Banská Bystrica – Humenné 6:4 (kon.) | Michalovce – Spišská N. Ves 3:4 (kon.) | Poprad – Košice 7:2 (kon.)
Nové Zámky – Trenčín 7:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 5:3 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 2:5 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
HK Nitra
sk Pátek 22.09.2023, 18:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Nitra dala gól!
    MILOŠ BUBELA ešte upravil konečný výsledok, ale na výhre Liptákov to už nič nezmení. Trafil však pekne do rohu brány.
     
    50:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    ALEXANDER AVCIN je dnes hetrikovým strelcom a strieľa štvrtý gól svojho tímu v presilových hrách. Napriahol z ľavého kruhu a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    48:26
    Nitra dala gól!
    Gill ešte vo veľkej šanci neuspel, pretože mu nájazd chytil Krasikov, ale FILIP BAJTEK následne dostal čas pred bránkoviskom a znižuje skóre.
     
    44:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ďalší presilovkový zásah domácich hráčov znamená, že vyhrávajú už o tri góly. MARLY QUINCE bol zle bránený pred bránkoviskom, jeho hokejku našiel Miller, a tak puk končí za Kašíkom. Spomínaný Miller si pripísal už štvrtú asistenciu.
     
    42:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Miller potiahol akciu svojho tímu, na pravom kruhu prenechal puk a HARALDS EGLE švihom prekonal Kašíka, mieril presne do rohu. Lotyšský útočník sa postaral o svoj prvý gól za Mikuláš.
     
    22:31
    Nitra dala gól!
    Hostia sa vracajú do zápasu. Strela Baču sa od zadného mantinelu odrazila presne do bránkoviska, ale Krasikov nepokryl puk lapačkou ideálne, takže aktívny LINCOLN GRIFFIN využil moment a dorazil ho za čiaru.
     
    20:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aj druhá presilovka domácich je využitá a opäť sa o to postarali rovnakí hráči, pretože Miller prihral Réwayovi, ktorý našiel ALEXANDRA AVCINA a ten je už dvojgólový.
     
    16:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nitra nevyužila tri presilovky, vrátane početnej prevahy o dvoch hráčov a teraz jej domáci ukázali ako sa to robí. Réway našiel na ľavom kruhu ALEXANDRA AVCINA, ktorý z prvej prestrelil Kašíka.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 17. Avcin (Réway, Miller), 21. Avcin (Réway, Miller), 43. Egle (Miller, Mezovský), 45. Quince (Miller, Valigura), 51. Avcin (Miller, Réway) – 23. Griffin (Pobežal, Bača), 49. Bajtek (Green, Gill), 60. Bubela


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov (Pajpach) – Miller, Mezovský, Hraško, Nátny, F. Fekiač, Lalík, D. Jendroľ, Vojtech – J. Sukeľ, Egle, Réway – Berry, Quince, Avcin – Valigura, Uhrík, A. Nauš – Žilka, T. Klíma, Vankúš
    Trenér: Juraj Faith

    HK Nitra: Kašík (Beržinec) – Kubeš, Mezei, Green, Gajdoš, Vitaloš, Stacha, M. Bača – Bubela, Gates, Buček – Bajkov, Gill, Bajtek – Lacka, M. Slovák, Čederle – Okoličány, Pobežal, Griffin
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    Rozhodčí: Goga, Štefik – Synek, Jurčiak – Lauff
    bahis siteleri