Benátky n/J – Mostečtí Lvi 2:4 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Mostečtí Lvi
Čtvrtek 05.10.2023, 18:002. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:58 Jakub VESELÝ - 2:4
     
    53:58
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku! Hosté si ale dvoubrankové vedení berou zpět. Byl to znovu JAKUB VESELÝ, který se tentokrát na pravém kruhu chopil puku, který poslal nekompromisně pod břevno. Asistence: Jaroslav Šimeček, Martin Mical.
    45:34 Václav JANKOVSKÝ - 2:3
     
    45:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Domácí bleskově korigují stav a už jsou znovu na dostřel. Staronově složený benátecký útok rozjel povedenou akci. Zumr našel v téměř nulovém úhlu před odkrytou částí branky VÁCLAVA JANKOVSKÉHO, který zametl kotouč do branky. Asistence: Dominik Zumr, David Šafránek.
    44:50 Jakub VESELÝ - 1:3
     
    44:50
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku! Další velká chyba v obranných řadách domácího týmu. Domácí si několikrát špatně přihráli a hostující napadání neslo ovoce. Před brankou plácl do puku JAKUB VESELÝ a dostal ho přesně k tyči. Asistence: Lukáš Hocelík, Martin Mical.
    39:39 Marek HAVLÍK - 1:2
     
    39:39
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku! Hosté se dostávají do vedení zajímavou brankou. Lytvynovovu přihrávku zachytil ve středním pásmu MAREK HAVLÍK, který se kolem benáteckého obránce dostal do zakončení, které kolem tyčky a betonu propadlo brankáři Brázdilovi do branky. Bez asistence.
    35:27 Jakub PROCHÁZKA - 1:1
     
    35:27
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku! Nutno dodat, že hosté byli ve druhé třetině aktivnějším týmem a teď se také prosazují. Na pravém kruhu se chopil puku JAKUB PROCHÁZKA, který ho neomylně poslal do pravého horního růžku Brázdilovy branky. Asistence: David Jindra, Vladimír Kýhos.
    14:17 Dominik ŘEPÍK - 1:0
     
    14:17
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Trestného střílení se ujal sám faulovaný DOMINIK ŘEPÍK, který rychlou kličkou roztáhl Kliku a zasunul mu puk mezi betony.

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 15. Řepík (TS), 46. Jankovský (Zumr, Šafránek) – 36. J. Procházka (Jindra, Kýhos), 40. Havlík, 45. Veselý (Hocelík, Mical), 54. Veselý (Šimeček, Mical)


    HC Benátky nad Jizerou: Brázdil (Hofman) – Lytvynov, Antoš, Kliment, Klodner, Tondr, V. Čížek, Mašek – Řepík, Šafránek, Hozák – Martínek, Havlas, L. Kučera – Plíšek, Zumr, Jankovský – Kusý, J. Dvořák.
    Trenér: Novák

    Mostečtí Lvi: Klika (Tuhý) – Nedrda, Havlůj, Havlík, Šoustek, Steinocher, Hocelík, Hoffmann – Písařík, Řehoř, T. Urban II – Jindra, Kýhos, J. Procházka – Mical, Šimeček, Veselý – Böhm.
    Trenér: Kýhos st.

    Rozhodčí: Bernat – Brož, Kettner

    Diváci: 120
    bahis siteleri