Buffalo – NY Rangers 1:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Florida 2:0 (kon.) | Nashville – Seattle 3:0 (kon.)
San Jose – Vegas 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (1:2, 0:0, 1:2)
Philadelphia Flyers
Pátek 13.10.2023, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:00 Travis KONECNY - 2:4
     
    60:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Byť to vypadalo, že to hosté už nestihli, tak přeci jen jednu desetinu sekundy před závěrečnou sirénou vsítil gól do prázdné branky TRAVIS KONECNY! Asistence: Scott Laughton, Travis Sanheim.
    59:16 Patrik LAINE - 2:3
     
    59:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak ještě se domácím povedlo vykřesat naději! PATRIK LAINE se z levého kruhu pro vhazování dostal k prudké střele do pravého horního růžku a vstřelil kontaktní gól. Asistence: Kirill Marčenko, Boone Jenner.
    58:31 Cam ATKINSON - 1:3
     
    58:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už hosté udeřili! CAM ATKINSON vyrazil za pukem do středního pásma, dostal se za obranu soupeře a dává gól do prázdné branky. Asistence: Carter Hart.
    12:43 Travis KONECNY - 1:2
     
    12:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bouře přišla, ale z opačné strany! Domácí se dostali do útočné třetiny, kde ale o kotouč přišli a Flyers předvedli bleskový protiútok, na jehož konci TRAVIS KONECNY z levého kruhu vystřelil na vzdálenější tyč a vrací Philadelphii do vedení! Asistence: Scott Laughton.
    08:24 Jake BEAN - 1:1
     
    08:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets se daří vyrovnat! Adam Fantilli vypálil na Harta z okraje levého kruhu, což se povedlo brankáři hostů vyřešit zákrokem, kterým ale kotouč vyrazil jen k pravému kruhu. Tam si sjel JAKE BEAN, jenž pohotovou dorážkou na vzdálenější tyč obstřelil gólmana Flyers. Asistence: Adam Fantilli, Kirill Marčenko.
    03:33 Joel FARABEE - 0:1
     
    03:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Začátek, který si domácí rozhodně nepředstavovali. Defenziva Columbusu propadla při protiútoku Flyers, nechala si ujet JOELA FARABEEHO se Seanem Couturierem, kteří si mezi kruhy fotbalovou terminologií narazili a Farabee překonal přesouvajícího se Merzlikinse. Asistence: Sean Couturier, Jegor Zamula.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. Bean (Fantilli, Marčenko), 60. Laine (Marčenko, Jenner) – 4. Farabee (Couturier, Zamula), 13. Konecny (Laughton), 59. Atkinson (Hart), 60. Konecny (Laughton, Sanheim)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (S. Martin) – Werenski (A), Peeke, Severson, Provorov, Bean, Gudbranson – Sillinger, Laine, J. Gaudreau – Texier, Jenner (C), Bemström – Marčenko, Fantilli, Danforth – Robinson, Kuraly (A), Roslovic.
    Trenér: Pascal Vincent

    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – York, Sanheim, M. Staal, Walker, Zamula, Seeler – Farabee, Couturier, Brink – Tippett, Frost, Atkinson – Laughton (A), N. Cates, Konecny – Deslauriers, Poehling, Hathaway.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Sutherland, Kea – Kovachik, Baker

    Diváci: 18 614
    bahis siteleri