Litvínov – Liberec 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Kladno – Sparta 1:7 (kon.)
Třinec – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Motor ČB – Mountfield HK 2:1 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:0, 0:1, 2:2 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 24.09.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec nemusí smutnit úplně. Druhý bod v prodloužení jako náplast po infarktové ztrátě zápasu jim zajistil LIBOR HUDÁČEK, který navedl puk v útočném pásmu na osu a prostřelil Klimeše. Asistence: Marek Mazanec. Konečný stav utkání 4:3.
     
    59:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté vyhráli buly a už to vypadalo, že Daňo zabrání přihrávce nebo střele na Mazancovu branku, ale nestalo se tak. Prudký kotouč mířil na pravý kruh, odkud se do něj opřel DOMINIK LAKATOŠ a jeho střelu z první zastavila až síť třinecké branky. Asistence: Marek Kalus. Stav utkání 3:3.
     
    59:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté ještě vykřesali jiskřičku naděje. Lakatošův pokus z pravé strany domácí obrana zablokovala ale pouze ke STUARTU PERCYMU, jehož střelu zastavila až síť Mazancovy branky. Asistence: Dominik Lakatoš. Stav utkání 3:2.
     
    56:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nevím, zda se to ještě bude počítat jako využitá přesilovka, či nikoliv, protože Mazanec odklepával návrat Muellera na led a trest zmizel z kostky, každopádně americký útočník ještě nestihl ovlivnit hru. Pánik dostal puk do předbrankového prostoru a ještě zadovkou jej poslal na PETRA VRÁNU, který z blízka poslal kotouč do sítě. Asistence: Richard Pánik, Libor Hudáček. Stav utkání 3:1.
     
    49:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí teď byli na ledě v kombinované sestavě, protože v předchozí pasáži nedokázali vystřídat všichni hráči na ledě. Nestrašil potáhl puk kolem mantinelu, dal MARTINU RŮŽIČKOVI a vypadalo to, že ten ještě někoho hledal, centroval před branku. Nevím, zda došlo k nějaké teči, ale každopádně kotouč končí za Klimeše. Asistence: Andrej Nestrašil, Tomáš Kundrátek. Stav utkání 2:1.
     
    36:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Mueller zatáhl puk do útočného pásma, poslal jej na pravou stranu, odkud vystřelil po Mazancově brance Raskob. Zřejmě PETER KRIEGER následně usměrnil puk za Mazancova záda a vyrovnal. Asistence: Willie Raskob, Peter Mueller. Stav utkání 1:1.
     
    19:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    PATRIK HERHOČÁK skočil na led a přestože Klimeš odklepával návrat protihráče na led, vítkovičtí spoluhráči jej nechali na holičkách. Hrehorčák dostal puk do jízdy a samostatný nájezd proměnil střelou ve vedoucí branku utkání. Asistence: Miloš Roman. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 20. Hrehorčák (M. Roman), 50. M. Růžička (Nestrašil, Kundrátek), 57. Vrána (Pánik, Hudáček), 64. Hudáček (Mazanec) – 37. Krieger (Raskob, Mueller), 60. Percy (Lakatoš), 60. Lakatoš (Mueller)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel, Polášek – M. Růžička (A), Voženílek, Daňo – Hudáček, Vrána (C), Pánik – Hrehorčák, M. Roman, Nestrašil – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Machovský) – Raskob, Percy, Grman, Mikuš (A), Zeleňák, Gewiese, L. Kovář – Mueller (A), Krieger, Káňa – Lakatoš (C), Chlán, Fridrich – Kalus, Kotala, Bukarts – R. Půček, Přibyl, Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Rampír, Blažek

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    bahis siteleri