Třinec – Přerov 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Plzeň – Tábor 4:3 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | K. Vary – Slavia 8:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 6:2 (kon.)
Poruba – Zlín 2:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 8:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
HC Litvínov
Čtvrtek 07.09.2023, 18:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    59:27 Marek PEROUTKA - 2:5
     
    59:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tříbodovou definitivu svému týmu gólem do prázdné branky dává MAREK PEROUTKA, který si tak zároveň v zápase připisuje hattrick. Asistence: Jonáš Bednařík, Jindřich Koky.
    55:08 Václav NESTRAŠIL - 2:4
     
    55:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se nevzdávají! Ve vlastním oslabení si kotouč pro sebe uzmul VÁCLAV NESTRAŠIL a osamocen proti Trejbalovi kličkou neomylně zavěsil. Bez asistence.
    53:00 Václav RAICHL - 1:4
     
    53:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zdá se, že nyní je již skutečně rozhoduto! Důrazu na brankovišti využil VÁCLAV RAICHL a opětovně tak svůj tým posílá do třígólového trháku. Asistence: David Sedláček, Jan Trefný.
    47:10 David HRUBÝ - 1:3
     
    47:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Důležitý moment pro domácí, kteří se dočkali snížení a mohou tak zamíchat kartami zápasu! Přesilovou hru využil DAVID HRUBÝ, když z pravého křídla vymetl levý horní růžek litvínovské branky. Asistence: Tudor Bolocan, Radoslav Cichoň.
    34:31 Marek PEROUTKA - 0:3
     
    34:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že fantastický Tvrzník svou branku po zbytek utkání pro soupeře zamkne, toto kouzlo ale nakonec přeci jen odčaroval MAREK PEROUTKA, na jehož přesnou střelu z pozice pravého kruhu do pravého horního růžku branky byl i sparťanský fantom krátký! Asistence: Jakub Winkelhöfer, Jonáš Bednařík.
    13:48 David SEDLÁČEK - 0:2
     
    13:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté zcela zaslouženě navyšují vedení! Tobias Uhlík našel ve středním pásmu DAVIDA SEDLÁČKA, jehož následnou střelou nejspíš ještě tečoval jeden z bránících hráčů a skončila tak za Tvrzníkovými zády. Asistence: Tobias Uhlík.
    02:25 Marek PEROUTKA - 0:1
     
    02:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté jdou v zápase do vedení! Lukáš Dostál kotouč zpoza branky předložil do takřka ideální pozice zakončujícímu MARKU PEROUTKOVI, který se již z levého křídla následně nemýlil. Asistence: Lukáš Dostál.
    Marken.cz

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 48. Hrubý (T. Bolocan, Cichoň), 56. Nestrašil – 3. M. Peroutka (L. Dostál), 14. Sedláček (Uhlík), 35. M. Peroutka (Winkelhöfer, Bednařík), 53. Raichl (Sedláček, Trefný), 60. M. Peroutka (Bednařík, Koky)


    HC Sparta Praha: Tvrzník (Hanousek) – Burda, Dufek, Já. Novák, T. Bolocan, Cichoň, Malínek (C), Hoznourek – F. Novák, Hlinka, Volodin – Prikhodko, D. Novotný, Nestrašil (A) – Adamec, Hrubý, M. Bolocan – Žukovskij.
    Trenér: Richard Žemlička

    HC Litvínov: Trejbal (Udržal) – Uhlík, Žák, Břenda, Winkelhöfer (C), Babka, Bozseník – M. Peroutka, Raichl (A), Koky (A) – Trefný, Sedláček, D. Pospíšil I – Bednařík, Petružálek, L. Dostál – Kurnat, Cvikl.
    Trenér: Robert Kaše

    Rozhodčí: Battěk – Kučera, Štěpánek
    bahis siteleri