Havlíčkův Brod – Technika Brno 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Technika Hockey Brno
Sobota 16.09.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:05
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Havlát – 2 min., podrážení.
    57:00 MASÁR - 1:5
     
    57:00
    Technika právě vstřelila branku! Jihomoravané korunují svůj výkon další brankou. Nesim Harmin zavezl puk do třetiny, otřel ho o Nedvěda a z dorážky se prosazuje PASCAL MASÁR. Asistence: Nesmin Harmin.
     
    53:23
    Na straně jihomoravského celku mohlo být veseleji, neboť Robert Havlát předložil puk Karlu Benýškovi, který v těžké pozici neskóroval!
    51:40 VYROUBAL - 1:4
     
    51:40
    Technika právě vstřelila branku! Rychlý a přesný únik dává vale šancím domácím ke zdramatizování zápasu. Karel Holík výborně vykoupal obranu v čele s brankářem, když předložil puk TOMÁŠI VYROUBALOVI. Ten svým druhým gólem zápasu zvyšuje vedení Techniky na rozdíl tří gólů! Asistence: Nesmin Harmin.
     
    46:40
    Hosté mohli slavit další gól v početní převaze. Zpoza branky vybruslil k pravé tyči Tomáš Čoupek, jenž nenašel skulinu u bližší tyče!
     
    46:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kerber – 2 min., hrubost.
    44:40 MASÁR - 1:3
     
    44:40
    Technika právě vstřelila branku! Jihomoravský celek si bere dvoubrankový náskok zpět, a to v přesilové hře! Krásná kombinace, když Karel Holík od pravé tyče nahrál křížem na levý kruh PASCALU MASÁROVI. Ten si zpracoval puk, zamíchals ním a vymetl vzdálenější pavučiny v Nedvědově svatyni! Asistence: Karel Benýšek a Robert Havlát.
     
    43:00
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Krejčí – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    41:58
    Nedorozumění v domácí obraně mohl potrestat Pavel Tomaník, který je velmi aktivní. Jeho vytočení z pravé strany končí na gólmanovi.
     
    37:53
    Karel Holík našel krosem Pavla Tomaníka, který obešel Vacíka, ale gólmana Havlíčkova Brodu nedokázal překonat. Hezký brejk v podání Techniky.
     
    37:38
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Fornál – 2 min., vysoká hůl.
     
    34:08
    Karel Holík mohl vrátit na střídačku Brňanů dvougólové vedení. Pumelice od modré jen o pár čísel nenašla místo u levé štangle.
     
    32:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Benák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:50
    Sebastian Bartes je mužem posledních okamžiků. Teď na něj zívala prázdná klec, ale nedokázal dostat poskakující puk za Nedvědův beton!
    25:39 PÁRTL - 1:2
     
    25:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Celek z Kotliny svůj tlak zúročil ke kontaktní brance! Michal Kerber odvedl dobrou práci na pravé straně, když posléze strhl hru na druhou stranu, kde byl připravený FILIP PÁRTL. Ten z pokleku trefil přesně k levé tyči – Groh neměl šanci na zákrok. Asistence: Michal Kerber a Daniel Pavelec.
     
    22:40
    Práce pro místní techniky, neboť na pravé straně útočné třetiny Techniky se uvolnil reklamní transparent. Uvidíme, jak dlouho bude trvat náprava vzniklé situace.
    21:07 TOMANÍK - 0:2
     
    21:07
    Technika právě vstřelila branku! Hosté jdou zkraje druhé části do dvoubrankového vedení! PAVEL TOMANÍK přečetl nahrávku Bruslařů, vydal se na zteč, kterou dokonal gólem. Puk nasměroval mezi betony gólmana, který přešel šouravým krokem brankovou čáru! Bez asistence.
     
    19:32
    Jiří Benák poslal pozdrav na Groha, který přes hradbu těl vyrazil Kotouč do brankoviště. K dorážce se dostal Milan Valašek, ten ale neusměrnil puk za záda maskované opory Brna.
     
    18:20
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Fornál – 2 min., vysoká hůl.
    17:55 VYROUBAL - 0:1
     
    17:55
    Technika právě vstřelila branku! Hosté potvrzují má slova a zaslouženě se ujímají vedení! Ačkoliv akce byla mírně kostrbatá, tak končí gólem. Lašákovu střelu neudržel Nedvěd ve výstroji, k dorážce se dostal TOMÁŠ VYROUBAL. Ten na dlouhou hokejku dostal puk tam, kam patří! Asistence: Martin Pigl a Sebastian Bartes.
     
    16:31
    Hosté zle zatápějí obraně Havlíčkova Brodu, když nyní nahrávající Pospíšil vyzval Picka, ten v kleče neusměrnil puk za záda gólmana.
     
    15:43
    Karel Benýšek vyzval ke skórování Roberta Havláta, který z předbrankového prostoru mířil dobře. Na poslední chvíli vyškrábl puk lapačkou mimo tři tyče Nedvěd!
     
    15:02
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    D. Košťál – 2 min., sekání.
     
    14:20
    Erik Pospíšil nahrál na Pavlu Tomaníkovi, který si vykoupal gólmana Bruslařů, ale bekhendový blafák nedokázal nacpat mezi tři tyče.
     
    09:01
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Holík – 2 min., držení.
     
    08:22
    Hosté se řídili do zajímavého přečíslení, jenže všechno ukončuje hvizd čárového rozhodčího, který viděl postavení mimo hru.
     
    05:33
    Tomáš Úlehla našel krásnou nahrávkou mezi čárkami Tomáše Vyroubala, který si položil Nedvěda, ale puk za pravý beton nedostal!
     
    03:38
    Robert Havlát se obtočil kolem Nedvědovy svatyně, ale puk za pravou tyč nedokázal zasunout.
     
    02:32
    Kapitán hostujícího celku Martin Dufek se ocitl na ledové ploše. Hráč chtěl vystřelit z první golfem, ale místo toho se svalil na led. Těžko říct, zda ho zastavila křeč nebo něco vážnějšího... Dufek odjíždí za dozoru spoluhráčů na střídačku.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 26. Pártl (Kerber, Pavelec) – 18. Vyroubal (Pigl, Bartes), 22. Tomaník, 45. Masár (Benýšek, Havlát), 52. Vyroubal (Harmin), 57. Masár (Harmin)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Č. Novák) – Krejčí, Zych, Kutlvašr, Kerber, D. Vacík, Benák – Tecl, Křehlík, Dymák – Pavelec, Pártl, Kopic – D. Košťál, Valášek (C), Bureš.
    Trenér: Radek Haman

    Technika Hockey Brno: Groh (Nešpůrek) – Dufek (C), Fornál, Remta, Lašák, Holík, Úlehla, Kubica – Masař, Havlát, Benýšek – Pospíšil, Picka, Tomaník – Čoubek, Bartes, Pígl – Harmin, Vyroubal, Račický.
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Tomáš Sibera – Jan Kuchta, Zdeněk Fišer

    Diváci: 152
    bahis siteleri