Havlíčkův Brod – Technika Brno 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Technika Hockey Brno
Sobota 16.09.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy
Partner:
    57:00 MASÁR - 1:5
     
    57:00
    Technika právě vstřelila branku! Jihomoravané korunují svůj výkon další brankou. Nesim Harmin zavezl puk do třetiny, otřel ho o Nedvěda a z dorážky se prosazuje PASCAL MASÁR. Asistence: Nesmin Harmin.
    51:40 VYROUBAL - 1:4
     
    51:40
    Technika právě vstřelila branku! Rychlý a přesný únik dává vale šancím domácím ke zdramatizování zápasu. Karel Holík výborně vykoupal obranu v čele s brankářem, když předložil puk TOMÁŠI VYROUBALOVI. Ten svým druhým gólem zápasu zvyšuje vedení Techniky na rozdíl tří gólů! Asistence: Nesmin Harmin.
    44:40 MASÁR - 1:3
     
    44:40
    Technika právě vstřelila branku! Jihomoravský celek si bere dvoubrankový náskok zpět, a to v přesilové hře! Krásná kombinace, když Karel Holík od pravé tyče nahrál křížem na levý kruh PASCALU MASÁROVI. Ten si zpracoval puk, zamíchals ním a vymetl vzdálenější pavučiny v Nedvědově svatyni! Asistence: Karel Benýšek a Robert Havlát.
    25:39 PÁRTL - 1:2
     
    25:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Celek z Kotliny svůj tlak zúročil ke kontaktní brance! Michal Kerber odvedl dobrou práci na pravé straně, když posléze strhl hru na druhou stranu, kde byl připravený FILIP PÁRTL. Ten z pokleku trefil přesně k levé tyči – Groh neměl šanci na zákrok. Asistence: Michal Kerber a Daniel Pavelec.
    21:07 TOMANÍK - 0:2
     
    21:07
    Technika právě vstřelila branku! Hosté jdou zkraje druhé části do dvoubrankového vedení! PAVEL TOMANÍK přečetl nahrávku Bruslařů, vydal se na zteč, kterou dokonal gólem. Puk nasměroval mezi betony gólmana, který přešel šouravým krokem brankovou čáru! Bez asistence.
    17:55 VYROUBAL - 0:1
     
    17:55
    Technika právě vstřelila branku! Hosté potvrzují má slova a zaslouženě se ujímají vedení! Ačkoliv akce byla mírně kostrbatá, tak končí gólem. Lašákovu střelu neudržel Nedvěd ve výstroji, k dorážce se dostal TOMÁŠ VYROUBAL. Ten na dlouhou hokejku dostal puk tam, kam patří! Asistence: Martin Pigl a Sebastian Bartes.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 26. Pártl (Kerber, Pavelec) – 18. Vyroubal (Pigl, Bartes), 22. Tomaník, 45. Masár (Benýšek, Havlát), 52. Vyroubal (Harmin), 57. Masár (Harmin)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Č. Novák) – Krejčí, Zych, Kutlvašr, Kerber, D. Vacík, Benák – Tecl, Křehlík, Dymák – Pavelec, Pártl, Kopic – D. Košťál, Valášek (C), Bureš.
    Trenér: Radek Haman

    Technika Hockey Brno: Groh (Nešpůrek) – Dufek (C), Fornál, Remta, Lašák, Holík, Úlehla, Kubica – Masař, Havlát, Benýšek – Pospíšil, Picka, Tomaník – Čoubek, Bartes, Pígl – Harmin, Vyroubal, Račický.
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Tomáš Sibera – Jan Kuchta, Zdeněk Fišer

    Diváci: 152
    bahis siteleri