Slavia – Třemošná 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 3:2 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 3:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (2:3, 1:1, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 22.09.2023, 20:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    59:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vyrovnání nebylo daleko, ale místo toho přichází trefa do prázdné brány v poslední sekundě třetí třetiny, o kterou se postaral PETR SOBOL. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    39:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba v poslední minutě druhé třetiny využivá přesilovou hru a jde opět do vedení. Nejdůležitější ze strany Ostravanů bylo vyhrané buly, PETR SVOBODA následně po kombinaci tečoval střelu Michala Činčaly přesně do levého horního rohi vsetínské branky. Asistence: Michal Činčala, Rodion Koida.
     
    21:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínským se aktivita na startu druhého dějství velice vyplatila. DAVID POZDĚNA v mezikruží tečoval střelu Lukáše Stodůlky od modré čáry přesně pod betony přemisťujícího se gólmana a srovnal tak na 3:3. Asistence: Lukáš Stodůlka, Tobiáš Mošnička.
     
    16:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba to přes neúspěch nevzdala a opět se prosazuje. DANIEL ŠINDLER nejprve tečoval střelu Valentyna Telnova od modré čáry. Tento pokus Pytel vykopl pravým beton opět jen na hokejku Šindlera, který neměl problém napodruhé dopravit kotouč k odkryté pravé tyči. Asistence: Valentyn Telnov.
     
    14:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tady naprosto stejný scénář jako v případě první branky hostů. Také nyní Valaši bleskově odpovídají a opět srovnávají skóre. Kombinaci domácích v útočném pásmu zakončil střelou z mezikruží DAVID HEINRICH, na jehož střelu gólman Mareček vůbec neviděl. Asistence: Matěj Juráň, Tomáš Herman.
     
    13:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Radek Martiňák vypíchl kotouč domácímu celku a vydal se střídat. DMYTRO ŠEVČUK, který se právě vrátil z trestné lavice, si počkal na útočné modré čáře, vyměnil si kotouč s Danielem Šindler a z přečíslení dva na jednoho skóroval do odkrytého prostoru nad pravým betonem vsetínského brankáře. Asistence: Daniel Šindler.
     
    06:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže vedení Poruby trvalo přesně 26 sekund. Domácí vybojovali kotouč v rohu za brankou soupeře a LUKÁŠ STODŮLKA prostřelil přemísťujícího se gólmana přesnou a schovanou střelou mezi betony. Asistence: Bez asistence.
     
    06:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre po chybě Vsetína před vlastní brankou. Domácímu obránci napřed vypíchl puk Graněčný, a než se vsetínský bek vzpamatoval, tak se kotouče na druhé straně chopil PETR SOBOL, jenž využil situaci a poslal puk k pravé tyči. Asistence: Bez asistence.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 7. Stodůlka L., 15. Heinrich (Juráň, Herman), 22. Pozděna (Stodůlka L., Mošnička) – 7. Sobol P., 14. Ševčuk (Šindler), 17. Šindler (Telnov), 40. Svoboda (Činčala, Koida), 60. Sobol P. (Šťastný)


    VHK ROBE Vsetín: Pytel (21. Uhrin) – Mošnička, Šedlbauer, Hamřík (C), Fojtík, Herman, Zedek, M. Stodůlka – L. Stodůlka, Smetana, Juráň, Cakl, Ostrčil, Matějíček, Hrdý, Heinrich (A), Kovář, Ürge, Žárský, Pozděna.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC RT TORAX Poruba 2011: Mareček (21. S. Sobol) – Ševčuk, Bodnar, Činčala, Janeček (A), Telnov, Kosina – Šťastný, Šindler, Hansel, Skřipčák (C), Koida, Graněčný, Martiňák, Svoboda, Chromyšyn, Šrubař, P. Sobol, Rigo.
    Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Lukáš Janda — Martin Tvrdý, Michal Frais

    Diváci: 84
    bahis siteleri