Sassuolo – Monza 0:1 (kon.) | Turín – Hellas Verona 0:0 (kon.) | Fiorentina – Cagliari 3:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
0:1 (0:0)
AC Monza
Pondělí 02.10.2023, 18:30 • Mapei Stadium – Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:10. (20:33:54)
     
    Utkání mezi Sassuolem a Monzou rozhodl jediný gól, tříbodový zisk si ze hřiště soupeře domů odvezlo hostující mužstvo.

    Jediná branka střetnutí padla v 66. minutě, kdy Lorenzo Colombo vyřešil přečíslení tří proti dvěma úspěšnou kličkou zleva do středu Erlićovi, padajícímu Consiglimu posléze poslal balón pod tělem. Colombo rozvlnil síť ještě jednou v 86. minutě, tato trefa ovšem neplatila pro ofsajdové postavení střelce. O útok později mohl srovnat střídající Bajrami, v ideální palebné pozici však mířil slabě přímo do brankáře.

    Svěřenci trenéra Palladina si hubeným vítězstvím polepšili na devět bodů a tabulkou poskočili na dvanáctou příčku, Sassuolo je se stejným bodovým ziskem jedenácté z důvodu lepšího skóre.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Dost možná poslední šance na Sassuola na srovnání stavu neznamenala nebezpečí pro Di Gregoriovu svatyni, protože Berardi zvedl centr příliš vysoko, brankář bude odkopávat.
     
    90+5
    Zleva vypálil metr za šestnáctkou dělovou ránu nártem Patrick Ciurria, avšak přímo do středu brány, Andrea Consigli s přehledem vyrážel.
     
    90+4
    Nedim Bajrami si udělal prostor k centru kolem Vignata, jenže vysoký míč mu vůbec nevyšel, poslal jej pouze mimo hrací plochu.
     
    90+3
    Kousek za velkým vápnem vypálil tvrdou střelu Gian Marco Ferrari, ovšem blízko středu brány, Michele Di Gregorio rukama zdárně vyrazil balón mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    90+2
    Samuele Mulattieri přecenil rychlostní schopnosti Domenica Berardiho, nahrávku poslal příliš před něj. Aut pro Monzu.
     
    90+1
    Na levém křídle si udělal prostor pro centr Nedim Bajrami, polovysoký centr Luca Caldirola odkopával před číhajícím Samuelem Mulattieriem.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.
     
    89
    Daleko mimo velké vápno si pro malou domů vyběhl Andrea Consigli, bez delšího přemýšlení nahrával z první na volnou levou lajnu Toljanovi.
     
    88
    A málem udeřilo na druhé straně. Střílený centr od pravé lajny získal Nedim Bajrami, slabou střelu doprostřed Michele Di Gregorio zvládl ztlumit.
    87. Druhý gól Colomba neplatil pro ofsajd
     
    87
    Ale pozor, gól neplatí! Arbitr Zufferli ještě celou situaci zkonzultoval s videorozhodčím a ten odhalil, že Colombo dostal nahrávku do ofsajdu.
     
    86
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! LORENZO COLOMBO obdržel výbornou nahrávku za obranu, Erlićovi udělal na pravé straně povedenou kličkou do protipohybu a Consigliho propálil tvrdou střelou na zadní tyč.
     
    85
    Po levé lajně nabral vysokou rychlost Samuele Birindelli. Nenechal se rozhodit blížícím se Pedersem, toho nastřelil a získal aut.
     
    84
    Zdvojený Samuele Mulattieri si kousek za velkým vápnem troufl na kličku patičkou, s níž Samuele Vignato počítal a protihráče bez problémů obral.
     
    83
    Luca Caldirola neriskoval a před blížícím se Berardim nahrával dozadu Di Gregoriovi, který po rychlém zpracování odkopával na útočnou polovinu.
     
    82
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Matheus Henrique, přichází Samuel Castillejo.

    Milan Huppert

    Branky: 66. Colombo (Caldirola)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:10.
    US Sassuolo Calcio: Consigli (C) – Toljan, Erlić, Ruan (68. Ferrari), Viña (60. Holmgren Pedersen) – Boloca, Henrique (82. Castillejo), Thorstvedt (46. Bajrami) – D. Berardi, Pinamonti (60. Mulattieri), Lauriente.
    Náhradníci: Cragno, Pegolo – Ceïde, Defrel, Missori, Obiang, Račić, Volpato.

    Trenér: Alessio Dionisi

    AC Monza: Di Gregorio – A. Carboni (53. D'Ambrosio), Marí, Caldirola – Ciurria, Pessina (C) (53. Machín), Gagliardini, Kyriakopoulos (75. Gómez) – Colpani (71. Birindelli), Mota (71. Vignato) – Colombo.
    Náhradníci: Gori, Sorrentino – Akpa-Akpro, F. Carboni, V. Carboni, Cittadini, Donati, Marić, Pereira.

    Trenér: Raffaele Palladino

    Rozhodčí: Zufferli – Bresmes, Rocca
    bahis siteleri