Olomouc – Jihlava 4:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:3 (0:2 po s.n.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 3:4 (kon.)
Plzeň – K. Vary 2:0 (kon.) | Litvínov – Sparta 2:1 (kon.) | Přerov – Třinec 2:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
Berani Zlín
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 07.09.2023, 15:00 • CCM Aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování 5. kola DHL extraligy juniorů, ve kterém se dnes odehraje utkání zlínských Beranů proti pardubickému Dynamu, které, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Berani Zlín

    Vstup do nové další sezóny mladým ševcům zatím vůbec nevychází podle představ. Během úvodních čtyř klání východní skupiny dokázali totiž vyhrát pouze v jednom případě. Nutno ale podotknout, že se jednalo pětigólovou demolici mančaftu jihlavské Dukly. Ani velký gólový rozdíl jim ale pochopitelně víc jak tři body z tížené výhry nepřinesl. V posledním utkání dokázali ještě obrat o bod favorizovaný Třinec, nad kterým dokonce vedli ještě pět minut před koncem o dvě branky. Výběr Jana Srdínka to v dnešním utkání nebude mít navíc o nic jednodušší, se čtyřmi body na svém kontě jsou totiž za Pardubicemi o čtyři místa v tabulce dál.

    Poslední tři utkání:
    Třinec U20 vs. Zlín U20 – 6:5 pp.
    Zlín U20 vs. Jihlava U20 – 5:0
    Kometa Brno U20 vs. Zlín U20 – 6:3
     
    HC Dynamo Pardubice

    Oproti jejich soupeři se můžou hráči Dynama prozatímní druhou příčkou v tabulce východní části extraligy juniorů a dvěma výhrami. Ti v posledních dvou utkáních ale nedokázali získat ani bod, v obou případech je totiž soupeř dokázal porazit rozdílem dvou branek. V dnešním utkání by to ale měla být pro Pardubice procházka růžovým sadem. Pokud by se jim totiž nepodařilo vyhrát, znamenalo by to přerušení šňůry výher na ledě žlutomodrých, která trvá téměř dlouhých sedm let. Prohra by navíc znamenala riziko propadu o několik míst tabulkou dolů.

    Poslední tři utkání:
    Jihlava U20 vs. Pardubice U20 – 4:2
    Pardubice U20 vs. Třinec U20 – 2:4
    Vítkovice U20 vs. Pardubice U20 – 1:5
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Mikel, Šišák, Špaňhel, Lukaštík, Nábělek (C), Zavřel – Tomek, Pešák, Babulík – Pražan, Koláček, Heš – Holba, Vaculík, Čechmánek (A) – Pilát, Klimek, Urban.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Batih) – K. Červenka (C), Šmerda, Koudelka, Kubánek, Rájek, Švec, Hebek (A) – A. Fiala, J. Kubíček, Pilař – Jevtěchov, Tomas, Dostál – Pavlata (A), D. Burda, Kalužík – Helikar, Gromadzki, Jaša.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Held, Čuňočka – Vašíček, Viskot.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    Úvodní buly dopadlo lépe pro Dynamo, které se okamžitě hrne do útočného pásma, a to hlavně zásluhou Oleksije Jevtěchova. U nahozeného kotouče jsou ale nakonec první žlutomodří.
     
    01:43
    K první střele utkání se dostal Tomáš Hebek. Jeho pokus od modré ale téměř okamžitě zablokoval svou holí Martin Vaculík. Díky tomu si tak na své konto připsal gólman pouze jeden z těch jednodušších zákroků.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Šišák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    02:51
    Úvodní půle první početní výhody zatím hostům nevychází příliš podle představ. Ke střele se dostali pouze jednou, kdy byl pokus Hebeka navíc zablokován. Naopak velmi se daří zlínské defenzívě, které se díky svému aktivnímu napadání daří často vyhazovat kotouče.
     
    03:50
    Ani druhá půle nevypadala příliš slavněji. Jediná zajímavá událost bylo vhazování, které ale bylo po pravici Lukáše Viléma. Závěr se ale přece jenom už odehrává více v útočném pásmu Pardubic.
     
    04:33
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Tadeáš Kalužík – 2 min., podrážení.
     
    05:33
    Zaváhání v podobě nevyužité početní výhody nyní mají šanci potrestat domácí. Ani jejich snažení ale není zrovna učebnicové. Jedna nepřesná přihrávka střídá druhou, a tak se hra odehrává spíše ve středním, než útočném pásmu.
     
    06:32
    Druhá půle byla ze strany žlutomodrých přece jenom už o něco povedenější. Byli jsme svědky několika pokusů od modré. Nejblíže měl ke vstřelení gólu pak Pešák, který svou zacloněnou střelou ale našel pouze betony Viléma.
     
    07:31
    Rovnou ke dvěma pokusům se nyní odvážil Kryštof Červenka. Ten pálil vždy od modré, k jeho smůle se ale puk nedostal ke svatyni soupeře ani jednou. První metelici zablokoval Jakub Čechmánek, druhou pak jeden z jeho spoluhráčů.
     
    08:30
    Po vhazování po pravici gólmana Dynama jsou u kotouče domácí. Ti po vlažném startu nyní diktují tempo hry, což nyní dokázal i Mikel svou střelou od modré. Na jeho pokus ale Lukáš Vilém dobře viděl.
     
    09:29
    Do další šance se nyní dostal Vaculík a to dokonce při situaci dva na dva. Jeho zakončení do poloodkryté brány vypadalo opravdu hodně nadějně, nakonec ale puk zablokoval svým obětavým skokem jeden z obránců soupeře.
     
    10:28
    A máme tady další melu před brankovištěm Viléma. Tu zavinil hlavně Zdeněk Urban, který nepřesnou nabídku od jednoho ze spoluhráčů tečoval bruslí přímo na betony Viléma. Nakonec se ale kotouč objevil někde pod tělem brankáře.
     
    11:27
    Pardubičtí se v posledních minutách do utočného pásma příliš nepodívali. O to překvapivější tak byla šance dva na jednoho, kterou hráči Dynama měli. Nakonec se ale nedostalo ani na zakončení, jelikož nepřesnou přihrávkou odevzdal Kubíček puk přímo soupeři.
     
    12:26
    Ani ševci nyní ale nemají příliš štěstí na svých holích. Po nepřesné rozehrávce se píská zakázané uvolnění, a tak se unavená formace Heše a spol. bude muset zdržet na ledě ještě přece jenom o něco málo déle.
     
    13:25
    Po vhazování po levici gólmana Marka Uherka se k puku dostali hosté. Těm se tak podařilo získat po delší době převahu na ledě.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Václav Pešák – 2 min., faul loktem.
     
    15:12
    Tak tato početní výhoda je přímo učebnicová. Rychlé kombinace pardubických mnohdy vedou k překvapivým střelám. Ty ale mnohdy končí pouze na zadním hrazení.
     
    15:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní gól utkání! Jako první rozechvěl síť zlínské svatyně TADEÁŠ KALUŽÍK. Ten svým pokusem z první prostřelil vše, co mu stálo cestě a potrestal tak chybu domácích v podobě vyloučení. Asistence: Martin Švec a Radek Tomas.
    15:47 Tadeáš KALUŽÍK - 0:1
     
    16:46
    Po obdržené brance vypadají žlutomodří hodně rozhození. To dokazuje i potyčka u svatyně Uherka, která vznikla po zákroku zmíněného brankáře. Všechno ale okamžitě řeší sudí, který jasně značí, že obdobné situace už nechce vidět.
     
    17:45
    Po dalším buly po levici Marka Uherka se ke kotouči dostali opět hosté. Po nepřesné přihrávce Josefa Kubička se dostal k puku Martin Vaculík, který se dokonce nakonec dostal i k zakončení. Ani tentokrát se mu ale nepodařilo překonat gólmana soupeře.
     
    18:54
    Po kontaktu s Pavlatou přišel Jakub Heš o hůl, což se nelíbilo jak jemu, tak ani jeho spoluhráčům. Podle sudího ale k žádnému faulu nedošlo, a hra tak pokračuje dál.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:45.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky několika pokusů, které mířili na bránu, pouze jeden se ale dostal až za záda brankáře. Došlo tak k potrestání jednoho z mnoha vyloučení, kterých rozhodně málo nebylo. Díky tou jsou tak hráči Dynama o krok blíže k další výhře na ledě Beranů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Na zahajovacím buly druhého dějství byl úspěšnější Martin Holba. Úspěšný ale už příliš nebyl při následném souboji za svatyní soupeře, kde přišel o kotouč ve prospěch Švece.
     
    21:43
    Už to vypadalo, že by se mohli hosté usadit po zakázaném uvolnění ševců v útočném pásmu. Nepřesná nabídka na modrou z hole Jana Helikara ale znamená pouze úprk z prostoru žlutomodrých.
     
    22:42
    Své hbité nohy nyní ukázal Michal Tomek, který jednoznačně vyhrál bruslařský souboj při snažení o zisk nahozeného kotouče. Nakonec se mu ale i přesto nepodařilo puk udržet na své holi, a to hlavně zásluhou tvrdého hitu Koudelky.
     
    23:41
    Po vhazování po pravici Lukáše Viléma je u puku jeden z jeho spoluhráčů. Nakonec se ale po nepřesné nahrávce dostal k puku Zavřel. Ani on si ale nevedl dvakrát nejšťastněji, a tak se po nepřesné rozehrávce dostávají k puku opět hráči Dynama.
     
    24:40
    Žlutomodří právě tasili své eso v rukávu v podobě druhého gólmana jménem Matěj Zavřel. Že se vám to zdá jako proti pravidlům? Zmíněný hráč ale ukázal pravý opak, a to když skákavý kotouč v brankovišti poslal přes celé kluziště pryč svou holí.
     
    25:39
    Na druhé straně hrací plochy se naopak postaral o dlouhotrvající souboj u mantinelu Daniel Burda s Tadeášem Pražanem. Nakonec se ale podařilo kotouč získat hráči Dynama.
     
    26:38
    Na vhazování u modré čáry byl úspěšnější Martin Holba. Nakonec byl ale tento malý úspěch úplně k ničemu, jelikož jeden z jeho spoluhráčů následně nahodil puk na zakázané uvolnění.
     
    27:37
    Mezitím co se na led začíná snášet lehká mlha, dostal se Dominik Pavlata k dalšímu pokusu. Ten sice propadl brankáři mezi paží a tělem, i přesto ale skončil pouze na zadním hrazení.
     
    28:36
    Tak toto bylo hodně ledabylé střídání ze strany žlutomodrých. Na lavičce se totiž zcela zapomněli dva útočníci. Díky tomu měli hosté na chvíli příležitost v podobě hry pět na tři
     
    29:35
    Hra se nyní přelívá ze strany na stranu a po několika minutách se přece jenom přerušuje. Puk totiž skončil pod lapačkou Viléma. Ten tak zastavil začínající zlínské útočné tažení.
     
    30:34
    Až nekonečný souboj u mantinelu za svatyní Dynama nakonec ukončil vysvobozením kotouče Urban. Jeho následný pokus z velké blízkosti ale zastavil jeden z obránců.
     
    31:33
    V posledních minutách se čím dál tím více dostávají k puku domácí. Díky tomu se nyní ke střele dostal Vaculík. Ten ale našel pouze betony pozorného Viléma.
     
    32:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je srovnán! Velké zaváhání obrany soupeře trestá gólem do zcela prázdné svatyně MARTIN HOLBA. Velkou zásluhu má na svém kontě ale i Čechmánek, který svou nabídkou našel přesně hůl zmíněného střelce. Asistence: Jakub Čechmánek a Tomáš Mikel.
    32:02 Martin HOLBA - 1:1
     
    32:21
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Jan Helikar – 2 min., faul loktem.
     
    33:20
    Ševci mají velkou šanci na rychlé otočení v podobě početní výhody. Zatím ale více času strávili ve vlastním obraném pásmu, než ve třetině soupeře.
     
    34:19
    Ani druhá půle ze strany Beranů nebyla o nic slavnější. Blízko ke druhé brance měl Martin Holba, tomu ale dlouho trvalo se zorientovat před poloodkrytou bránou.
     
    34:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Pardubice jdou opět do vedení! Nevyužitou početní výhodu dokázal rázně potrestat JAN HELIKAR. Ten svým góle tak opět zastavuje rozjetou zlínskou mašinu.
    34:50 Jan HELIKAR - 1:2
     
    35:49
    Blízko k vyrovnání měl nyní Jakub Heš. Ten se jako první dostal k odraženému kotouči přímo před brankovištěm. Místo poloprázdné brány ale trefil pouze tyčku.
     
    36:48
    Tak toto se Kryštofu Červenkovi vůbec nelíbilo. Po cestě na střídačku ho narazil hitem na hrazení jeden ze soupeřů, což vůbec nečekal. Na střídačce se navíc v očividně velké bolesti drží za ruku.
     
    37:47
    Tak toto bylo pohotové zastavení kotouče, které předvedl Patrik Nábělek. Díky tomu se tak jeho spoluhráči dostali do akce dva na jednoho. Celou situaci ale nakonec vyřešil Tomáš Hebek svým skokem do přihrávky.
     
    38:46
    V závěru třetiny jsou v útočném pásmu Berani. Díky tomu se ke střele dostal Matěj Zavřel. Te svým pokusem od modré dokonce trefil i konstrukci brány, nakonec se ale kotouč odrazil pouze do rohu hrací plochy.
     
    39:47
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Adrian Gromadzki – 2 min., hrubost.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:30.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme viděli rovnou dvě branky, z čehož si je oba týmy rozdělili rovným dílem. Jako první se o srovnání postarali Berani. Následná nevyužitá početní výhoda ale přinesla rychlý gól hostů, kteří tak i po další třetině vedou o jeden gól. Nutno ale uznat, že se jedná o mnohem vyrovnanější zápas, než mnozí čekali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Po úvodním buly posledního dějství zaváží kotouč do útočného pásma Patrik Nábělek. I díky tomu se nakonec dostal ke střele Matěj Zavřel. Jeho pokus od modré ale skončil pouze na betonech gólmana.
     
    41:43
    Po zablokované přihrávce byli ševci vyhnáni do středního pásma. Následný přesun ale skončil ještě hůř, jelikož se ihned po něm dostali pardubičtí do přečíslení dva na jednoho. Ani ji ale přihrávky příliš nevychází, a tak nakonec nedošlo ani k zakončení.
     
    42:42
    Ani poslední početní výhoda tak ševcům nevyšla. Jejich tlak v útočném pásmu ale neustává. Nutno ale uznat, že domácí celek brzdí nepřesné zakončení a kvalitní defenzíva soupeře.
     
    43:41
    Zpoza vlastní brány založil další útočné tažení Michal Tomek. Ten svou přesnou dlouhou přihrávkou našel na modré Tomáše Mikela. Ten se nakonec ale ani nedostal k zakončení.
     
    44:40
    U nahozeného puku byl ve vlastním obraném pásmu jako první Matěj Zavřel. Ten ale svou přihrávkou pod tlakem našel pouze hůl jednoho z útočníků soupeře.
     
    45:39
    Po vhazování po pravici Viléma se téměř okamžitě dostal k zakončení Matěj Zavřel. Jeho pokus ale našel pouze betony gólmana hostů. Nakonec se ale celá situace může zopakovat, protože Josef Kubíček poslal kotouč na zakázané uvolnění.
     
    46:38
    Po nahození na bránu Daniela Burdy skončil kotouč v lapačce Uherka. Hvizd píšťalky ale znamenal očividně přerušení pouze pro některé na ledě, jelikož mnoho z nich pokračovalo v pošťuchované za bránou.
     
    47:37
    Po nahození přes celé kluziště se jako první k piku dostal Tomáš Pilát. Ten svou následnou přihrávkou ale našel pouze hůl brankáře, který kotouč poslal pryč od své svatyně.
     
    48:36
    Po několika zakázaných uvolněních během jedné minuty musí mít hráči naučené vhazování před svatyní Viléma snad nazpaměť. Možná i díky tomu se ševcům podařilo usadit se v útočném pásmu.
     
    49:25
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Oliver Lukaštík – 2 min., hrubost,
    Tadeáš Pražan – 2 min., hrubost,
    Václav Pešák – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Vít Pilař – 2 min., hrubost,
    Tomáš Jaša – 2 min., hrubost,
    Oleksij Jevtěchov – 2 min., hrubost.
     
    50:24
    I přes nespočet vyloučení je počet hráčů na ledě na obou stranách po pěti, jelikož se jednalo o přestupky za hrubost. Tato situace očividně svědčí více domácím, což dokázal nyní svým pokusem Matěj Zavřel. Jeho střela od modré ale skončila pouze v lapačce.
     
    51:23
    I na druhé straně je ale o zábavu postaráno. V tomto případě se akorát nedostal kotouč k bráně, jelikož pokus Kryštofa Červenky zastavil jeden z obránců soupeře.
     
    52:22
    Po nepřesné přihrávce Burdy byly u puku na chvíli domácí. Ani jejich nahození ale nedopadlo dvakrát šťastně. Díky tomu se tak do útoku hrnou opět hráči Dynama.
     
    53:21
    Do útočného pásma se hrnul Michal Tomek. Když ale chtěl poslat puk za sebe, jeden z obránců mu jej vypíchnul. Toto zaváhání ho ale nemusí příliš mrzet, jelikož se následně vystavili hosté do ofsajdu.
     
    54:20
    Kotouč na zadní hrazení nahodil Adam Fiala. K jeho nadšení se navíc odrazil přímo k bráně ševců, kde ho raději pod svou lapačku schoval Uherek.
     
    55:19
    Do konce základní hrací doby zbývá již méně než pět minut, což znamená, že žlutomodrým začíná pořádně téct do bruslí. O vyrovnání se sice nyní pokusil Jakub Heš, jeho pokus ale nedoputoval ani do brankoviště.
     
    56:18
    K nahozenému puku se za vlastní bránou dostal Tomáš Mikel, jeho následná přihrávka na Martina Holbu ale skončila pouze na bruslích jednoho ze soupeřů.
     
    57:17
    V nadějné pozici před bránou se pokoušel najít svého spoluhráče Jakub Čechmánek. Nakonec se mu ale puk vrátil zpátky na hůl, a to poté, co ho zablokoval jeden z obránců.
     
    58:12
    Oddechový čas pro tým Berani Zlín.
     
    58:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je neuvěřitelná zápletka vážení! Pouhou minutu před koncem při hře bez brankáře vyrovnal svým pokusem od modré MATĚJ ZAVŘEL. Ten i díky velké dávce štěstí dal ještě svému mančaftu naději na body. Asistence: Jakub Heš a Adam Klimek.
    58:48 Matěj ZAVŘEL - 2:2
     
    59:39
    Závěr třetiny po vyrovnávací brance patřil ševcům, a to i přes jedno zakázané uvolnění. Blízko k dalšímu gólu měl Martin Holba, jeho pokus se ale nakonec snesl na zadní hrazení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Prodloužení začne přibližně v 17:09.
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jednoho gólu, a to dokonce až v samotném závěru. Díky tomu tak následuje zasloužené prodloužení, které není vlastně ani žádným překvapením, oba týmy totiž hrají velmi vyrovnanou partii.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:44
    Po úvodním buly prodloužení patří puk ševcům, kteří se ale nikam nehrnou. Po zatím jediném útočném tažení o něj navíc přišli, a to i bez jediné střely.
     
    61:43
    Ani hráči Dynama si nevedli o nic lépe. K zajímavě vypadajícímu výpadu podél pravého mantinelu se sice dostal Daniel Burda, tam si ale na něj počkal jeden z obránců.
     
    62:42
    Při situaci jeden na jednoho spadl po kontaktu se soupeřem Martin Švec k zemi, což se vůbec nelíbilo celé střídačce Dynama. Ani přesto ale sudí nepřerušuje a nikoho nevylučuje.
     
    63:53
    O založení akce se pokusil Tadeáš Kalužík. Jeho nabídka ale byla nepřesná a zastavila se pouze o brusle jednoho ze soupeřů. Díky tomu se tak ševci vrací opět do útoku.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Nájezdy začnou přibližně v 17:20.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Patrik NÁBĚLEK neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Radek TOMAS neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Martin VACULÍK neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Tadeáš KALUŽÍK neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Jakub HEŠ neproměňuje.
     
    3. série
    0:1
    Oleksij JEVTĚCHOV proměňuje.
     
    4. série
    0:1
    Tomáš MIKEL neproměňuje.
     
    4. série
    0:2
    Adam FIALA proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.
    Autorem vítězné branky je OLEKSIJ JEVTĚCHOV.
    Oleksij JEVTĚCHOV - 2:3
     
    65:00
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Adam Fiala – OK, nesportovní chování.
     
    Konec zápasu.
     
    Během prodloužení jsme viděli střel pramálo, což jen podtrhuje průběh celého utkání, které nebylo zrovna gólovou nadílkou. Nájezdy vypadali obdobně dlouho vyrovnané, nakonec se ale podařilo prosadit Oleksiju Jevtěchovi. Hlavně díky němu si tak odváží ze Zlína Dynamo další výhru a hlavně alespoň dva cenné body.
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (17:27:19)

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 33. Holba (Čechmánek, Mikel), 59. Zavřel (Heš, Klimek) – 16. Kalužík (Švec, Tomas), 35. Helikar (A. Fiala, Kalužík), rozh. náj. Jevtěchov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Patrik Nábělek (ZLN)
    0:0   Radek Tomas (PCE)
    2. série:
    0:0   Martin Vaculík (ZLN)
    0:0   Tadeáš Kalužík (PCE)
    3. série:
    0:0   Jakub Heš (ZLN)
    0:1   Oleksij Jevtěchov (PCE)
    4. série:
    0:1   Tomáš Mikel (ZLN)
    0:2   Adam Fiala (PCE)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Mikel, Šišák, Špaňhel, Lukaštík, Nábělek (C), Zavřel – Tomek, Pešák, Babulík – Pražan, Koláček, Heš – Holba, Vaculík, Čechmánek (A) – Pilát, Klimek, Urban.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Batih) – K. Červenka (C), Šmerda, Koudelka, Kubánek, Rájek, Švec, Hebek (A) – A. Fiala, J. Kubíček, Pilař – Jevtěchov, Tomas, Dostál – Pavlata (A), D. Burda, Kalužík – Helikar, Gromadzki, Jaša.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Held, Čuňočka – Vašíček, Viskot

    Diváci: 67
    bahis siteleri