Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.) | Třinec – Přerov 6:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 8:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 1:9 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 6:5 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:9 (1:0, 0:3, 0:6)
Mountfield HK
Sobota 30.09.2023, 13:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    58:45 Jan PAVELKA - 1:9
     
    58:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rozhodčí nařídili trestné střílení po Kusakově hákování, jeho exekuce se ujal JAN PAVELKA a byl úspěšný, suverénně poslal puk po rychlém zakvedlání mezi brankářovy betony.
    53:31 Matěj NOVOTNÝ - 1:8
     
    53:31
    Hradec právě vstřelil branku! Motoráci už by se asi rádi viděli co nejdál od stadionu, ale ještě pár minut hry je čeká. Matašovský při přečíslení nehamounil a předal puk na MATĚJE NOVOTNÉHO. Asistence: Matašovský, Bezpalec.
    51:54 Matěj BENEŠ - 1:7
     
    51:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle už je pořádný debakl! Benešovi opět v akci. Mařík sice ještě vyrazil ránu Michala Beneše, ale na dorážku MATĚJE BENEŠE už byl krátký. Asistence: Michal Beneš.
    51:02 Jan VENCL - 1:6
     
    51:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Budějovická defenziva se rozpadla a hosté toho využili ke vstřelení šesté branky! JAN VENCL uklidil puk do prázdné brány po ukázkovém tlaku svého mužstva do brány. Asistence: Ondřej Zámečník, Jakub Jón.
    49:15 Vojtěch ASCHENBRENNER - 1:5
     
    49:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a je tu další branka v motorácké síti! Dommers zpoza brány adresoval přihrávku před Maříkem neobsazenému VOJTĚCHU ASCHENBRENNEROVI a ten nadvakrát procpal puk za brankovou čáru. Asistence: Valdis Dommers.
    48:38 Adam NOVOTNÝ - 1:4
     
    48:38
    Hradec právě vstřelil branku! O osudu zápasu je zdá se rozhodnuto. Gřegořek se nechal obejít od šikovného ADAMA NOVOTNÉHO, který si bekhendovým blafákem roztáhl Maříka a zasunul kotouč za brankářova záda. Bez asistence.
    39:03 Michal BENEŠ - 1:3
     
    39:03
    Hradec právě vstřelil branku! Hosté přesilovku využili a vedou 3:1. MICHAL BENEŠ se s tím nepáral a napálil puk po nabídce od Matěje Beneše do sítě. Asistence: Matěj Beneš, Marek Matašovský.
    34:18 Michal BENEŠ - 1:2
     
    34:18
    Hradec právě vstřelil branku! Nedůslednosti v budějovické defenzivě se podařilo Hradci potrestat. Domácí nechali hned po buly zakončit Novotného, puk odražený od betonu si našel MICHAL BENEŠ a měl už hodně jednoduchou práci. Hradec jde po zásluze do vedení. Asistence: Adam Novotný, Matěj Beneš.
    28:10 Adam NOVOTNÝ - 1:1
     
    28:10
    Hradec právě vstřelil branku! Nyní už se Hradec dočkal! Po buly se usadil v útočném pásmu, Michal Beneš si všiml na mezikruží neobsazeného ADAMA NOVOTNÉHO a ten už si věděl rady. Asistence: Michal Beneš, Matěj Beneš.
    18:40 Matyáš HUMENÍK - 1:0
     
    18:40
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši si to nejpovedenější z jejich strany schovali na závěr třetiny. Jako už kolikrát v sezóně ukázali schopnost parádně kombinovat v útočném pásmu, po rychlém přechodu středního pásma Kříž přenechal puk pro MATYÁŠE HUMENÍKA a ten ho po ledě poslal do sítě. Asistence: Marcel Kříž.

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 19. Humeník (M. Kříž) – 29. A. Novotný (Mi. Beneš, Ma. Beneš), 35. Mi. Beneš (A. Novotný, Ma. Beneš), 40. Mi. Beneš (Ma. Beneš, Matašovský), 49. A. Novotný, 50. V. Aschenbrenner (Dommers), 52. Vencl (Zámečník, Jón), 52. Ma. Beneš (Mi. Beneš), 54. M. Novotný (Matašovský, Bezpalec), 59. Pavelka (TS)


    HC Motor České Budějovice: Mařík (Maleček) – Placek, Willmann, Buzek, Vachun, Kotous, Gřegořek – Humeník, Pitel, M. Kříž – Aulický, Hoch, Kusak – Mojsejev, Šimon, Sochor – Pospíchal.
    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – Š. Černý, Havlíček, Pavič, Pavelka, P. Fiala, Hrbek, Bezpalec – A. Novotný, Mi. Beneš, Ma. Beneš – V. Aschenbrenner, T. Hora, Dommers – M. Novotný, Matašovský, Hrdlička – Vencl, Zámečník, Jón.

    Rozhodčí: Šperl, Hacaperka – Štofa, Malý.
    bahis siteleri