Plzeň – Vítkovice 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:4 (kon.) | Sparta – Liberec 1:4 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:2 (po pr.) | Litvínov – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Olomouc
Neděle 08.10.2023, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už je rozhodnuto! Čtveřice brněnských hráčů tak dlouho stahovala smyčku kolem olomoucké branky, až se nakonec ke střele dostal JAN ŠČOTKA a ze slotu propálil Konráda. Druhý bod tak nakonec přeci jen zůstane v Brně. Asistence: Jakub Flek.
     
    53:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jedinečnou příležitost k vyrovnání Kometa využívá! Brňané dlouze kombinovali, až nakonec Holík připravil ránu z voleje pro DANIELA GAZDU a brněnský zadák tentokrát už nekompromisně prostřelil Konráda. Asistence: Petr Holík, Steve Moses.
     
    48:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti otáčejí skóre zápasu! Puk na osu hřiště obdržel nikým nehlídaný MICHAL KUNC a zamířil přesně k tyči. Asistence: Lukáš Anděl, Lukáš Kucsera.
     
    38:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Olomouc se prosazuje z ojedinělé akce po náporu Komety. V útočném pásmu poslal Anděl puk na levý kruh LUKÁŠI KUCSEROVI, který napřáhl a z voleje umístil kotouč na vzdálenější tyč brněnské branky. Asistence: Lukáš Anděl, Jakub Sirota.
     
    36:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se domácí radují a otevírají skóre zápasu! Tlak Komety vedl ke zmatkům před brankou Olomouce, ADAM ZBOŘIL nejprve bekhendem z hranice brankoviště připravil pozici pro Ďalogu, jeho střelu Konrád hokejkou parádně zneškodnil, ale na dorážku Zbořila už dosáhnout nemohl. Asistence: Marek Ďaloga.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 37. Zbořil (Ďaloga, Kohout), 54. Gazda (Holík, Moses), 64. Ščotka (Flek) – 39. Kucsera (Anděl, Sirota), 49. Kunc (Anděl, Kucsera)


    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Lintuniemi, Ščotka, Kučeřík (A), Holland, Ďaloga, Gazda, Zahradníček – Pospíšil, Cingel, Moses – Kohout, Marcinko (A), Zbořil – Zaťovič (C), Holík, Flek – Okál, Zembol, Jenyš.
    Trenér: Modrý

    HC Olomouc: Konrád (Frgál) – Ondrušek (C), Řezníček, Sirota, Rutar, Švrček, Škůrek, Černý – Navrátil, Knotek (A), Bambula – Chmielewski, Macuh, Klimek – Kusko, P. Musil (A), Orsava – Kunc, Anděl, Kucsera.
    Trenér: Tomajko

    Rozhodčí: Jeřábek, Obadal – Axman, Blažek

    Diváci: 6708
    bahis siteleri