Frýdek-M. – Pardubice B 3:1 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 3:4 (po pr.) | Kolín – Jihlava 1:2 (kon.)
Znojmo – Zlín 5:1 (kon.) | Prostějov – Sokolov 6:3 (kon.) | Vsetín – Litoměřice 6:4 (kon.)
Slavia – Přerov 1:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:4 (1:1, 3:1, 2:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 20.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:48 Luboš ROB - 6:4
     
    54:48
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nakonec přetavili útočnou aktivitu z posledních minut v šestou trefu v utkání! Vše začalo u Berzinše, který svižně po pravém křídle dopravil puk do útočného pásma, jeho bekhend Pařík vyrazil, puk si sebral za brankou Jonák a připravil střeleckou pozici LUBOŠI ROBOVI, který se prosazuje podruhé v utkání. Asistence: Vít Jonák, Daniels Berzinš.
    45:32 David AUBRECHT - 5:4
     
    45:32
    Litoměřice právě vstřelily branku! Přestřelka pokračuje! Bodové naděje Litoměřic vzkřísil po vhazování v útočném pásmu DAVID AUBRECHT, jenž od modré čáry vyslal nechytatelnou ránu, po které se puk zavrtěl ve vsetínské síti. Asistence: Josef Jícha.
    42:09 Vít JONÁK - 5:3
     
    42:09
    Vsetín právě vstřelil branku! Podobně jako ve druhé třetině i tentokrát si Vsetín brzy bere dvoubrankové vedení zpět! Luboš Rob předvedl perfektní střídání, s pukem trápil obránce Litoměřic a nakonec se mu i povedlo připravit pozici pro VÍTA JONÁKA, který nedal z hranice brankoviště Paříkovi šanci. Asistence: Luboš Rob, Tomáš Ondračka.
    41:06 Petr TON - 4:3
     
    41:06
    Litoměřice právě vstřelily branku! Podruhé v utkání slaví Stadion využití přesilové hry. Po dvou neúspěšných pokusech se do třetice dostal ke střele Sihvonen a proti Vsetínu dnes vstřelil druhou branku PETR TON, když bruslí usměrnil za Žukova střelu svého spoluhráče. Asistence: Riku Sihvonen, Patrik Husák.
    35:02 Markus KOJO - 4:2
     
    35:02
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši si berou zpět dvoubrankový náskok. Po zakázaném uvolnění se opět vhazovalo před brankou Stadionu, z vyhraného vhazování těžil MARKUS KOJO, finský zadák ve službách Vsetína napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Jandus, Jan Kern.
    33:27 Petr TON - 3:2
     
    33:27
    Litoměřice právě vstřelily branku! Nyní už ale vsetínská obrana inkasovala první branku v oslabení v novém ročníku. Litoměřice držely delší dobu puk v útočném pásmu a nakonec se k němu dostal PETER TON a z ostrého úhlu poslal puk na Žukova, který si jej zády srazil do branky. Asistence: Přemysl Svoboda, Josef Jícha.
    26:25 Roman VAŇO - 3:1
     
    26:25
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši odskakují do dvoubrankového náskoku! Čtvrtá formace domácích nedala hostující obraně dýchat, zasloužené ovoce těží po spolupráci Vávry s ROMANEM VANĚM, který dokonale zužitkoval přihrávky svého spoluhráče. Asistence: Tomáš Vávra, Šimon Jenáček.
    24:20 Luboš ROB - 2:1
     
    24:20
    Vsetín právě vstřelil branku! Litoměřice mohou litovat zahozených střel v přesilové hře, po odpískaném zakázaném uvolnění se vhazovalo před Paříkem, ke kotouči se za brankou hostů dostal LUBOŠ ROB a dokázal zpoza branky zaskočit brankáře Stadionu. Asistence: Daniels Berzinš, Vít Jonák.
    15:30 Riku SIHVONEN - 1:1
     
    15:30
    Litoměřice právě vstřelily branku! Je vyrovnáno! Hosté znovu rychle otočili hru do vsetínského pásma, kde se ke kotouči na vrcholku levého kruhu dostal RIKU SIHVONEN a bývalým spoluhráčům vstřelil vyrovnávací branku. Asistence: Josef Jícha, Přemysl Svoboda.
    00:49 Daniels BĒRZIŅŠ - 1:0
     
    00:49
    Vsetín právě vstřelil branku! Nyní už se Vsetín raduje! Už po střele Hrni měl Pařík na mále, když skákavý kotouč nedopravil za jeho záda Půček, vzápětí se však k odraženému puku dostal DANIELS BERZINŠ a poslal puk do branky. Asistence: Erik Hrňa, Roman Půček.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Bērziņš (Hrňa, Půček), 25. Rob (Bērziņš, Jonák), 27. Vaňo (Vávra, Š. Jenáček), 36. Kojo (Jandus, Kern), 43. Jonák (Rob, Ondračka), 55. Rob (Jonák, Bērziņš) – 16. Sihvonen (Jícha, P. Svoboda), 34. Ton (P. Svoboda, Jícha), 42. Ton (Sihvonen, Husák), 46. Aubrecht (Jícha)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Pytel) – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Hryciow, Ďurkáč, Kojo, Petrovický – Jonák, Bērziņš, Rob (A) – Půček, Dědek, Hrňa (C) – Kratochvil, Kern, Jandus – Š. Jenáček, Vávra, Vaňo.
    Trenér: Weintritt

    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Kroupa, Černohorský, Husák (C), Pavlák, Tomek, Aubrecht – Sihvonen, Jícha (A), P. Svoboda – Guman, Kuťák (A), Ton – Kordule, Costa, Korkiakoski – Cikhart, Vitouch, Hrabík – Vopat.
    Trenér: Přerost

    Rozhodčí: Kubičík, Koziol – Kráĺ, Tvrdý

    Diváci: 2131
    bahis siteleri