Celta Vigo – Alavés 1:1 (kon.) | Granada – Real Betis 1:1 (kon.) | Osasuna – Atlético 0:2 (kon.)
konec
Granada CF
1:1 (0:0)
Real Betis
Čtvrtek 28.09.2023, 19:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Po sérii domácích šancí se teď dostal do kvalitní příležitosti pro změnu Betis! Carvalho skvělým pasem posunul dopředu Iglesiase, přičemž následná střela šla vedle vzdálenější tyče!
     
    88
    Aitor Ruibal (RBE) je formálně varován za faul, Granada si vyzkouší ještě jednu standardku.
     
    83
    Celý stadion teď znovu na nohy poslal Boyé, jehož nebezpečná hlavička šla nad břevno! Kritické chvíle pro sevillské hráče!
     
    82
    Výborný Bravo udržel svůj tým ve hře, to byl naprosto fantastický zákrok! Zaragoza pěknou přihrávkou vybídl ke střele Callejóna, jehož prudkou ránu natažený gólman vyrazil pryč!
     
    81
    Střídání v týmu Real Betis:
    ze hřiště odchází Isco, přichází Marc Roca,
    ze hřiště odchází Assane Diao, přichází Juan Cruz.
     
    74
    Sudí po dlouhé době vytáhl z kapsy žlutou kartu a ukázal jí Ignasimu Miquelovi (GRN), který si tak po zbytek utkání bude muset počínat opatrněji.
     
    73
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází Njegoš Petrović,
    ze hřiště odchází Gerard Gumbau, přichází Shon Weissman.
     
    73
    Střídání v týmu Real Betis:
    ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází William Carvalho,
    ze hřiště odchází Ayoze Pérez, přichází Borja Iglesias.
     
    69
    Uff, v domácím vápně to teď pěkně hořelo! Ferreira převedl zákrok proti střele Ruibala, jenže balón se odrazil přesně k Guardadovi a ten na štěstí pro Granadu poslal míč vysoko nad!
     
    67
    Granada právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, na Nuevo Los Cármenes začínáme zase od začátku! Zaragoza od postranní čáry naservíroval míč na hranici malého vápna na nedostatečně střeženého LUCASE BOYÉHO, jenž následně skákající míč nasměroval za bezmocného strážce svatyně – 1:1!
     
    64
    Po hostujícím rohu následovala série přihrávek, kterou nepřesnou střelou uzavřel Pérez! Míč šel jen pár centimetrů vedle svatyně!
     
    63
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Gonzalo Villar, přichází Sergio Ruiz.
     
    62
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Óscar Melendo, přichází José María Callejón.
     
    59
    Dlouhý balón z pravé strany teď v domácí šestnáctce zachytil Riad, který následně zakončil za bezmocného strážce svatyně! Zásah Betisu byl ale odmáván postranním sudím, který viděl ofsajd! Věc jde k mužům u videa...
     
    59
    A už to mohlo být o dvě branky! Nenápadné padající zakončení Isca z hranice vápna málem zaplulo přesně pod brevno, ale pozorný Bravo ho nataženou rukou vyrazil mimo nebezpečí!
     
    58
    Střídání v týmu Real Betis:
    ze hřiště odchází Abdesamad Ezalzúlí, přichází Rodrigo Sánchez.
     
    51
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hosté přežili hodně bídný vstup do poločasu a následně zničehonic odskakují do vedení! Svou první přesnou trefu za Betis si připisuje teprve sedmnáctiletý ASSANE DIAO, který se parádně zbavil dvou protihráčů a z hrance šestnáctky překvapil Ferreiru tvrdou ranou – 0:1!
     
    46
    Svižný vstup do poločasu ze strany domácích! Puertas pozemním centrem hledal nabíhajícího Zaragozu, který se ale k míči nedostal včas! Obrovská škoda pro Granadu!
     
    38
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Myrto Uzuni, přichází Bryan Zaragoza. Jedná se o vynucené střídání, domácí útočník si přivodil nějaké zranění při souboji o míč s Rodríguezem.
     
    20
    První gól v Granadě visí ve vzduchu, ze solidní pozice teď zakončil opět Boyé! Bravo byl ale ve střehu i tentokrát a míč vyrazil nad svatyni!
     
    18
    V ochozech to zašumělo, Boyé po impozantním sólu orazítkoval zadní tyč sevillské brány! Hororové okamžiky pro hostující fanoušky!
     
    17
    Miquel měl hodně blízko k prvnímu gólu utkání! Torrente srazil letící míč přesně k volnému zadákovi Granady, který ale z bezprostřední blízkosti brány zakončil jen do připraveného gólmana! Výborný zákrok z dílny Brava!
     
    11
    Tohle nevypadalo vůbec špatně! Neva zachytil dlouhou přihrávku u postranní čáry a takřka z rohu hřiště poslal balón do vápna na Puertase, kterému zakončení z voleje pak ovšem nevyšlo dle představ! Míč proskákal vedle klece.
     
    6
    Hezká šance pro sevillské borce! Ruibal pěkným balónem podél postranní čáry poslal dopředu Diaa, který naběhl až do vápna a následně zakončil vedle vzdálenější tyče!
     
    3
    Diao získal míč na křídle a vyrazil vpřed, než byl tvrdě zastaven Gerardem Gumbauem (GRN). Rozhodčí neváhal a okamžitě vytasil žlutou kartu.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 67. Boyé (Zaragoza) – 51. Diao (A. Pérez)

    Karty:   3. Gumbau (GRN), 74. Miquel (GRN) – 88. Ruibal (RBE)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:11.
    Granada CF: Ferreira – Ri. Sánchez, Miquel, Torrente, Neva – Melendo (62. Callejón), Gumbau (73. Weissman), G. Villar (63. S. Ruiz) – Uzuni (38. Zaragoza), Boyé, Puertas (C) (73. Petrović).
    Náhradníci: R. Fernández – Fernandez, Manafá, Perea, V. Díaz, Rubio, Diédhiou.

    Trenér: Paco López.

    Real Betis: Bravo – Ruibal, Pezzella, Riad, Vinícius – Isco (81. M. Roca), G. Rodríguez, Guardado (C) (73. Carvalho) – Diao (81. J. Cruz II), A. Pérez (73. B. Iglesias), Ezalzúlí (58. Ro. Sánchez).
    Náhradníci: Vieites, R. Silva – Bellerín, Altmira, Miranda, Visus Contreras.

    Trenér: Manuel Pellegrini.

    Rozhodčí: V. García – Méndez, Villaseñor.

    Diváci: 18 936
    bahis siteleri