Heidenheim – W. Brémy 4:2 (kon.) | Darmstadt – Mönchengladbach 3:3 (kon.)
konec
1.FC Heidenheim 1846
4:2 (2:0)
Werder Brémy
Neděle 17.09.2023, 15:30 • Voith-Arena (Heidenheim) • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Odchází střelec první branky zápasu Kleindienst, místo něj přichází Keller.
     
    90
    Brémy mohly zdramatizovat zápas, Njinmah se probojoval za obranu a dostal se do zakončení, Müller ale předvedl skvělý zákrok a míč zneškodnil.
     
    84
    Posílení útoku, hosté nemají na co čekat. Ze hřiště odstupuje Groß, místo něj přichází Njinmah.
     
    82
    Ze hřiště odchází autor dvou branek a jeden z nejlepších hráčů na hřišti Dinkci, místo něj přichází Sessa. Ze hřiště odchází i velmi aktivní Beste, místo něj přichází Pick.
     
    75
    Heidenheim právě vstřelil branku! Velké zaváhání hostující obrany Heidenheim trestá! Kleindienst vedl míč středem hřiště, všiml si nabíhajícího hráče na levé straně, JAN-NIKLAS BESTE měl hodně prostoru a v zakončení se nemýlil! – 4:2.
     
    73
    První střídání i na straně domácích. Ze hřiště odstupuje Theuerkauf a Pieringer, místo nich přichází Beck a Thomalia.
     
    73
    Moc nechybělo, a Heidenheim znovu vedl o dvě branky! Kleindienst se uvolnil ve vápně, jeho tvrdá střela těsně minula levou tyč Pavlenky.
     
    68
    Heidenheim právě vstřelil branku! Dlouho vyrovnaný stav netrval! Beste na levé straně poslal skvělý míč do vápna, kde byl připravený EREN DINKCI, který střelou k tyči z první nedal Pavlenkovi šanci! – 3:2.
     
    65
    Další střídání na straně hostů. Ze hřiště odstupuje Woltemade, místo něj přichází Borré.
     
    64
    Werder právě vstřelil branku! Hosté po skvělém vstupu trochu polevili, přežili tlak soupeře a následně z první své šance skórují! Deman našel svým centrem ve vápně MITCHELLA WEISERA, který si naskočil na míč a hlavou pod břevno překonává brankáře! – 2:2.
     
    62
    Kleindienst si navedl míč z pravé strany a i zásluhou teče obrany nastřelil levou tyč Pavlenky!
     
    58
    Další velká šance hostů, Ducksch dostal míč na hranici penalty a mohl zakončovat z výhodné pozice, Siersleben mu ale skočil do střely a skvěle zabránil ohrožení branky Müllera.
     
    52
    Náskok domácích mohl být pryč, Schmid se dostal do samostatného úniku, toho sice stíhali obránci, ale aspoň mu nedali klid v zakončení. Hostující ofenzivní zadák ale těsně minul branku Müllera.
     
    51
    První žlutou kartu zápasu vidí domácí Traoré.
     
    49
    Werder právě vstřelil branku! Lepší start si hosté nemohli přát! Nově příchozí MARVIN DUCKSCH se postavil k míči, Müller sice jeho pokus vyrazil, na dorážku už ale neměl nárok! – 2:1.
     
    47
    Hosté měli v úvodu standartní situaci, Ducksch poslal centr do vápna a jeden z domácích obránců zahrál rukou! Hlavní rozhodčí přerušuje hru a vypadá to, že se bude zahrávat penalta.
     
    46
    Hned trojí střídání o poločase připravil hostující trenér. Na hřišti už není Kownacki, Jung a Friedl, místo nich na druhý poločas přichází Ducksch, Deman a Veljković.
     
    44
    Heidenheim právě vstřelil branku! Nádherná individuální akce a EREN DINKCI posílá svůj tým do vedení o dvě branky! Hráč, který v Heidenheimu hostuje právě z Brém, si vzal míč, pár hráčů obešel a pak se rozhodl vystřelit, Pavlenka byl na jeho pokus k tyči krátký! – 2:0.
     
    40
    Obrovská šance hostů! Schmid poslal přesný střílený míč do vápna, Stage měl před sebou odkrytou branku, byl ale u míče o setinku později a míč poslal ve skluzu nad branku!
     
    27
    Z ničeho nic se do obrovské šance dostali domácí hráči! Maloney poslal skvělý míč za obranu, Theuerkauf poslal míč do vápna a Kleindienst měl na kopačce druhý gól, Stark a Pavlenka ale skvěle zapracovali a nedovolili soupeři skórovat.
     
    5
    Heidenheim právě vstřelil branku! Domácí se hned v úvodu utkání dostávají do vedení! K penaltě se postavil TIM KLEINDIENST, který s přehledem pokutový kop proměňuje a posílá svůj tým do vedení! – 1:0.
     
    5
    Je tomu tak, hlavní rozhodčí se byl podívat na video a po konzultaci s videorozhodčím nařizuje pokutový kop pro domácí Heidenheim!
     
    4
    Beste se postavil k míči, trefil ale zeď! Hostující hráč ve zdi ale zahrál rukou, po menší chvilce je hlavní rozhodčí poslán k VARu a vypadá to, že se bude kopat penalta!

    David Bochňák

    Branky: 5. Kleindienst (pen.), 44. Dinkci (Kleindienst), 68. Dinkci (Beste), 75. Beste (Kleindienst) – 49. Ducksch (pen.), 64. Weiser (Deman)

    Karty:   51. Traoré (HEI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 15:7. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:9.
    1.FC Heidenheim 1846: K. Müller – Föhrenbach, Siersleben, Mainka (C), Traoré – Beste (82. Pick), Theuerkauf (73. Beck), Maloney, Dinkci (82. Sessa) – Kleindienst (90+1. Keller), Pieringer (73. Thomalla).
    Náhradníci: Eicher – Dovedan, Schimmer, Schöppner.

    Trenér: Edin Teržič

    Werder Brémy: Pavlenka – Jung (46. Deman), Friedl (46. Veljković), Stark, Pieper, Weiser – Stage, Groß (84. Njinmah), Schmid – Woltemade (65. Borré), Kownacki (46. Ducksch).
    Náhradníci: Zetterer – Bittencourt, Lynen, Rapp.

    Trenér: Ole Werner

    Rozhodčí: Patrick Ittrich – Norbert Grudzinski, Lasse Koslowski