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:15 KRANNILA - 2:6
     
    46:15
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku! Hezká kombinace hostí znamená šestou vstřelenou branku. JAMI KRANNILA se opřel do své střely od modré čáry a brankář Adamsen neměl nárok na zákrok. Asistence: Julius Mattila, Jakob Stenqvist.
    35:02 BROOKS - 2:5
     
    35:02
    Aalborg právě vstřelil branku! Rychlá korekce ze strany domácího týmu. CALDER BROOKS zavítal do útočné zóny a následně propálil hostujícího brankáře svou přesnou střelou z mezikruží. Aalborg prohrává znovu o tři góly. Asistence: Jeppe Jul Korsgaard, Bo Hanson.
    34:43 REUNANEN - 1:5
     
    34:43
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku! Domácí i nadále nestíhají tempo s finským soupeřem a máme tu pátou branku! TARMO REUNANEN se projel až do hloubi útočného pásma a posléze svou střelou o tyčku překonal Adamsena popáté v utkání. Asistence: Tuukka Tieksola, Joshua Brook.
    31:40 Ponthus WESTERHOLM - 1:4
     
    31:40
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku! Hráči ve žlutých dresech se usadili v útočném pásmu a výsledkem je další vstřelená branka. Rychlou souhru na jeden dotek zakončil v mezikruží PONTHUS WESTERHOLM, který nedal Adamsenovi šanci zasáhnout. Asistence: Pathrik Westerholm, Tarmo Reunanen.
    24:48 NYMAN - 1:3
     
    24:48
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku! To bylo rychlé! LINUS NYMAN využil špatného střídání domácích, když pláchl celé obraně a tváří v tvář překonal Adamsena svou přesnou střelou. Asistence: Niclas Almari.
    16:15 MORIN - 1:2
     
    16:15
    Aalborg právě vstřelil branku! A domácí hokejisté jsou rázem zpátky ve hře. PIERRE-OLIVIER MORIN tečoval Bjorkstrandovu pobídku z pravého kruhu pro vhazování a první jmenovaný zcela osamocený usměrnil touš do sítě. Asistence: Patrick Bjorkstrand, Tommy Giroux.
    11:55 REUNANEN - 0:2
     
    11:55
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku! Finský celek se krátce nato přeci jen prosazuje. TARMO REUNANEN vyslal prudkou střelu od modré čáry a Adamsen nestačil zareagovat. Clonící hráči odvedli dobrou práci, jelikož domácí brankář měl zcela zakrytý výhled. Asistence: Ponthus Westerholm, Joshua Brook.
    08:09 NYMAN - 0:1
     
    08:09
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku! Máme tu první gól v utkání a hosté jdou do vedení. Pathrik Westerholm tentokrát v roli nahrávače našel v mezikruží dobře připraveného LINUSE NYMANA a švédský forvard se nemýlil. Asistence: Pathrik Westerholm, Tarmo Reunanen.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 17. Morin (Bjorkstrand, Giroux), 36. Brooks (Korsgaard, Hanson) – 9. Nyman (Pathrik Westerholm, Reunanen), 12. Reunanen (Ponthus Westerholm, Brook), 25. Nyman (Almari), 32. Ponthus Westerholm (Pathrik Westerholm, Reunanen), 35. Reunanen (Tieksola, Brook), 47. Krannila (Mattila, Stenqvist)


    Aalborg Pirates: Adamsen (Sørensen) – Koch, Knudsen, Hanson, Carstensen, Brøndberg, Nielsen, Frederiksen – Jul Korsgaard, Brooks, Andersen – Giroux, Bjorkstrand, Boesen – Ladehoff, Morin, Spelling – Anker, Rasmussen.
    Trenér: Garth Murray

    Lukko Rauma: Harvey (Lebedeff) – Reunanen, Brook, Piipponen, Stenqvist, Almari, Ervasti, Abt – Burke, Mattila, Repo – Nyman, Pathrik Westeholm, Ponthus Westerholm – Fontaine, Krannila, Tieksola – Ikonen, Kainulainen, Ylitalo – Suni.
    Trenér: Tomi Lämsä

    Rozhodčí: Andersen, Lundsgaard – Krøyer, Dalsgaard

    Diváci: 1 635
    bahis siteleri