Nový Jičín – Kopřivnice 5:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Havířov 0:9 (kon.) | Opava – Šumperk 7:3 (kon.)
Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 3:4 (1:2 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Děčín 1:2 (kon.)
Vrchlabí – Letňany 3:4 (kon.) | Tábor – Mostečtí Lvi 2:1 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 0:3 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Hronov 7:4 (kon.) | Řisuty – Písek 5:4 (kon.) | Příbram – Kobra 6:4 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
6:4 (2:0, 1:1, 3:3)
HC Kobra Praha
Středa 11.10.2023, 18:502. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:13 Kamil BŘÍŠKA - 6:4
     
    55:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přeci se jen zdá, že pohodlný brankový náskok domácí ukolébal, opět na dvě branky snížil ostrostřelec KAMIL BŘÍŠKA. Asistence: Tomáš Šťastný a Filip Vlček.
    52:54 Daniel KREJČÍ - 6:3
     
    52:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rychlý výpad domácích dospěl ke zdárnému konci, mezi úspěšné střelce Příbrami se zapisuje také obránce DANIEL KREJČÍ. Asistence: Lukáš Bednařík a Tadeáš Pinkas.
    44:14 Filip VLČEK - 5:3
     
    44:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    No to tedy pozor, Kobra ještě chce zdramatizovat zápas. Nakonec Branickým přesilová hra vychází a svým druhým gólem velí k obratu FILIP VLČEK. Asistence: Kamil Bříška a Jiří Stejskal.
    42:00 Filip VLČEK - 5:2
     
    42:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlá reakce hostujícího celku. FILIP VLČEK si přesně najel do předbrankového prostoru, kde se k němu dostala odražená střela, puk pak úspěšně poslal do dokryté klece. Asistence: Jiří Stejskal a Tomáš Šťastný.
    40:42 David ZDENĚK - 5:1
     
    40:42
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak to nevypadá dobře pro hostující tým. Již na 5:1 zvyšuje DAVID ZDENĚK, který svou dělovku od modré procpal za Kmece. Asistence: Josef Hasman.
    40:16 Petr KAFKA - 4:1
     
    40:16
    Příbram právě vstřelila branku!
    Baník hned na úvod třetího dějství upevňuje své vedení a dává najevo, kdo má navrch na ledě. PETR KAFKA zachytil nepřesnou přihrávku domácích v mezikruží a poslal puk pod horní tyč. Asistence: Richard Pětník a Ladislav Gengel.
    38:30 Tadeáš PINKAS - 3:1
     
    38:30
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se to domácím povedlo. V přesilovkové formaci se puk dostal na hůl připraveného TADEÁŠE PINKASE v mezikruží a ten propálil bezmocného Kmece. Asistence: Josef Saňa a Radek Jelínek.
    34:18 Tomáš URBAN - 2:1
     
    34:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    A únik byl k vidění i na opačné straně, opět se potvrdilo tvrzení "nedáš, dostaneš". V přečíslení dva na jednoho si vyměnil puk Kamil bříška s navrátilcem do sestavy TOMÁŠEM URBANEM, jenž poslal puk mezi betony roztaženého Jirouška. Asistence: Kamil Bříška a Vladislav Houška.
    17:18 Petr KAFKA - 2:0
     
    17:18
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se to Příbrami opravdu povedlo, není překvapením, že dvoubrankové vedení má na svědomí nejproduktivnější hráč Baníku PETR KAFKA. Nejprve ale mohl vyrovnat Kamil Bříška, který však v mezikruží přišel o puk, Kafka bez zaváhání ujel a propálil Kmece. Bez asistence.
    11:27 Ladislav GENGEL - 1:0
     
    11:27
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácím se daří využít druhou přesilovku večera, Daniel Krejčí poslal dělovku od modré a LADISLAV GENGEL s urputností v brankovišti dostal puk až za Kmecova záda, posílá tak Příbram do jednobrankového vedení. Asistence: David Krejčí a Josef Hasman.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 12. Gengel (Krejčí, Hasman), 18. Kafka, 39. Pinkas (Saňa, Jelínek), 41. Kafka (Pětník, Gengel), 41. Zdeněk (Hasman), 53. Krejčí (Bednařík, Pinkas) – 35. T. Urban I (Bříška, Houška), 42. Vlček (J. Stejskal, Šťastný), 45. Vlček (Bříška, J. Stejskal), 56. Bříška (Šťastný, Vlček)


    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Krejčí, Havlín, Jelínek (A), Zdeněk, Saňa (A), Havelka, Rajgl – Kafka, Pětník, Gengel (C) – Bečvář, Kolda, Hasman – Pinkas, Dragoun, Bednařík – Mařík.
    Trenér: Radek Bělohlav

    HC Kobra Praha: Kmec (41. Pittr) – J. Stejskal, Šteiner (A), T. Duda, Holý, Dráb, Dudáček, Pelant – Houška, Bříška (A), Šťastný (C) – Vlček, T. Urban I, Petrák – M. Kvasnička, S. Tichý, Matuška – Janča.
    Trenér: Miloslav Šeba

    Rozhodčí: Kosnar – Sýkora, Teršíp
    bahis siteleri