Litvínov – Liberec 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Kladno – Sparta 1:7 (kon.)
Třinec – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Motor ČB – Mountfield HK 2:1 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:0, 0:1, 2:2 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 24.09.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Hosté mají situaci ještě vylepšenou. Za vystřelení puku mimo kluziště je vyloučen Adam Polášek (TRI). Domácí budou hrát ve čtyřech proti šesti.
     
    54:44
    Peter Mueller (VIT) technickým přestupkem – vyhozením puku mimo hřiště, dává domácím přesilovku.
     
    47:49
    V tomto střídání jsme viděli několik velmi fyzických soubojů a pasáž končí poté, co Peter Krieger (VIT) ve středním pásmu chňapl po Smithovi. Přesilovka pro Třinec. Krieger dostal menší trest za držení.
     
    42:39
    Obrovská šance Třince! Kurovský vystihl rozehrávku Kováře a postupoval ze strany sám na Klimeše. Chtěl jej roztáhnout a poslat puk mezi betony, ale Klimeš odolal. Následně se snažil dorážet Jeřábek, ale Jan Káňa (VIT) jej seknul. První plnohodnotná přesilovka Třince v zápase.
     
    40:35
    Současně jsou vyloučení Martin Růžička (TRI) za krosček a Peter Krieger (VIT) za sekání. Zřejmě se stalo něco u třineckých střídaček. Domácí hráč vehementně protestoval, ale není mu to platné. Hraje se v pěti na obou stranách.
     
    30:15
    Tak už toto trápení pro domácí skončilo! Zhruba minutu a půl se hrálo s pukem na vítkovických holích, ale hosté branku nedali, a tak je z toho trest pro domácí. Marian Adámek (TRI) je vyloučeným hráčem, dostal menší trest za krosček.
     
    25:20
    Lakatoš z rohu centroval před branku, kde puk zablokoval Marinčin, kterého při následném odpalování puku podrazil Marek Kalus (VIT). To je první vyloučený hráč hostujícího týmu v utkání.
     
    24:15
    Druhým vyloučeným hráčem dnešního utkání je Viliam Čacho (TRI). Je vykázán za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    16:57
    Dlouhá pasáž bez přerušení končí poté, co Patrik Hrehorčák (TRI) přehnal agresivitu při napadání v útočném pásmu – nejprve Mikuše a nakonec Bukartse, kterého podrazil. První přesilovku v zápase tak bude mít na svém kontě hosté.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 20. Hrehorčák (M. Roman), 50. M. Růžička (Nestrašil, Kundrátek), 57. Vrána (Pánik, Hudáček), 64. Hudáček (Mazanec) – 37. Krieger (Raskob, Mueller), 60. Percy (Lakatoš), 60. Lakatoš (Mueller)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel, Polášek – M. Růžička (A), Voženílek, Daňo – Hudáček, Vrána (C), Pánik – Hrehorčák, M. Roman, Nestrašil – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Machovský) – Raskob, Percy, Grman, Mikuš (A), Zeleňák, Gewiese, L. Kovář – Mueller (A), Krieger, Káňa – Lakatoš (C), Chlán, Fridrich – Kalus, Kotala, Bukarts – R. Půček, Přibyl, Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Rampír, Blažek

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    bahis siteleri