Frýdek-M. – Pardubice B 3:1 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 3:4 (po pr.) | Kolín – Jihlava 1:2 (kon.)
Znojmo – Zlín 5:1 (kon.) | Prostějov – Sokolov 6:3 (kon.) | Vsetín – Litoměřice 6:4 (kon.)
Slavia – Přerov 1:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:4 (1:1, 3:1, 2:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 20.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Patrik Husák zastavil Víta Jonáka jen za cenu faulu a fasuje dvě minuty za podrážení.
     
    58:48
    Litoměřice jdou do akce v šesti, Pařík zůstává na střídačce.
    54:48 Luboš ROB - 6:4
     
    54:48
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nakonec přetavili útočnou aktivitu z posledních minut v šestou trefu v utkání! Vše začalo u Berzinše, který svižně po pravém křídle dopravil puk do útočného pásma, jeho bekhend Pařík vyrazil, puk si sebral za brankou Jonák a připravil střeleckou pozici LUBOŠI ROBOVI, který se prosazuje podruhé v utkání. Asistence: Vít Jonák, Daniels Berzinš.
     
    50:32
    Dnešní utkání sleduje 2131 diváků.
     
    47:45
    Hrňa posílal puk do slotu, kde byl ve vyložené pozici Dědek, Pařík možná ani nevěděl jak, ale jeho koncovku zastavil betonem, ze druhé vlny ještě najížděl obránce Kojo, ale kotouč nedokázal ideálně trefit!
    45:32 David AUBRECHT - 5:4
     
    45:32
    Litoměřice právě vstřelily branku! Přestřelka pokračuje! Bodové naděje Litoměřic vzkřísil po vhazování v útočném pásmu DAVID AUBRECHT, jenž od modré čáry vyslal nechytatelnou ránu, po které se puk zavrtěl ve vsetínské síti. Asistence: Josef Jícha.
     
    44:26
    Vsetínský stadion se radoval ze vstřelení další branky! Ta ale nemohla být uznána pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Nutno říci, že elitní formace domácích díky hlubokému forčekingu přinutila obranu Stadionu k hrubým chybám, Daniels Berzinš si ale na třetí trefu v sezoně bude muset ještě počkat.
    42:09 Vít JONÁK - 5:3
     
    42:09
    Vsetín právě vstřelil branku! Podobně jako ve druhé třetině i tentokrát si Vsetín brzy bere dvoubrankové vedení zpět! Luboš Rob předvedl perfektní střídání, s pukem trápil obránce Litoměřic a nakonec se mu i povedlo připravit pozici pro VÍTA JONÁKA, který nedal z hranice brankoviště Paříkovi šanci. Asistence: Luboš Rob, Tomáš Ondračka.
    41:06 Petr TON - 4:3
     
    41:06
    Litoměřice právě vstřelily branku! Podruhé v utkání slaví Stadion využití přesilové hry. Po dvou neúspěšných pokusech se do třetice dostal ke střele Sihvonen a proti Vsetínu dnes vstřelil druhou branku PETR TON, když bruslí usměrnil za Žukova střelu svého spoluhráče. Asistence: Riku Sihvonen, Patrik Husák.
     
    39:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Erik Hrňa – 2 min., podrážení.
     
    38:30
    Vsetín mohl litovat! Po vyhození zachytil puk Sihvonen a řítil se zcela osamocen vstříc Žukovovi, vsetínský brankář však jeho úmysly přečetl a rovněž si připisuje důležitý zákrok pro svůj tým!
     
    38:12
    Slibná kombinace Valachů, puk putoval na jeden dotek od Hrni přes šíří pásma na Vávru a ten nabil na modrou čáru Smetanovi, vsetínský urostlý zadák mířil přesně a Pařík neudržel puk ve své výstroji, naštěstí pro jeho tým se stačil včas orientovat a puk zpacifikoval!
     
    37:24
    Vsetín získává potřetí v utkání možnost početní výhody, dvě minuty fasuje Přemysl Svoboda za napadení.
     
    36:31
    Vsetín byl blízko odskoku do tříbrankového trháku! Luboš Rob doslova na zlatém podnose naservíroval puk pro Romana Půčka, proti jeho okamžité koncovce se však perfektně přemístil brankář Pařík a podržel svůj tým!
    35:02 Markus KOJO - 4:2
     
    35:02
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši si berou zpět dvoubrankový náskok. Po zakázaném uvolnění se opět vhazovalo před brankou Stadionu, z vyhraného vhazování těžil MARKUS KOJO, finský zadák ve službách Vsetína napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Jandus, Jan Kern.
    33:27 Petr TON - 3:2
     
    33:27
    Litoměřice právě vstřelily branku! Nyní už ale vsetínská obrana inkasovala první branku v oslabení v novém ročníku. Litoměřice držely delší dobu puk v útočném pásmu a nakonec se k němu dostal PETER TON a z ostrého úhlu poslal puk na Žukova, který si jej zády srazil do branky. Asistence: Přemysl Svoboda, Josef Jícha.
     
    32:14
    Jakub Ďurkač nyní vystavil hit ve středním pásmu Černohorskému, ke zděšení vsetínských tribun fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    29:38
    Vsetín vzápětí zaútočil ve vlastním oslabení, Kratochvil předložil puk Jandusovi, ten už byl osamocen před Paříkem, ale bekhendová klička mu nevyšla!
     
    29:23
    Litoměřice budou mít další příležitost početní výhody, dvě minuty za hru vysokou holí obdržel vsetínský útočník Vít Jonák.
    26:25 Roman VAŇO - 3:1
     
    26:25
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši odskakují do dvoubrankového náskoku! Čtvrtá formace domácích nedala hostující obraně dýchat, zasloužené ovoce těží po spolupráci Vávry s ROMANEM VANĚM, který dokonale zužitkoval přihrávky svého spoluhráče. Asistence: Tomáš Vávra, Šimon Jenáček.
    24:20 Luboš ROB - 2:1
     
    24:20
    Vsetín právě vstřelil branku! Litoměřice mohou litovat zahozených střel v přesilové hře, po odpískaném zakázaném uvolnění se vhazovalo před Paříkem, ke kotouči se za brankou hostů dostal LUBOŠ ROB a dokázal zpoza branky zaskočit brankáře Stadionu. Asistence: Daniels Berzinš, Vít Jonák.
     
    21:57
    Vsetínská přesilová hra je u konce, ve vlastním oslabení zaútočil Guman podporován Tonem a právě druhého jmenovaného holí zasáhl vsetínský útočník Tomáš Vávra.
     
    19:59
    Závěr první třetiny ještě provází potyčky ve středním pásmu a rozhodčí udělí ještě trest. Menší trest za krosček obdržel hostující obránce David Aubrecht.
     
    16:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jakub Ďurkáč – 2 min., hrubost.
    15:30 Riku SIHVONEN - 1:1
     
    15:30
    Litoměřice právě vstřelily branku! Je vyrovnáno! Hosté znovu rychle otočili hru do vsetínského pásma, kde se ke kotouči na vrcholku levého kruhu dostal RIKU SIHVONEN a bývalým spoluhráčům vstřelil vyrovnávací branku. Asistence: Josef Jícha, Přemysl Svoboda.
     
    10:45
    Costa obdržel přihrávku od Korkiaskiho a okamžitě z ostrého úhlu zakončil, puk propadl vsetínskému brankáři za záda, hostující útočník už zvedal ruce, ale Žukov na poslední chvíli kotouč dokázal lapačkou přikrýt na hranici brankové čáry! Hlavní rozhodčí přispěchal ke vsetínské brance a okamžitě rozpažil!
     
    08:12
    Sihvonen nyní šikovnou přihrávkou ve středním pásmu uvolnil Svobodu, ten už ujížděl osamocen vstříc Žukovovi, svou kličku do bekhendu ale zvedl až příliš! Největší šance hostů na vyrovnání!
     
    03:20
    Svobodovu střelu vsetínská obrana zablokovala, k odraženému puku se ale dostal Sihvonen a nastřelil tyčku Žukovovy brány!
     
    02:49
    Vsetín se bude muset bránit, při útočné snaze až příliš bojoval o puk Roman Půček a fasuje menší trest za vysokou hůl.
     
    02:11
    Vsetínská početní výhoda neměla dlouhé trvání, při bránění litoměřického útočníka to přehnal Robin Staněk a míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    02:00
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Jakub Kroupa – 2 min., hrubost.
    00:49 Daniels BĒRZIŅŠ - 1:0
     
    00:49
    Vsetín právě vstřelil branku! Nyní už se Vsetín raduje! Už po střele Hrni měl Pařík na mále, když skákavý kotouč nedopravil za jeho záda Půček, vzápětí se však k odraženému puku dostal DANIELS BERZINŠ a poslal puk do branky. Asistence: Erik Hrňa, Roman Půček.
     
    Upozorňujeme fanoušky, že z důvodu dopravních komplikací při cestě hostujícího celku Litoměřic na Vsetín, se začátek utkání 3. kola Chance ligy posunuje ze 17:30 na 18:00. Děkujeme za pochopení.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Bērziņš (Hrňa, Půček), 25. Rob (Bērziņš, Jonák), 27. Vaňo (Vávra, Š. Jenáček), 36. Kojo (Jandus, Kern), 43. Jonák (Rob, Ondračka), 55. Rob (Jonák, Bērziņš) – 16. Sihvonen (Jícha, P. Svoboda), 34. Ton (P. Svoboda, Jícha), 42. Ton (Sihvonen, Husák), 46. Aubrecht (Jícha)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Pytel) – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Hryciow, Ďurkáč, Kojo, Petrovický – Jonák, Bērziņš, Rob (A) – Půček, Dědek, Hrňa (C) – Kratochvil, Kern, Jandus – Š. Jenáček, Vávra, Vaňo.
    Trenér: Weintritt

    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Kroupa, Černohorský, Husák (C), Pavlák, Tomek, Aubrecht – Sihvonen, Jícha (A), P. Svoboda – Guman, Kuťák (A), Ton – Kordule, Costa, Korkiakoski – Cikhart, Vitouch, Hrabík – Vopat.
    Trenér: Přerost

    Rozhodčí: Kubičík, Koziol – Kráĺ, Tvrdý

    Diváci: 2131
    bahis siteleri