Slavia – Třemošná 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 3:2 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Pátek 22.09.2023, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    45:02
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov za svoji aktivitu sklízí druhou branku utkání. Po vyhrané buly se ke kotouči dostal RADIM IBL, který se zbavil útočníka, vylepšil si pozici a z osy prostřelil hradbu těl před sebou. Sigmund jen reflexivně šel do rozkleku – bez úspěchu. Asistence: Šimon Klobouček a Martin Starý.
     
    41:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Aktivní úvod přináší branku ve třetí části! Puk na hokejku dostal JAN VANĚČEK, který si ho zpracoval na čepeli. Vylepšil si střeleckou pozici z prostoru kruhů a trefil neomylně do horního pravého rohu! Asistence: Lukáš Nový a David Machač.
     
    38:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do opětovného vedení zásluhou využitého trestného střílení. K němu se postavil HYNEK PEŠ, který to udělal mazácky. Rychle zamíchal s kotouče a forhendovou kličkou ho poslal pod beton gólmana.
     
    37:32
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov vyrovnává ve dvojnásobné přesilové hře! Krásná souhra v přebrankovém prostoru, když kotouč šel zleva doprava. Tam stál JAN RINDOŠ, ten zamíchal s pukem a poslal ho nad rameno Sigmunda! Asistence: Matyáš Kincl a Martin Starý.
     
    04:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Rychlý brejk domácího souboru, který ho posílá do vedení! K puku se dostal HYNEK PEŠ, který byl proti přesile, nicméně se proti nim dokázal prosadit a na dlouhou hokejku poslal puk mezi betony brankáře. Asistence: David Machač a David Krejčí.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Peš (Machač, Krejčí), 39. Peš (TS), 42. Vaněček (Nový, Machač) – 38. Rindoš (Kincl, Starý), 46. Ibl (Klobouček, Starý)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (J. Novák) – Vildomec, Kuchta (C), Bjakov, Vaněček, Chymo, Löffler, Novotný – Janko (A), Koubek, Jungwirth – Peš, Krejčí (A), Machač – Windegger, Machovský, Nový – Prchal.
    Trenér: Václav Adam

    Piráti Chomutov: Kokhanin (Vavřena) – Hynek (C), Ibl, Svoboda, Janda, Filip (A), Česnohlídek – Bon, Rindoš (A), Jailov, Mišovic, Pospíšil, Kincl, Grosskopf, Klobouček, Friš, Starý, Hlaváček, Teterja.
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Michael Kohoutek – Radek Husák, Jakub Kučera

    Diváci: 159