Chrudim – Opava 1:0 (kon.) | Vyškov – Žižkov 2:0 (kon.) | Prostějov – Líšeň 4:2 (kon.)
Vlašim – Dukla Praha 3:2 (kon.) | Táborsko – Olomouc B 6:2 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
4:2 (1:2)
SK Líšeň 2019
Sobota 07.10.2023, 10:30 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Prostějov právě vstřelil branku! Domácí asi již definitivně potvrdili svou výhru. Byla to krásná akce, z levé strany přišel centr, který vyřadil z provozu i gólmana, a zakončil ho JAN SILNÝ.
     
    83
    Prostějov právě vstřelil branku! Domácí zápas otáčí! Pokutový kop se hodně zdržoval, hostující gólman se hádal s rozhodčím ohledně postavení na brankové čáře. Nakonec dostal i žlutou kartu. PETR JAROŇ se pak rozběhl, náběh zpomalil, a následně poslal tvrdou ránu do pravého dolního růžku.
     
    71
    Prostějov právě vstřelil branku! Domácí jsou odměněni za snahu a aktivitu ve druhé půli. JAN KOUDELKA sebral míč, který se k němu dobře odrazil. Z pravé strany a docela velké dálky to zkusil, a byl z toho nádherný angličan. Míč se o břevno odrazil do branky a Prostějov tak srovnal.
     
    43
    Líšeň právě vstřelila branku! Hosté po standardce otáčí utkání! Volný přímý kop od levé autové lajny byl dobře rozehrán do vápna, tam se k míči dostal Martin Tauš, který ještě prodloužil na MICHALA JEŘÁBKA, který míč hlavičkoval do sítě.
     
    36
    Líšeň právě vstřelila branku! Domácí vyrobili v obraně chybu, míč se dostal k ADAMU VLASÁKOVI. Ten měl hodně prostoru, takže se s ním otočil, a pak už ho jednoduše dostal za gólmana.
     
    18
    Prostějov právě vstřelil branku! Domácí se ujímají vedení! Robert Bartolomeu získal dlouhý míč na pravou stranu. Následně ho půjčil Janu Koudelkovi, který poslal dlouhý centr na zadní tyč. Tam krásně uzavřel hlavičkou JAKUB ELBEL.

    Jiří Polášek

    Branky: 18. Elbel, 71. Koudelka, 83. P. Jaroň (pen.), 89. Silný – 36. Vlasák, 43. M. Jeřábek

    Karty:   12. Elbel (PRO), 86. Koudelka (PRO) – 58. Polášek (LIS), 82. Mezera (LIS), 82. Veselý (LIS)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:6.
    1. SK Prostějov: Krynskyj – R. Látal, Schaffartzik (C), K. Spáčil (42. Gábriš), Elbel (32. Cienciala, 88. Bolf) – Bartolomeu (46. Silný), Habusta, Koudelka (88. Macháček), Slaměna – P. Jaroň, Malec.
    Náhradníci: Šnajdr – Moučka.

    Trenér: Josef Mazura

    SK Líšeň 2019: Veselý – Pašek, M. Jeřábek (C), Mezera, Lutonský – Vlasák (84. Raab), Polášek (84. Joković), Matocha, Machalík (73. Aldin), Sokol (84. Mionić) – Tauš (62. Vandas).
    Náhradníci: Vajner – A. Svoboda.

    Trenér: Petr Maléř

    Rozhodčí: Trska – Volf, Černoevič

    Diváci: 350
    bahis siteleri