Štrasburk – Nantes 1:2 (kon.)
konec
RC Štrasburk
1:2 (0:0)
FC Nantes
Pátek 06.10.2023, 21:00 • Stade de la Meinau, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Příjemný pátek u sledování francouzského fotbalu! Ligue 1 tento víkend pokračuje už 8. kolem, které dnes večer odšpuntuje duel Štrasburku a Nantes.
     
    RC ŠTRASBURK (8. místo)
    7 Z, 3–1–3, 7:9 (-2), 10 bodů

    Alsace do nového ročníku vstoupilo velmi solidně a drží se na středu tabulky, což je oproti loňskému konečnému patnáctému místu notné zlepšení. Svěřenci legendárního záložníka Patricka Vieiry jsou aktuálně osmí a nebýt neúspěchu proti výkonnostně se zvedajícímu Lens z minulého týdne, mohli na tom být ještě lépe.

    O výhře žlutomodrých tehdy rozhodl Elye Wahi, a to už v šestnácté minutě. Štrasburk se po celý zbytek zápasu snažil srovnat, přes vicemistra se ale prokousával jen hodně těžko a nakonec se mu nepodařilo ani jednu z hrstky šancí přetavit ve vyrovnávací trefu. Uvidíme, jestli se mu dnes proti Nantes bude dařit o něco více.

    Poslední zápasy Štrasburku
    29. 9.: Štrasburk – Lens 0:1
    24. 9.: Méty – Štrasburk 0:1
    17. 9.: Štrasburk – Montpellier 2:2
     
    FC NANTES (13. místo)
    7 Z, 2–2–3, 12:14 (-2), 8 bodů

    Kanárci v minulé sezóně až do posledního momentu bojovali o setrvání mezi francouzskou elitou a ani letos to nevypadá na zrovna dvakrát jednoduchý ročník. Nantes od sestupových příček po sedmi kolech dělí jen dva body, nicméně nutno podoktnout, že nedávno vybojovalo potenciálně klíčové výhry nad dalšími týmy ze spodních pater tabulky: Lorient a Clermont.

    Tým kouče Pierra Aristouye chtěl minulou neděli na tyto úspěchy navázat na hřišti rivala z Rennes, kde ovšem narazil. Na trefu domácího Bourigeauda sice odpověděl Chrivella, ale červenočerní favoriti následně ve druhém poločase rozhodli o svém úspěchu dalšími dvěma zásahy. Konečné skóre tak znělo 3:1.

    Poslední zápasy Nantes
    1. 10.: Rennes – Nantes 3:1
    23. 9.: Nantes – Lorient 5:3
    17. 9.: Clermont – Nantes 0:1
    Hosté přípravu na dnešní duel nepodcenili.
     
    LOŇSKÉ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    Nantes na soutěžní výhru nad Štrasburkem čeká už skoro dva a půl roku, jeho poslední úspěch nese datum 25. 4. 2021. Racing nicméně zvítězil jen v jednom ze dvou vzájemných střetnutí dnešních soupeřů v minulé sezóně, když v květnu vybojoval výsledek 2:0, zatímco první duel ročníku v srpnu 2022 skončil nerozhodně.

    Zápasy v sezóně 2022/23
    7. 5. 2023: Nantes – Štrasburk 0:2
    31. 8. 2022: Štrasburk – Alsace 1:1
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavní sudí utkání bude Stéphanie Frappartová: jedna z nejzkušenějších ženských rozhodčích na světě, která pískala mimo jiné i na Mistrovství světa v Kataru. Na stranách bude mít připraveny dva asistenty, a sice Stevena Torregrossu a Mikaëla Berchebrua.
     
    Úvodní sestavy:

    RC Štrasburk: Sels (C) – Guilbert, Nyamsi, Perrin, Delaine – Senaya, Doukouré, Mwanga – Gabriel, Gameiro, Mothiba.
    Náhradníci: Bellaarouch – A. Sylla, Baseya, H. Diarra, Deminguet, Sobol, I. Sissoko, Bakwa, Sahi.
    Trenér: Patrick Vieira.

    FC Nantes: Lafont – Duverne, Cömert, Castelletto, Merlin – Chirivella (C), Augusto – Mollet, Simon, Coco – Abline.
    Náhradníci: Descamps – Pierre-Gabriel, Hadjam, Pallois, Moutoussamy, M. Sissoko, Adson, Bamba, Appuah.
    Trenér: Pierre Aristouy.

    Rozhodčí: Frappartová – Torregrossa, Berchebru.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný páteční večer, utkání začíná za pár minut! Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu, domácí v modrých dresech a hosté ve žlutých. Start se blíží.
     
    Úvodní výkop obstará Nantes, jdeme na to!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Štrasburk se hned v úvodních sekundách utkání dostal do slibného brejku, který ale hodně nepovedeným centrem na zadní tyč následně pokazil Senaya.
     
    2
    Mothiba nevěřícně kouká na sudího, který jeho ostrý zákrok na Cömerta posoudil jako faul. Není se ale čemu divit, hostujícímu zadákovi se věnují zdravotníci.
     
    3
    Cömert už je zpět na nohou, Lafont odkopl míč na střed hřiště. Nantes může poprvé v utkání vpřed.
     
    4
    Simon uháněl dopředu po levém křídle, k dlouhému balónu se ale jako první dostal vracející se Guilbert a úplně sám tak zneškodnil hostující výpad.
     
    5
    Guilbert má hned v úvodu utkání spoustu práce, teď zblokoval Merlinův centr. Kanárci si za malou chvíli vyzkouší první rohový kop utkání.
     
    6
    Po kopu od praporku před Selsem zavládl pořádný chaos, hned dva hráči Nantes se málem dostali ke střele! Štrasburští ale nakonec včas dostali balón pod kontrolu.
     
    7
    Guilbert špatnou přihrávkou dozadu nastartoval hostující brejk! Abline vyrazil do přečíslení dva na jednoho z Molletem a krátkým pasem spoluhráče vybídl ke střele, přičemž výborný Sels následně balón nataženou nohou tečoval mimo tři tyče!
    7. Mollet ve velké šanci nepřekonal Selse.
     
    8
    Nantes teď má jednoznačně více ze hry, Merlin bude rozehrávat další roh svěřenců kouče Aristouye.
     
    9
    Mollet to zkusil znovu, tentokrát zpoza domácí šestnáctky. Sels byl ale ve střehu i tentokrát, včas spadl do levého dolního rohu a míč hravě lapil.
     
    11
    Štrasburk se malou chvíli držel na míči, ten se ale po faulu Nyamsiho u středové čáry rychle vrací zpět do držení borců ve žlutých dresech.
     
    12
    Hosté mají jednoznačně více ze hry, Alsace se nedaří se svými soky pořádně srovnat krok.
     
    13
    Delaine na kraji vápna zatáhl za záchranou brzdu a poslal k zemi pronikajícího Coca. Zadák měl kliku, stačilo jen pár centimetrů a byla by to penalta...
     
    14
    Tohle mohl být krásný gól! Nehlídaný Castelletto nasměroval centr z levé strany na Selse krásnými nůžkami, gólmana Štrasburku ale svou technikou neoslnil – ten míč naprosto rutinně zastavil!
     
    16
    O dominanci hostujícího celku svědčí i statistika držení míče, která zní 35 % – 65 %. Štrasburk si teď nicméně vylepšuje svá čísla a hledá cestu dopředu.
     
    17
    V ochozech to zašumělo, Mothiba po přihrávce za obranu málem vyrazil sám na Lafonta. I kdyby si ale míč zpracoval, nejspíš by šlo o ofsajd.
     
    18
    Hra se pomalu ale jistě začíná vyrovnávat, hostům zdánlivě po skvělém vstupu do utkání došly baterky a Štrasburk čím dál tím výrazněji promlouvá do dění.
     
    19
    Simona na středu hřiště bravurně odzbrojil Senaya, domácí se vrací na míč a startují dopředu.
     
    20
    Balón po souboji u postranní čáry opustil hranice hřiště, na své polovině hřiště vhazovat budou hosté.
     
    21
    Senaya šel do výzvy s Merlinem hodně neohrabaně a protihráči zřejmě nepříjemně přišlápl nohu, na hrací plochu podruhé v zápase vyráží zdravotníci.
     
    23
    Další nepříjemná šance Nantes! Coco krátkým centrem z křídla připravil rychlou hlavičku pro Simona, jehož pokus se ale nevešel do branky!
    23. Moses Simon hlavičkoval zblízka vedle.
     
    25
    Sudí Frappartová poprvé v zápase vytáhla žlutou kartu, kterou za podražení Coca dostává Junior Mwanga (SSG). Volný kop proběhne daleko od Selse.
     
    26
    Dění se v posledních minutách hodně kouskuje. Ošetřován je nyní domácí Lucas Perrin, který si ve snaze zachytit míč nepříjemně hnul s nohou.
     
    27
    Nantes svůj další rohový kop zahrálo velmi svižně, vzdušný balón do vápna Štrasburští odrazili.
     
    28
    Chirivella hodně okatě zatáhl za trenýrky Gabriela, domácí získávají volný kop jen těsně za středovou čarou. Uvidíme, zdali si z něj něco vypracují.
     
    29
    Ofenzivní záchvěv svěřenců kouče Vieiry střelu nepřinesl, Lafont ani tentokrát nebyl nucen zasáhnout. Nantes hru rychle přesunulo zpět k Selsovi.
     
    30
    Sels je zatím jasně nejlepším domácím hráčem. Mollet z dalšího rohového kopu kanárků poslal míč přímo před branku, gólman ho ale s přehledem vyboxoval pryč.
     
    31
    Senaya se na straně dostal k volnému míči rychleji než protihráč a zahrál ho do outu, čímž si vysloužil potlesk domácího publika. Vhazování pro Nantes.
     
    33
    Jen chvilku poté vidí žlutou kartu Fréderic Guilbert (SSG), jenž si v podobné pozici v souboji s dalším protihráčem počínal výrazně méně ladně.
     
    34
    Ze strany štrasburského útoku je to dnes zatím opravdu hodně slabé představení, domácím se vůbec nedaří překvapit velmi pevnou obranu kanárků.
     
    35
    Ale pozor, Lafont se teď na pár sekund poprvé v zápase ocitl pod mírným tlakem. Ani teď sice střele nečelil, musel nicméně po delší době zpozornět.
     
    36
    Vysunutý hostující útočník ve snaze vybojovat míč před domácím vápnem fauloval vracejícího se Perrina, sudí Frappartová tak přerušuje hru.
     
    37
    Lafont si bez obtíží pohlídal dlouhý centr, který schoval do svého nastraženého náručí.
     
    38
    Ojoj, tohle nebylo vůbec špatné! Bleskový výpad Alsace po přihrávce Senayi zakončením z první uzavřel Mothiba. Jeho střele sice nechyběl důraz, notná dávka přesnosti už ale ano.
    38. Dobrou akci domácích zakončil nepřesnou střelou Mothiba.
     
    39
    První poločas se pomalu chýlí ke konci. Obrana Nantes se pokusila vzduchem zahrát míč na střed hřiště, kde se k němu ale jako první dostali modří.
     
    40
    Cömert měl domácí akci naprosto přesně přečtenou a zachytil přihrávku na běžícího Mothibu.
     
    41
    Malou chvíli se teď na Stade de la Meinau hrát nebude. Douglas Augusto se na pažitu svíjí v bolestech poté, co po neúspěšném souboji se Senayou špatně došlápl.
     
    43
    Hostující záložník pomalu kulhá do zámezí a není vůbec vyloučeno, že ho ve druhé polovině duelu na hřišti neuvidíme. Dění bude za chvíli pokračovat.
     
    44
    Vynuceného oslabení Nantes mohl využít Mwanga, který ale z dobré pozice zamířil nad břevno.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    45+1
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Douglas Augusto, přichází Samuel Moutoussamy. Hostující středopolař skutečně odstupuje, na jednu nohu stále našlapuje hodně opatrně.
     
    45+2
    Gameiro se naběhl do vápna, odpoutal se od protihráčů a vystřelil, podobně jako Mwanga před pár děsítkami sekund ale balón poslal až příliš vysoko.
     
    45+2
    Těsně před koncem úvodního dějství ještě za faul obdržel žlutou kartu Ângelo Gabriel (SSG).
     
    45+3
    Nantes rozebralo štrasburský útok a dlouhým míčem se pokusilo vyslat dopředu rychlého Simona, kterého ale Guilbert uhlídal a uklidil balón do zámezí.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:06.
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:6.
     
    Po třech hvizdech rozhodčí Frappartové se z ochozů Stade de la Meinau ozval pískot, který je nutno podotknout na místě. Štrasburským se první poločas vůbec nepovedl a s výjimkou hrstky střel ke konci dějství Lafonta nijak výrazně neohrozili, zatímco Nantes dosud neprůstřelného Selse potrápilo hned několika velkými šancemi. Ani jedna z nich nicméně gólem neskončila, a na první trefu duelu tak stále čekáme.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas je v plném proudu. Ani jeden trenér během pauzy nesáhl ke střídáním, na trávníku jsou tak stejné jedenáctky jako na konci úvodní půle.
     
    47
    Guilbert byl po souboji s protihráčem trochu otřesen, nakonec se ale rychle vrátil na nohy a pokračuje.
     
    48
    Hostující kotel v růžku za jednou z branek odpálil pyrotechniku. Štrasburk mezitím pomalu postupuje dopředu, druhá část hry začíná hodně nevýrazně.
     
    49
    První domácí rohový kop v utkání větší šanci nepřinesl, gólman Lafont pak míč rozehrál nakrátko.
     
    50
    Kvalitní šance na druhé straně. Obrana Alsace si nepohlídala Molleta a ten zakončil po krátké přihrávce z pravé strany, jenže Selsovu svatyni přestřelil.
     
    50
    Nantes právě vstřelili branku!
    Štrasburk sice druhý poločas nezahájil špatně, nakonec ale přeci jen inkasuje! Simon z křídla prokličkoval do šestnáctky a krátkým centrem zasáhl bránícího protihráče, od kterého se míč smolně odrazil k MARCUSI COCOVI a ten z bezprostřední blízkosti překonal Selse – 0:1!
    50. Marcus COCO - 0:1
     
    52
    Borci v modrém se pokusili na inkasovaný zásah rychle odpovědět, Nantes je ale udrželo na uzdě. Kanárci se vrátili na míč a sami se nyní snaží zaútočit.
     
    53
    Hraje se nahoru dolu, ani jednomu výběru se teď nedaří se na delší dobu udržet na balónu.
     
    54
    Simonova vzdušná přihrávka na Ablina proběhla v momentě, kdy byl druhý jmenovaný v postavení mimo hru. Jeho nepřesná střela se tak počítat nebude.
     
    56
    Střídání v týmu RC Štrasburk:
    ze hřiště odchází Frédéric Guilbert, přichází Dïlane Bakwa.
     
    57
    Štrasburk se vrátil zpět do zajetých kolejí, dnes je to z jeho strany opravdu hodně slabé. Svěřenci trenéra Vieiry se trápí hlavně v ofenzívě, Lafont to má jednoduché.
     
    58
    Nantes právě vstřelili branku!
    A jeho situace je rázem ještě o něco horší, kanárci po naprostém kolapsu domácí obrany odskakují do dvougólového trháku! Nantes v krátkém sledu nejprve nastřelilo tyčku, pak první dorážkou donutilo Selse vytáhnout z rukávu skvělý zákrok a druhá byla zblokována. Do třetice všeho dobrého se ovšem následně se prosadil SAMUEL MOUTOUSSAMY – 0:2!
    58. Samuel MOUTOUSSAMY - 0:2
    58. Samuel Moutoussamy (NAT)
     
    59
    Simon je dnes jedním z nejvýraznějších hráčů ve žlutém dresu. Na křídle se teď dostal ke zdánlivě nebezpečné střele, která se ale nevešla do branky.
     
    60
    Perrin táhl hru na soupeřovu polovinu po levé straně, akce Štrasburku ale pak rychle skončila po bídném balónu do vápna. Obrana Nantes znovu vynikla.
     
    61
    Žlutí se drží na míči, domácí ale presují hodně vysoko a snaží se je donutit jim odevzdat balón.
     
    62
    Sels vyběhl proti skákajícímu míči, který mířil do jeho vápna, a bez váhání jej zahrál daleko od své svatyně. Hosté tak musí začít od začátku.
     
    63
    Štrasburský ofenzivní zmar se po zachycení dlouhého balónu v šestnáctce pokusil ukončit Gameiro, jehož ukvapená střela ale zaplula vedle bližší tyče.
     
    64
    Dění se přelévá ze strany na stranu. Simonovu přihrávku nyní vracející se protihráč zblokoval za svou svatyni, za chvíli tak uvidíme další roh Nantes.
     
    65
    Hosté kontrolují hru, hlídají míč před svou brankou a hledají nějakou cestu zpět dopředu.
     
    66
    Gabriela ve vápně zneškodnil Duverne. Domácí borec a zaplněné ochozy chtěli penaltu, tu ale neuvidíme. Podle sudí Frappartové vše proběhlo dle pravidel.
     
    67
    Střídání v týmu RC Štrasburk:
    ze hřiště odchází Junior Mwanga, přichází Habib Diarra.
     
    68
    Střídání v týmu RC Štrasburk:
    ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Moïse Sahi,
    ze hřiště odchází Ismaël Doukouré, přichází Ibrahima Sissoko.
     
    69
    Moutoussamy si chtěl na své konto připsat další branku, Sels byl ale proti a nataženou rukou míč vytěsnil mimo nebezpečí. Nantes čeká další rohový kop.
     
    70
    Coco ukázkově vybojoval míč zpět na levé straně. Tlak hostů tak mohl ještě nějakou dobu pokračovat, ale Štrasburk přeci jen dění dostal pod kontrolu.
     
    71
    Pedro Chirivella se snaží rozhýbat pochroumanou nohu, zatím ale radši našlapuje opatrně. Zdá se, že ve hře, která se znovu rozbýhá, prozatím zůstane.
     
    72
    Nepočítaje nastavení zbývá necelých dvacet minut a nutno podoktnout, že zatím nic nenasvědčuje tomu, že by domácí byli schopni s výsledkem nějak výrazněji zahýbat. Nantes je stále lepším týmem na hřišti.
     
    73
    Hostující obrana zneškodnila dlouhý balón soupeřů, její následný protiútok ale také skončil předčasně.
     
    74
    Delaine s Cocem jsou ošetřováni po vzájemné kolizi, hosté mezitím chystají své druhé dnešní střídání.
     
    76
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Marcus Coco, přichází Ronaël Pierre-Gabriel.
     
    77
    Perrin poslal míč na levou stranu na Delaineho, sledujeme zrod dalšího ofenzivního tažení Štrasburku. Uvidíme, zdali tentokrát přinese kýžený výsledek.
     
    78
    Bránící Duverne vystrčil balón za postranní čáru, domácí budou vhazovat z pozice vedle vápna.
     
    79
    Nantes se teď několik minut bránilo, přičemž své soky nepustilo do zakončení. Nyní samo zkusilo zaútočit, ale ani jemu se nepodařilo proniknout vpřed.
     
    80
    Sissoko se snažil si zpracovat skákající míč na hraně hostujícího vápna a možná i zakončit, jenže dotěrní protihráči mu nenechali klid na práci.
     
    81
    Zatím sledujeme hodně nevýrazný závěr. Kanárci dělají to, co potřebují k tomu, aby si udrželi dvougólový náskok, zatímco domácí se stále trápí v útoku.
     
    82
    Čtvrtým trestaným hráčem Štrasburku v dnešním utkání se po faulu na Simona stává Lucas Perrin (SSG).
     
    83
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Quentin Merlin, přichází Nicolas Pallois.
     
    84
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Matthis Abline, přichází Adson,
    ze hřiště odchází Pedro Chirivella, přichází Moussa Sissoko.
     
    85
    Místo ofenzivního náporu Štrasburku a nějaké velké snahy srovnat je k vidění hodně nepovedený ofenzivní výkon domácích. Nantes duel v klidu dohrává.
     
    86
    Dění se drží v bezprostřední blízkosti Lafonta, který ale v posledních minutách nemusel zasahovat.
     
    87
    Hostující gólman vyskočil za centrem z pravé strany a lapil ho, přičemž se přitom ale srazil s Mothibou. Lafont je tak teď ještě v péči zdravotníků Nantes.
     
    89
    Po vynucené pauze už pomalu můžeme pokračovat, Lafont odkopává. Vítězství hostům asi nic nevezme.
     
    90
    Závěr dnešní bitvy se protáhne o 5 minut.
     
    90+1
    Sissoko se blýskl ve svém vápně a hlavou zneškodnil potenciálně nebezpečný štrasburský centr. Domácí ze slibné akce vytěžili aspoň rohový kop.
     
    90+2
    Modří zastavili útok Nantes, vrátili se na míč a rychle se přesunuli zpět k Lafontovi. Uvidíme, zdali se jim podaří ještě nějak potrápit gólmana hostů.
     
    90+2
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    No tak pozor, možná ještě není rozhodnuto! Obrana kanárků si teď v pokutovém území nepohlídala MOÏSEHO SAHIHO, který z hranice malého vápna připravil dosud nepříliš vytíženého Lafonta o čisté konto. Jiskřička naděje pro domácí borce byla vykřesána – 1:2!
    90+2. Moïse SAHI - 1:2
     
    90+4
    Ne ne, tohle už svěřenci trénera Aristouye zvládnou. Štrasburku se na nečekaný zásah nedaří navázat, obrana Nantes nyní působí neprostupným dojmem.
     
    90+5
    Dění se přesunulo na domácí stranu hrací plochy, co nevidět uslyšíme hvizd hlavní rozhodčí.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:12.
     
    Stade de la Meinau hlásí dohráno, tři body dnes putují na západ Francie! Štrasburk na své půdě podal velmi slabý výkon a za celých devadesát minut nebyl schopen pořádně ohrozit hostující svatyni, jeho gól přišel až po mírném tlaku v samotném závěru. Nantes si domů odváží naprosto zasloužené vítězství, po většinu utkání bylo na hřišti jasně lepším týmem.
     
    Racing v dalším kole po reprezentační pauze čeká těžká výzva v podání PSG, zatímco kanárci se za dva týdny budou snažit navázat na dnešní velmi povedené představení doma proti hráčům z Montpellieru.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:07:12)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 90+2. Sahi (H. Diarra) – 50. Coco, 58. Moutoussamy

    Karty:   25. Mwanga (SSG), 33. Guilbert (SSG), 45+2. Gabriel (SSG), 82. Perrin (SSG)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:12.
    RC Štrasburk: Sels (C) – Guilbert (56. Bakwa), Nyamsi, Perrin, Delaine – Senaya, Doukouré (68. I. Sissoko), Mwanga (67. H. Diarra) – Gabriel, Gameiro (68. Sahi), Mothiba.
    Náhradníci: Bellaarouch – A. Sylla, Baseya, Deminguet, Sobol.

    Trenér: Patrick Vieira.

    FC Nantes: Lafont – Duverne, Cömert, Castelletto, Merlin (83. Pallois) – Chirivella (C) (84. M. Sissoko), Augusto (45+1. Moutoussamy) – Mollet, Simon, Coco (76. Pierre-Gabriel) – Abline (84. Adson).
    Náhradníci: Descamps – Hadjam, Bamba, Appuah.

    Trenér: Pierre Aristouy.

    Rozhodčí: Frappartová – Torregrossa, Berchebru.
    bahis siteleri