North wings Ústí – UK Kings Prague 1:2 (kon.) | Black Dogs Budweis – HC MUNI 9:2 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
UK Kings Prague
Pondělí 25.09.2023, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:20
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu ujímají vedení! Po úspěšné kombinaci se mezi kruhy dostal k puku FRANTIŠEK KONOPÁSEK, který sice v okamžiku střely padal na ledovou plochu, přesto ještě dokázal přesně zacílit za Gerstnerova záda. Asistence: Martin Dlabola a Jan Vávra.
     
    36:39
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    To, co chybělo tomuto zápasu v celém jeho dosavadním průběhu, se nyní seběhlo dvakrát v rychlém okamžiku. Od modré čáry tvrdě vyslal kotouč dopředu HANUŠ PETRŽÍLKA a trochu se štěstím jeho rána propadla mezi betony Kristiána Nováka. Máme tedy srovnáno. Asistence: Pavel Kušej.
     
    35:05
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Pražané se dočkali a ujímají se vedení! DAVID JINDRA se osamostatnil v levém kruhu a s velkým prostorem okolo sebe se odhodlal ke křižnému zakončení, které napasoval naprosto přesně k bližší tyči ústecké branky. Připisuje si tak první branku Králů v této sezóně. Asistence: Jan Vávra.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 37. Petržílka (Kušej) – 36. D.Jindra (Vávra), 46. Konopásek (Dlabola, Vávra)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Jarý P. (A), Petržílka (A), Werner, Štěpánek – Nedoma, Vrba, Sajdl, Martínek D., Velhartický, Jindra J., Svoboda, Jarý T., Tot, Kušej, Janoušek (C), Dykast.
    Trenér: Martin Štěpánek

    UK Kings Prague: Novák (Mašek) – Gebell, Vávra, Piskač, Dlabola, Klinger – Glitta, Čermák, Málek, Hradil, Konopásek, Krchňák, Jindra D., Volf, (C), Škoda.
    Trenér: Aleš Hybner

    Rozhodčí: Mareš – Janíček M., Janíček J.

    Diváci: 189
    bahis siteleri