Columbus – Buffalo 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 1:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 7:2 (kon.) | Vancouver – Seattle 1:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
New York Rangers
Čtvrtek 05.10.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Aniž bych si toho stihl všimnout, odvolali Rangers brankáře. Nevyplatilo se, Meier naservíroval dárek NICO HICHIEROVI, ten neměl nejmenší problém trefit prázdnou klec – 5:2. Pro domácího lídra jde o první trefu v přípravě! Asistence: Timo Meier.
     
    33:09
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A další využitá početní převaha! JACK HUGHES si vše nachystal na střelu, Toffoli mu kotouč vrátil na pravý kruh a mladý talent milimetrovou ranou do vzdálenějšího růžku skóruje – 4:2. Asistence: Tyler Toffoli a Ondřej Palát.
     
    30:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trošku šťastná trefa, i ta se ale počítá! Rangers založili rychlou kombinaci, Fox si najel až na levé křídlo a pokusil se pasem skrz bránu najít jednoho ze spoluhráčů. Siegenthaler kotouč sice zablokoval, nicméně tak nešťastně, že jej srazil za bezmocného Vaněčka... Za autora označen právě ADAM FOX.
     
    25:26
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali další využité přesilovky! Hichier parádně našel Meiera, obrana Rangers se rozevřela a šance byla na světě. Meier se natlačil před Troubu, pak sice spadl, nicméně DAWSON MERCER byl ve správný čas na správném místě a dorazil kotouč za bezmocného Quicka – 3:1. Asistence: Timo Meier a Nico Hichier.
     
    21:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    Sníženo! Hostům se vyplatilo promíchání útočných formací, nicméně je potřeba zdůraznit, že tato branka padla tak trošku se štěstím. Rána Schneidera letěla o kus vedle, odrazila se ale k levé tyči, kde čekal WIL CUYLLE. Stačilo zamést kotouč do sítě – 2:1. Asistence: Braden Schneider.
     
    07:44
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    No, a najednou je to o dva! LUKE HUGES dostal nalito na střelu, podobně jako Bratt před chviličkou, každopádně z trošku větší dálky. I tato jedovka (částečně díky dobré cloně) končí v síti – 2:0. Asistence: Dawson Mercer a Ondřej Palát.
     
    07:12
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    To byl fofr! Devils bleskově rozehráli přesilovku, ke střele z kruhu se dostal JESPER BRATT, jenž prudkým švihem nemilosrdně trefil! Pro Bratta jde o pátý gól a devátý bod ve čtvrtém přípravném zápase! Asistence: Jack Huges a Ondřej Palát.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 8. Bratt (Huges, Palát), 8. Huges (Mercer, Palát), 26. Mercer (Meier, Hichier), 34. Hughes (Toffoli, Palát), 58. Hichier (Meier) – 22. Cuylle (Schneider), 31. Fox


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Bahl, Marino, Huges, Smith – Toffoli, Huges, Bratt – Meier, Hischier, Holtz – Palát, Haula, Mercer – Nosek, McLeod, Lazar
    New York Rangers: Quick (Garand) – Miller, Trouba, Gustavsson, Fox, Lindgren, Schneider – Panarin, Zibanejad, Kakko – Kreider, Trocheck, Wheeler – Cuylle, Goodrow,, Pitlick – Vesey, Bonino, Othmann