Třinec – Mnichov cz 0:2 (kon.) | Mannheim – Salzburg 3:2 (kon.) | Aalborg – Rauma 2:6 (kon.)
Vítkovice – Rapperswil cz 4:1 (kon.) | Skellefteå – Pardubice cz 3:4 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
3:4 (2:2, 1:0, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 03.09.2023, 18:00 • Skellefteå Kraft Arena • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:35 Lukáš SEDLÁK - 3:4
     
    57:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu a na pardubické lavičce propukla velká radost. Od modré čáry střílel Tomáš Dvořák a kotouč se pak odrazil k LUKÁŠI SEDLÁKOVI, který pak dorazil kotouč za brankovou čáru. Následovala trenérská výzva domácích, ale ta ofsajdovou situaci před gólem neodhalila. Gól tedy platí! Asistence: Tomáš Dvořák a Tomáš Hyka.
    53:21 A. MUSIL - 3:3
     
    53:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Jan Košťálek přihrál kotouč ADAMU MUSILOVI, který skrze obránce Jonathana Pudase vystřelil a puk se poté u protější tyče odrazil od tyčky a odrazem o zadní část betonu Söderströma zapadl za brankovou čáru – 3:3. Začíná se opět od začátku. Asistence: Jan Košťálek.
    28:03 Martins DZIERKALS - 3:2
     
    28:03
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Špatný výhoz hostů z vlastního pásma zachytil před útočnou modrou čárou MARTINS DZIERKALS. Ten si poté nabruslil do pravého kruhu, ještě si vylepšil střeleckou pozici a poté svižnou ránou nedal Romanu Willovi žádnou šanci – 3:2. Bez asistence.
    14:01 David CIENCIALA - 2:2
     
    14:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno! Na pravém kruhu dostal přihrávku DAVID CIENCIALA, který na nic nečekal a jeho tvrdá rána z první končí v síti domácího celku – 2:2. Využitá přesilová hra a začíná se znovu od začátku. Asistence: Tomáš Hyka a Peter Čerešňák.
    12:27 Linus LINDSTRÖM - 2:1
     
    12:27
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí stav zápasu na svou stranu. LINUS LINDSTRÖM se ve vlastním oslabení dostal až do těsné blízkosti Romana Willa, kterého svižnou ranou překonal – 2:1. Asistence: Filip Sandberg a Petter Granberg.
    11:13 Jonathan JOHNSON - 1:1
     
    11:13
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Nádherná kombinace domácích a je vyrovnáno! Z pravé strany nahodil kotouč před branku Romana Willa Elias Salomonsson a těsně před hostujícím brankářem nastavil svoji hůl JONATHAN JOHNSON a jeho sklepnutí pak končí za zády pardubického gólmana – 1:1. Asistence: Elias Salomonsson a Rickard Hugg.
    08:44 Jan MANDÁT - 0:1
     
    08:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní hosté definitivně utnuli tlak soupeře, a to nejlepším způsobem, jdou totiž do vedení. Z dálky střílel na domácí branku Peter Čerešňák, kotouč se pak odrazil na druhou stranu, kde z levé strany pohotově JAN MANDÁT kotouč dorazil do částečně odkryté klece Skelleftey – 0:1. Asistence: Peter Čerešňák.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Johnson (Salomonsson, Hugg), 13. Lindström (Sandberg, Granberg), 29. Dzierkals – 9. Mandát (Čerešňák), 15. Cienciala (Hyka, Čerešňák), 54. A. Musil (Košťálek), 58. Sedlák (Dvořák, Hyka)


    Skellefteå AIK: Söderström (Rautio) – Pudas (C), M. Forsfjäll, Salomonsson, Olsson, Granberg, Lundberg, Sandik-Pellika – Robertsson, P. Lindholm (A), Lindström – Sandberg, Johnson, Hugg (A) – Dzierkals, Lindberg, M. Lindholm – Keilin, Z. Forsfjäll, Stenman – Vuollet (TS)
    Trenér: Robert Ohlsson

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – Čerešňák, D. Musil, Košťálek, Dvořák, Hrádek, Vála, Kolář – Hyka, Sedlák (C), Říčka – Radil (TS), Zohorna (A), Kousal – Cienciala, Poulíček (A), Paulovič – Vondráček, A. Musil, Mandát
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Björk (SWE), Öhlund (SWE) – Persson (SWE), Yletyinen (SWE)

    Diváci: 3154
    bahis siteleri