Ottawa – Florida 4:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:5 (kon.) | Colorado – Dallas 4:3 (po pr.)
Detroit – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:5 (3:2, 1:1, 0:2)
Anaheim Ducks
Pondělí 02.10.2023, 00:00 • Acrisure Arena, Riverside County • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Robert HAGG - 4:5
     
    59:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat! Ducks krátce po vyrovnávacím gólu znovu udeřili a strhávají vedení na svou stranu! ROBERT HAGG otáčí svou střelou skóre zápasu. Asistence: Mason McTavish, Jakob Silfverberg.
    59:25 Troy TERRY - 4:4
     
    59:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přeci se povedlo Anaheimu využít hru bez brankáře! TROY TERRY vypálil z levého kruhu na vzdálenější tyč a Vejmelka na puk nezareagoval dostatečně rychle. Asistence: Tristan Luneau, Frank Vatrano.
    35:35 Dylan GUENTHER - 4:3
     
    35:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nakonec ovšem Coyotes přesilovou hru využívají! Dostál sice napřed zasáhl, ale vyrazil puk jen před sebe. Puk rychle přihrál na střed před brankoviště Kerfoot a k dorážce se procpal DYLAN GUENTHER. Asistence: Alex Kerfoot, Logan Cooley.
    31:12 Benoit-Olivier GROULX - 3:3
     
    31:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nicméně Ducks se prosadili při hře v pěti na obou stranách! Z okraje pravého kruhu vypálil BENOIT-OLIVIER GROULX, který vyrovnává na 3:3! Asistence: Drew Helleson.
    19:09 Ryan STROME - 3:2
     
    19:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks velmi rychle odpovídají! Druhý gól RYANA STROMEA v utkání, tentokrát z prostoru před brankovištěm, kde nachytal Vejmelku na švestkách. Asistence: Leo Carlsson.
    18:55 Jan JENÍK - 3:1
     
    18:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona znovu udeřila a Dostál dnes vůbec nemůže být spokojený s vývojem zápasu. Málo střel a spousta gólů, dokonce i laciných. JAN JENÍK se s pukem pohyboval u levého mantinelu a viděl skulinu v postavení českého brankáře. Zkusil takové nahození pod horní tyč a puk skutečně Dostálovi propadl! Asistence: Josh Doan.
    17:51 Zach SANFORD - 2:1
     
    17:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    ZACH SANFORD se v pravém kruhu otočil kolem své osy a při dokončení manévru prudce vypálil. Dostál podruhé v utkání kapituluje. Asistence: Matt Dumba, Liam O'Brien.
    12:57 Ryan STROME - 1:1
     
    12:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN STROME si parádně sjel až takřka za levý kruh pro vhazování a po příjmu křižné přihrávky vypálil za jízdy kolem betonu Vejmelky. Asistence: Glenn Gawdin, Robert Hagg.
    10:40 Michael CARCONE - 1:0
     
    10:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí početní převahu dokázali využít! MICHAEL CARCONE se dostal k puku vedle brankoviště Anaheimu a při otočce svým bekhendem překvapil Dostála, jemuž ze strany propadl puk za záda. Asistence: Josh Doan, Victor Soderstrom.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. Carcone (Doan, Soderstrom), 18. Sanford (Dumba, O'Brien), 19. Jeník (Doan), 36. Guenther (Kerfoot, Cooley) – 13. Strome (Gawdin, Hagg), 20. Strome (Carlsson), 32. Groulx (Helleson), 60. Terry (Luneau, Vatrano), 60. Hagg (McTavish, Silfverberg)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Prosvetov) – Stecher, Brown, Durzi, Dumba, Soderstrom, Kesselring – O'Brien, Boyd, Sanford – Kerfoot, McBain, Carcone – Jeník, Kirkland, Doan – Zucker, Cooley, Guenther
    Trenér: André Tourigny

    Anaheim Ducks: Dostál (Stalock) – Vaakanainen, Luneau, Hagg, Harrington, White, Helleson – Vatrano, Carlsson, Strome – Silfverberg, McTavish, Terry – Regenda, Groulx, Kassian – McGinn, Gawdin, Wiebe
    Trenér: Greg Cronin

    Rozhodčí: Rehman, Sandlak – Johnson, Toomey
    bahis siteleri