Ottawa – Florida 4:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:5 (kon.) | Colorado – Dallas 4:3 (po pr.)
Detroit – Chicago 6:1 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
4:3 (1:0, 2:1, 0:2 - 1:0)
Dallas Stars
Pondělí 02.10.2023, 01:00 • Ball Arena, Denver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:41 Oskar OLAUSSON - 4:3
     
    64:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V závěru prodloužení se hra přelévala z jedné strany na druhou! Nájezdy nakonec odmítl 19 sekund před koncem domácí OSKAR OLAUSSON. Tomu přenechal po přejezdu do útočného pásma puk Jonathan Drouin. Olausson si ho srovnal na střelu z vrcholu levého kruhu a švihem zamířil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Jonathan Drouin a Jack Ahcan.
    59:32 Nils LUNDKVIST - 3:3
     
    59:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté při hře bez gólmana vyrovnávají! Esa Lindell nahrál doleva NILSOVI LUNDKVISTOVI, který z vrcholu kruhu z jedničky prostřelil Georgijeva – 3:3. Asistence: Esa Lindell a Mason Marchment.
    57:08 Matěj BLÜMEL - 3:2
     
    57:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dramatizují závěr a postaral se o to MATĚJ BLÜMEL! Právě český útočník usměrnil puk na branku soupeře. Ten zůstal Georgijevovi nekontrolovaně u betonů a toho pohotově využil Sam Steel, jenž kotouč posunul právě k Blümelovi a ten dorážel do odkryté klece – 3:2. Asistence: Sam Steel a Jordie Benn.
    39:38 Fredrik OLOFSSON - 3:1
     
    39:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí početní výhodu využívají! Artturi Lehkonen krásně nabil na pravý kruh Rileymu Tuftemu. Jeho ránu z jedničky ještě vyrazil Wedgewood, ovšem FREDRIK OLOFSSON dokázal trefit kotouč ze vzduchu a dorazil ho tak do brankové síťky – 3:1. Asistence: Riley Tufte a Artturi Lehkonen.
    24:50 Devon TOEWS - 2:1
     
    24:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí zužitkovali přesilovku rychle a vedou 2:1! Nathan MacKinnon nahrál na modrou čáru DEVONOVI TOEWSOVI, který vypálil švihem a trefil se přesně k pravé tyčce Wedgewoodovy branky. Strážce hostující svatyně toho moc neviděl. Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    21:15 Nick CAAMANO - 1:1
     
    21:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! NICK CAAMANO překvapil Georgijeva střelou po ledě z pravého kruhu. Dallas tedy vstoupil velmi dobře do druhé třetiny – 1:1. Asistence: Oskar Bäck a Joel Hanley.
    01:48 Riley TUFTE - 1:0
     
    01:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se poměrně rychle ujali vedení! Ve 2. minutě zamířil z levé strany ke vzdálenější tyčce RILEY TUFTE. Asistence: Wyatt Aamodt a Corey Schueneman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Tufte (Aamodt, Schueneman), 25. Toews (MacKinnon, Rantanen), 40. Olofsson (Tufte, Lehkonen), 65. Olausson (Drouin, Ahcan) – 22. Caamano (Bäck, Hanley), 58. Blümel (Steel, Benn), 60. Lundkvist (Lindell, Marchment)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Miner) – Ahcan, Toews, Malinski, Girard, Schueneman, Aamodt – Rantanen, MacKinnon, Drouin – Lehkonen, Meyers, Olausson – Kiviranta, Olofsson, Tufte – O'Connor, Ivan, Jedlička.
    Trenér: Jared Bednar

    Dallas Stars: Wedgewood (41. Gibson)– Lundkvist, Lindell, Petrovic, Hanley, Karow, Grušnikov, Benn – Stankoven, Caamano, Steel, Bourque, Blümel, Marchment, Bäck, McDonald, Seminoff, Mastrodonato, Berard, Stranges, Seguin.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Chmielewski, Samuels-Thomas – Gawryletz, Knorr
    bahis siteleri