Plzeň – Motor ČB 0:1 (kon.) | Vítkovice – Kladno 2:3 (0:1 po s.n.) | Kometa Brno – Litvínov 2:3 (kon.)
Olomouc – K. Vary 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (2:3 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 22.09.2023, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Kometa to ještě před buly zkouší v šesti!
     
    57:07
    Gól to není! Koblasa trefil tyč, od které se puk odrazil do druhé tyče a ven z branky! Teď při Kometě stáli všichni svatí.
     
    56:50
    Furch při rozehrávce vyjel z branky, zatímco ale Koblasa dostal puk přímo před odkrytou branku. Zakončil ale dost zvláštně, nyní se zkoumá video!
     
    51:21
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Tomáš Marcinko – 2 min., podrážení.
     
    50:35
    Kometa právě vstřelila branku! KRISTIÁN POSPÍŠIL napravil hrubici z před pár minut a dává Kometě naději kontaktní brankou! Slovenský útočník se dostal do samostatného úniku, který vyřešil lišáckou bekhendovou kličkou, po které zakončoval za překonaného Tomka. Asistence: Lukáš Cingel.
     
    46:17
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Lukáš Válek – 2 min., vysoká hůl.
     
    44:41
    Litvínov právě vstřelil branku! Pospíšilova obrovská minela je potrestána! Jeho špatnou přihrávku vystihl ve středním pásmu JINDŘICH ABDUL, který se s pukem posunul na pravé křídlo a nabídnuté místo využil bravurně, když Furcha překonal střelou na bližší tyč. Bez asistence.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Nicolas Hlava – 2 min., podrážení.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Rhett Holland – 2 min., podrážení.
     
    39:26
    Další díru v brněnské obraně mohl využít Kudrna, jenž v přečíslení dva na jednoho hledal na zadní tyči Koblasu, ten ale nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče.
     
    38:47
    Kometa špatně střídala a na branku jeli najednou úplně sami dva hráči Vervy. Hlava nakonec zvolil střelu s mohutným nápřahem, orazítkoval ale jen horní tyč!
     
    34:32
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté přeci jen přesilovku využívají! S první střelou si Furch ještě poradil, vyrazil ji ale na levý kruh, kde se do puku opřel LIAM KIRK, jenž zamířil do levé poloviny klece. Ta byla v tu chvíli úplně odkrytá. Asistence: Nicolas Hlava, Janis Jaks.
     
    33:41
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Alex Lintuniemi – 2 min., sekání.
     
    33:00
    Úplně sám na branku se řítil Matúš Sukeľ, vylámal si ale zuby na Furchovi, navíc byl patrně faulován.
     
    32:31
    Rhett Holland si na pravém kruhu s pukem dobře počkal a krosem našel Fleka. Ten ale před úplně odkrytou brankou zaváhal a nepochopitelně minul!
     
    30:01
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Kristaps Zile – 2 min., hákování.
     
    22:54
    Ďaloga zblokoval ránu od modré a sám se vydal do kontru. Následně si vybruslil přečíslení dva na jednoho, ve kterém předložil před prázdnou branku Okálovi, tomu ale na poslední chvíli překazil zakončení jeden z obránců.
     
    19:55
    David Kaše měl v přečíslení dvou proti jednomu spoustu času, Kirkovi ale poslal nekvalitní žabku, kterou britský útočník neměl šanci zpracovat.
     
    14:21
    Litvínov právě vstřelil branku! Je vyrovnáno, nutno říci, že zaslouženě. Za aktivitu byl odměněn JINDŘICH ABDUL, ke kterému se dostal odražený puk mezi kruhy. Litvínovský forvard neváhal a po rychlém zpracování zakončil k pravé tyči do protipohybu Furcha. Asistence: David Kaše.
     
    10:49
    Holík našel volného Zaťoviče před brankou, expert na přesilovky a brněnský kapitán v jedné osobě ale nedokázal zakončit za překonaného Tomka.
     
    08:44
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Matúš Sukeľ – 2 min., podrážení.
    07:11 Lukáš CINGEL - 1:0
     
    07:11
    Kometa právě vstřelila branku! První brněnský gól v nové sezoně byl skutečně výstavní! Lintuniemi posunul puk na pravý kruh, odkud Pospíšil místo střely ještě přihrál na hranu brankoviště, kde LUKÁŠ CINGEL jemnou tečí překonal Tomka. Asistence: Kristián Pospíšil, Alex Lintuniemi.
     
    06:27
    Tenhle pas měl oči! Alex Lintuniemi z levého kruhu narýsoval puk přes osu a z protilehlého kruhu pálil Pospíšil, toho ale bleskurychlým přesunem vyčapal Tomek.
     
    02:41
    Pawel Zygmunt dostal přehršel prostoru na pravé straně a u zadní tyče našel stříleným pasem Demela, tomu ale doslova ukradl gól z hole Furch.
     
    01:00
    Liam Kirk vyřešil přečíslení dvou proti jednomu střelou, proti které byl ale Furch dobře vyjetý. Tohle okénko v domácí obraně bylo ale trestuhodně velké.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 8. Cingel (Pospíšil, Lintuniemi), 51. Pospíšil (Cingel) – 15. Abdul (D. Kaše), 35. Kirk (Hlava, Jaks), 45. Abdul


    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Ščotka, Ďaloga, Holland, Lintuniemi, Gazda, Kučeřík (A), Kaňák – Moses, Cingel, Pospíšil – Kohout, Marcinko (A), Flek – Okál, Holík, Zaťovič (C) – Jenyš, Zembol, Hruška.
    Trenér: Patrik Martinec

    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Demel (A), Zile, Jaks, Baránek, Zeman, Czuczman, Šalda – Koblasa, Sukeľ (C), Kudrna (A) – Abdul, D. Kaše, Kirk – Hlava, Gut, Válek – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Lederer, Blažek

    Diváci: 6103
    bahis siteleri