Pittsburgh – Ottawa 0:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 6:5 (kon.)
Philadelphia – Boston 3:1 (kon.) | Toronto – Montreal 4:5 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 5:4 (kon.)
Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:3 (3:0, 1:2, 1:1)
St. Louis Blues
Úterý 03.10.2023, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Johnny GAUDREAU - 5:3
     
    58:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ivan Provorov pod tlakem přesně posunul puk JOHNNYMU GAUDREAUOVI a ten ho z obranného pásma nasměroval do prázdné branky na druhé straně hřiště. Asistence: Ivan Provorov.
    42:50 Jakub VRÁNA - 4:3
     
    42:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Torey Krug si zopakoval jednoduchou kooperaci s JAKUBEM VRÁNOU. Vybídl jej k ráně příklepem a klečícímu Greavesovi prosvištěl puk kolem levého ramena. Je to druhý gól v zápase pro bývalého útočníka Washingtonu a Detroitu. Asistence: Torey Krug, Kasperi Kapanen.
    33:56 Sammy BLAIS - 4:2
     
    33:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Severson si na trestné lavici dlouho neposeděl. David Jiříček u brankoviště nešel do souboje se SAMMMYM BLAISEM, ten si pohodlně přebral přihrávku Kapanena a bekhendem zblízka snížil na 2:4. Asistence: Kasperi Kapanen, Jakub Vrána.
    31:20 Jakub VRÁNA - 4:1
     
    31:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues přetavili zlepšený výkon v první gól. Kevin Hayes v mezikruží promáchl přihrávku Perunoviche. Kotouč jel dál do pravého kruhu, JAKUB VRÁNA si ho dal na forhend a trefil poloprázdnou branku. Asistence: Kevin Hayes, Scott Perunovich.
    24:49 Cole SILLINGER - 4:0
     
    24:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Krásná souhra Columbusu! Provorov dal puk vysoko postavenému Seversonovi, ten našel v mezikruží COLEA SILLINGERA a jeden z největších talentů organizace Blue Jackets neomylně zacílil mezi betony Joela Hofera. Asistence: Damon Severson, Ivan Provorov.
    17:24 Justin DANFORTH - 3:0
     
    17:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dmitrij Voronkov napadal Tuckera. Puk mu vedle branky čistě vzal a předal JUSTINU DANFORTHOVI, kterému zapadla rychlá střela ze slotu pod střechu Hoferovy branky. Asistence: Dmitrij Voronkov.
    14:51 Kirill MARČENKO - 2:0
     
    14:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Druhý gól pro domácí partu! KIRILL MARČENKO chtěl zleva přihrát před branku Lainemu. Od hokejky bránícího Faulka se puk odrazil do brankoviště a z něj ho ruský útočník posunul za lehce dezorientovaného Hofera. Asistence: Patrik Laine, Damon Severson.
    05:32 Boone JENNER - 1:0
     
    05:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hofer si v šesté minutě vybral první slabší chvilku. Dostatečně neutěsnil prostor u své levé tyčky a BOONE JENNER z křídla propasíroval puk do sítě. Asistence: Alexandre Texier.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Jenner (Texier), 15. Marčenko (Laine, Severson), 18. Danforth (Voronkov), 25. Sillinger (Severson, Provorov), 59. Gaudreau (Provorov) – 32. Vrána (Hayes, Perunovich), 34. Blais (Kapanen, Vrána), 43. Vrána (Krug, Kapanen)


    Columbus Blue Jackets: Greaves (Čajan) – Severson, Werenski, D. Jiříček, Provorov, Berni, Blankenburg – J. Gaudreau, Laine, Marčenko – Roslovic, Jenner (C), Texier – Danforth, Sillinger, Voronkov – Olivier, Kuraly, Foudy.
    Trenér: Pascal Vincent

    St. Louis Blues: Hofer (M. Subban) – Faulk, Krug, Tucker, Scandella, Bortuzzo, Perunovich – Blais, Hayes, Vrána – Neighbours, Sundqvist, Toropčenko – K. Kapanen, Dean, Bolduc – N. Walker, Alexandrov, MacEachern.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Brenk, Blandina – Smith, Baker
    bahis siteleri