Sparta – K. Vary 7:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:1 (2:0, 3:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 11.10.2023, 18:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    56:50 Jakub ČERVENKA - 7:1
     
    56:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólu se v dnešním utkání dočkal i sparťanský kapitán JAKUB ČERVENKA, když střelou z levého křídla od modré čáry propálil brankáře Ebenstreita se zakrytým výhledem. Asistence: Oliver Samson, Jakub Žmola.
    45:06 Ondřej CULEK - 6:1
     
    45:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po Hamršmídem vyhraném vhazování se k prudké střele příklepem dostal ONŘEJ CULEK a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jan Hamršmíd.
    37:51 Tomáš HOLEČEK - 5:1
     
    37:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zpoza branky nyní Žmola nalezl na vnějším kraji pravého kruhu volného TOMÁŠE HOLEČKA, jehož následná střela zápěstím zaplachtila do horního růžku branky! Asistence: Jakub Žmola, Marek Daníček.
    33:31 Albert BAREŠ - 4:1
     
    33:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané si berou třígólové vedení zpět! S kotoučem na holi si do pásma na pravém křídle najel ALBERT BAREŠ a z prostoru pravého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Oliver Samson, Ondřej Culek.
    31:28 Vojtěch STEKLÝ - 3:1
     
    31:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté snižují! Po delším časovém úseku v obranném pásmu soupeře se ke střele z prostoru vrcholu pravého kruhu odhodlal VOJTĚCH STEKLÝ a zamířil přesně k pravé tyčce branky Vedrala! Asistence: Petr Zolnaj.
    26:47 Ondřej HRABÍK - 3:0
     
    26:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po Barešově průnikové přihrávce se sám před Ebenstreitem zjevil ONDŘEJ HRABÍK, jehož střela mířící mezi lapačku a levý beton brankáře Energie nakonec doskákala za brankovou čáru! Asistence: Albert Bareš, Jan Hamršmíd.
    06:24 Jakub TŮMA - 2:0
     
    06:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do trháku! Do útočného pásma soupeře si s kotoučem na holi najel JAKUB TŮMA a střelou zápěstím prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Senčák, Ondřej Hrabík.
    06:09 Jan KRUPIČKA - 1:0
     
    06:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    V samostatném úniku nejprve Ebenstreit Daníčka dokázal vychytat, po pro Energii nešťastném odrazu se však kotouč dostal k JANU KRUPIČKOVI, který jej nekompromisně zasunul pod levý beton brankáře Energie! Asistence: Marek Daníček, Jakub Žmola.

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 7. Krupička (Daníček, Žmola), 7. J. Tůma (Senčák, Hrabík), 27. Hrabík (Bareš, Hamršmíd), 34. Bareš (Samson, Culek), 38. Holeček (Žmola, Daníček), 46. Culek (Hamršmíd), 57. J. Červenka (Samson, Žmola) – 32. Steklý (Zolnaj)


    HC Sparta Praha: Vedral (Tvrzník) – J. Červenka (C), J. Tůma, David (A), Samson, T. Bartoň, Culek, Byakov – Krupička, Žmola, Daníček – Holeček, Senčák, Hrabík – Bareš, Hamršmíd (A), Poláček – Odehnal, Vašíček, S. Pavlák.
    Trenér: Tomáš Netík

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Dorot (C), O. Postl II, Anton, Bulka, Vogel, Zolnaj, Cipko – Šlechta (A), M. Váňa, Galnor – Zeman, Záhejský, Adámek – Pastor, Čihař, Šilhan – Steklý, V. Váňa, Holejšovský.
    Trenér: Pavel Arnošt

    Rozhodčí: Zavřel, Čáp – Hlinka, Brož
    bahis siteleri