Banská Bystrica – Humenné 6:4 (kon.) | Michalovce – Spišská N. Ves 3:4 (kon.) | Poprad – Košice 7:2 (kon.)
Nové Zámky – Trenčín 7:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 5:3 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 2:5 (kon.)
konec
HK Poprad
7:2 (5:0, 1:0, 1:2)
HC Košice
sk Pátek 22.09.2023, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:22
    Košice dali gól!
    Filip Krivošík vyhral buly, posunul puk dozadu na PATRIKA ROGOŇA, ktorý príliš nešpekuloval a pohotovou strelou prepálil Vaya – 7:2.
    Asistencia: Filip Krivošík
     
    46:44
    Poprad dal gól!
    Urbánek nahodil puk od pravého mantinelu, Janusovi clonil vo výhľade MARKUS SUCHÝ, ktorému sa navyše podarilo puk tečovať a to tak, že ho usmernil do bránky – 7:1.
    Asistencie: Jakub Urbánek, Peter Kundrik
     
    43:08
    Košice dali gól!
    Hostia sa prvýkrát v dnešnom dueli dočkali presného zásahu. Jääskeläinenovu strelu síce Vay vyrazil, no pred bránkou dobre zapracoval Fejes, ktorý posunul puk BRETTOVI POLLOCKOVI a ten do odkrytej bránky znížil skóre – 6:1.
    Asistencie: Hunter Fejes, Joona Jääskeläinen
     
    26:12
    Poprad dal gól!
    Aktuálne skóre má už skôr tenisovú podobu, domáci štvtý útok teraz zafungoval ukážkovo. Peter Kundrik vnikol po ľavej strane do útočného pásma, kde si od neho prebral puk Jakub Urbánek, ktorý síce neprekonal Janusa, no celú situáciu dosledoval MARKUS SUCHÝ, ktorý zblízka dorazil puk do bránky – 6:0.
    Asistencie: Jakub Urbánek, Peter Kundrik
     
    15:06
    Poprad dal gól!
    Domáca kanonáda zjavne nekončí. Šotek vnikol s pukom do útočného pásma, posunul ho do ľavej strany DOMINIKOVI JENDEKOVI, ktorý zakončením z ľavého kruhu strieľa svoj dnešný druhý gól – 5:0.
    Asistencie: Alex Šotek, Ben Betker
     
    13:12
    Poprad dal gól!
    Domáci sa teraz bavia hokejom. Tretí útok Popradu zrealizoval šikovný brejk, po osi Mlynarovič – Šotek doputoval puk ku DOMINIKOVI JENDEKOVI, ktorý v sľubnej prílezitosti nezaváhal a vyháňa Janusa z bránky – 4:0.
    Asistencia: Alex Šotek
     
    8:49
    Poprad dal gól!
    OLDRICH KOTVAN si pri presilovej hre o dvoch hráčov dlhšie vymieňal puk na vrchole presilovkového vzorca s Adamom Drgoňom, po viacerých prihrávkach sa rozhodol vypáliť a urobil dobre, úspešnou strelou k Janusovmu ľavému betónu zvyšuje domáci náskok na rozdiel triedy – 3:0.
    Asistencia: Adam Drgoň
     
    6:50
    Poprad dal gól!
    Úvod ako z ríše snov pre domáci celok. Nahodenie Beaudoina od ľavého mantinelu sa síce ešte neujalo, no Svitana dobre zapracoval pred bránkou, presnou prihrávkou našiel ANDREJA KUKUČA a ten sa postaral o úspešnú dorážku – 2:0.
    Asistencie: Patrik Svitana, Brent Beaudoin
     
    1:09
    Poprad dal gól!
    TOMÁŠ ZÁBORSKÝ dostal prihrávku od pravého mantinelu, ktorú mu adresoval Daniel Brejčák, a bekhendom zblízka dokázal prekonať Jaroslava Janusa – 1:0.
    Asistencia: Daniel Brejčák

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 2. Záborský (Brejčák), 7. Kukuča (Svitana, Beaudoin), 9. Kotvan (Drgoň), 14. Jendek (Šotek), 16. Jendek (Šotek, Bekter), 27. Suchý (Urbánek, Kundrik), 47. Suchý (Urbánek, Kundrik) – 44. Pollock (Fejes, Jääskeläinen), 51. Rogoň (Krivošík)


    HK Poprad: Vay (Rabčan) – McFadden, Betker, Brejčák, Drgoň, Kotvan, Turan, Brincko, Česánek – Kukuča, Beaudoin, Svitana (C) – Záborský, Coulter, Gerlach – Śotek, Mlynarovič, Jendek – Kundrik, Suchý, Urbánek
    Trenér: Aleš Totter

    HC Košice: Janus (Jurčák) – Breton, Olsson, Zech, Ferenc, Deyl, Šedivý, Hudec – Fejes, Pollock, Bartánus (C) – Lunter, Zigo, Krivošík – Lamper, Berger, Jääskeläinen – Rogoň, Śimun, Jokeľ
    Trenér: Dan Ceman

    Rozhodčí: Hronský, Rojík – Durmis, Gegáň

    Diváci: 2474
    bahis siteleri