Slavia – Třemošná 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 3:2 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 3:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Meteor Třemošná
Pátek 22.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Eden • Liga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    59:03
    Hosté to znovu zkusí bez brankáře!
     
    57:32
    Slavia právě vstřelila branku! Nakonec ještě jeden gól! Za brankou se k puku dostal ERNESTS KRUMS a chtěl ho poslat před branku, jenže jeden z hostujících hráčů si puk hokejkou nešťastně poslal do vlastní brány. Asistence: Viktor Štípek.
     
    Hosté hrají v šesti bez brankáře!
     
    56:43
    Za Tesařem zazvonila tyčka!
     
    51:38
    Krasanovský se dostal za obranu a jeho pokus o kličku z úniku Tesař přečetl a zasáhl svým betonem.
     
    50:17
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Jakub Hnát – 2 min., držení.
     
    47:41
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia přečkala oslabení a krátce poté se dostává do vedení! Krums s Vosmíkem ujeli do přečíslení. Krumsovu ránu vyrazil brankář Ženíšek pouze na hůl osamoceného ADAMA VOSMÍKA, který už pouze uklidil puk do prázdné branky. Asistence: Ernests Krums a Viktor Štípek.
     
    45:49
    Hubinka se dostal k vyhozenému puku a jel zcela sám na Ženíška. Hubinka chtěl zakončovat kličkou, ale puk mu v poslední chvíli sjel z hole, a tak domácí hráč nemohl zakončit ideálně.
     
    45:23
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Miroslav Křivánek – 2 min., sekání.
     
    42:30
    Třemošná je při chuti i při vlastním oslabení. Krasanovský chtěl efektní kličkou překonat Tesaře, ale ten se roztáhl svým betonem v brankovišti a nepustil puk do branky.
     
    41:47
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Tomáš Holubec – 2 min., podrážení.
     
    40:55
    Třemošná mohla hned na začátku poslední třetiny vést. Jeden ze slávistů za sebou nechal puk, jehož se chopil Matoušek, ale sám před Tesařem neuspěl, jelikož domácí brankář zasáhl.
     
    39:38
    Slavia právě vstřelila branku! Před přestávkou je srovnáno! V prostoru mezi kruhy dobře operoval VIKTOR ŠTÍPEK, jenž dostal nahrávku od Krumse, a pak překonal Ženíška střelou mezi jeho betony a srovnává. Asistence: Ernests Krums.
     
    32:29
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Michal Matoušek – 2 min., sekání.
     
    32:20
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Matyáš Beran – 2 min., nedovolené bránění.
     
    25:42
    Třemošná právě vstřelila branku! Třemošná obrací vývoj zápasu a vede! Krasanovský se šikovně za bránou chopil puku, a pak poslal přihrávku do předbrankového prostoru ZDEŇKU ŠMÍDOVI, na jehož přesnou ránu Tesař nedosáhl. Asistence: Matyáš Krasanovský.
     
    23:03
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Filip Hron – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:38
    Filip ujížděl sám na Ženíška a chtěl ho překonat bekhendovou kličkou. Hostující gólman však natáhl svůj pravý beton a celou situaci zachránil.
     
    10:21
    Třemošná právě vstřelila branku! Je bleskově srovnáno! Chybu Slavie v obranném pásmu ztrestal kapitán MATYÁŠ KRASANOVSKÝ, jehož rychlá střela skončila až za Tesařem. Asistence: Jakub Hnát.
     
    09:57
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia využívá přesilovku a ujímá se vedení! Janoušek nabil na modrou čáru kapitánu FILIPU HRONOVI, jenž tvrdou ranou nedal šanci Ženíškovi zasáhnout a puk tak skončil za jeho zády. Asistence: Mikuláš Janoušek.
     
    08:25
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Jiří Beníšek – 2 min., nedovolené bránění.
     
    04:35
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Jan Bláha – 2 min., podrážení.
     
    04:03
    Beran dostal dobrou nahrávku na levý kruh a jeho střelu skvěle vytáhl lapačkou Tesař.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 10. Hron (Janoušek), 40. Štípek (Krums), 48. Vosmík (Krums, Štípek), 58. Krums (Štípek) – 11. Krasanovský (Hnát), 26. Šmíd (Krasanovský)


    HC Slavia Praha: Tesař (Hodic) – Klíma, Hron (C), Kubata, Hubinka, Brotánek, Křivánek, Málek, Kříženecký – Vlach, Vosmík, V. Štípek (A), Hlavička, Krums, Šindelář, R. Štípek, Grešl, Hasman, Filip, Janoušek
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (Smola) – Hnát, M. Malý, Matoušek (A), O. Malý, Holubec, Bláha, Skala – Beníšek, Kaiser, Horský – Sieger (A), Kuneš, Krištof – Albrecht, Beran, Krasanovský (C) – Reiser, Šmíd
    Trenér: Vladimír Bednář

    Rozhodčí: Mareš — L. Kubas, M. Kubas