Havlíčkův Brod – Třebíč 9:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 22.09.2023, 16:45 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    58:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na Lapači! Minutu a čtyři sekundy do koncem třetí třetiny posílá Vsetínské do jednobrankového vedení MATYÁŠ FUSEK. Prudkou ranou z mezikruží našel domácí forvard skulinku mezi lapačkou a betonem hostujícího gólmana. Asistence: Daniel Dvořáček.
     
    55:08
    Končický trefuje horní tyč vsetínské branky. Střelu Augustina z větší vzdálenosti Hanzlík ukryl ve své výstroji.
     
    50:54
    Vogl nadvakrát nepřekonal Hanzlíka. Hostující útočník si vsetínského gólmana nejprve vytáhl z branky, ale trefil jen jeho betony. Následně se dostal i k dorážce do odkryté branky, tu však trestuhodně minul.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Kočara – 2 min., faul kolenem.
     
    38:20
    David Burda zakončoval přečíslení dva na jednoho a následně ještě ke střele pobídl Vlčka, který pracoval na hranici brankoviště. Oba pokusy byly hodně nebezpečné, první Kocyan vyrazil vyrážečkou, ve druhém případě zastavil kotouč levým betonem.
     
    37:23
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Přesilovku sice hosté nevyužili, ale nyní už se z vyrovnávací branky radují. JAKUB FIALA se uvolnil hned po vhazování a bekhendem poslal puk mezi betony vsetínského gólmana. Asistence: David Burda.
     
    35:13
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Vinklárek – 2 min., vražení na hrazení.
     
    32:58
    Němec byl blízko hattricku, když z bezprostřední blízkosti zakončoval nad ležícího gólmana. Ani tato vsetínská rána ovšem nebyla přesná.
     
    32:20
    Vsetínští obrali soupeře o kotouč za svou brankou a v protiútoku byli Malý s Meissnerem před hostující brankou úplně semi. Druhý jmenovaný pouze tečí usměrňoval kotouč, který ovšem netrefil ideálně.
     
    29:18
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté těsně před polovinou utkání snižují náskok Vsetína. Jan Zahálka vybojoval kotouč v dlouhém souboji za vsetínskou brankou a poslal jej na Davida Burdu, který z levého kruhu vystřelil. Jeho pokus se otřel o Kocyanovo rameno a pomalu začal padat za jeho záda. Za brankovou čáru pak kotouči ještě pomohl TOMÁŠ AUGUSTIN. Asistence: David Burda, Jan Zahálka.
     
    22:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A teď domácí v oslabení dokonce skórují. Po pravém křídle se do útoku prosmýkl ADAM NĚMEC, který střelou mezi betony přidal svou druhou branku v zápase. Asistence: Bez asistence.
     
    21:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Lyčka – 2 min., podrážení.
     
    21:20
    Hosté nebyli daleko od vyrovnání. Velmi dobře se prezentovali Vlček a David Burda, kteří nejprve zkusili střelu mezi betony a poté vytáhli vsetínského gólmana z brankoviště. Ani v tomto případě se jim ovšem nepodařilo skórovat.
     
    20:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští velmi brzy po startu druhé třetiny otáčí skóre utkání. Michal Kučný dobře pracoval v šumperském brankovišti a Zavoral si myslel, že má kotouč pod kontrolou, jenže Valaši puk nakonec přece jen u levé tyče tyče vydolovali a ADAM NĚMEC skóroval nad levý beton hostujícího brankáře. Asistence: Adam Hynek.
     
    19:42
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Vlček – 2 min., napadení.
     
    14:06
    David Burda vybojoval puk u mantinelu ve vlastním pásmu a dlouhou přihrávkou vyzval do útoku Fialu. Ten objel branku a chtěl zakončovat kolem levé tyče, ale právě o brankovou konstrukci se puk odrazil do mezikruží, kde stál připravený Voráč. Jehho střelu zablokovala domácí obrana.
     
    12:32
    Střele Patáka z mezikurží chyběly jen centimetry k tomu, aby skončila za zády přemisťujícího se Zavorala. Puk se od zadního mantinelu odrazil zpět do hry, ale ani další pokus domácích nebyl přesný.
     
    11:28
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    D. Burda – 2 min., podrážení.
     
    04:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Vsetínští vyrovnávají. Šumperku se nepovedlo dostat puk z pásma a Dalibor Lyčka jej zachytil na útočné modré čáře. S kotoučem si pak nabrusilil do mezikruží, odkud našel zcela volného LUKÁŠE MALÉHO na pravém kruhu. Druhý jmenovaný se pak trefil přesně do bližšího horního rohu. Asistence: Dalibor Lyčka, Ondřej Vaculík.
     
    02:14
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Z další střely už se ale hosté prosazují. Šumperk vyhrál buly na levém kruhu útočného pásma ŠIMON KONČICKÝ převzal puk a nikým nebráněn v předbrankovém prostoru zakončil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Samuel Vogl, Šimon Žovinec.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Malý (Lyčka, Vaculík), 21. Němec (Hynek), 23. Němec, 59. Fusek (Dvořáček) – 3. Končický (Vogl, Žovinec), 30. Augustin (Burda D., Zahálka), 38. Fiala (Burda D.)


    VHK ROBE Vsetín: Kocyan (41. Hanzlík) – Sadílek (C), Dvořáček, Lyčka, Kučný (A), Hynek, Noga, Kužel – Drozd, Němec, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Kučerňák, Meissner, Zezulka (A), Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HK Mladí Draci Šumperk: Zavoral (Dudycha) – Voráč, J. Březina (C), Jurka, Nemrava, Burda, Kočara – Haas, Pazourek, Burda (A), Zahálka, Vlček (A), Žovinec, Fiala, K. Březina, Augustin, Vogl, Končický.
    Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Jakub Šmíd — Petr Přecechtěl, Zdeněk Kaprál
    bahis siteleri