HC Slovan – Poprad 7:2 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Košice 3:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Humenné 4:1 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 6:3 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HK Nitra
6:3 (2:3, 1:0, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 13.10.2023, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nitra predviedla v domácom zápase proti Trenčínu svoju odolnosť a aj keď dvakrát prehrávala, tak od druhej tretiny bola jasne lepším mužstvom a v tej poslednej dokonala obrat vo svoj prospech, keď sa postupne presadili Harper, Hrnka a svoj druhý gól v stretnutí zaznamenal Jackson, keď dal bodku za víťazstvom do prázdnej brány. Nitra tak nadviazala na víťazstvo v Humennom a po prvýkrát v sezóne zvíťazila za tri body aj v domácom prostredí, čo ich síce v tabuľke neposunulo z predposledného miesta vyššie, ale už to pre nich vyzerá o čosi lepšie. To je odo mňa z tohto zápau všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa na Vás pri ďalších hokejových online prenosoch! (20:27:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:11
    Nitra dala gól! Zúfalá snaha od hostí, ktorí odvolali brankára a pritom nemali puk pod kontrolu, takže do prázdnej brány zo stredného pásma trafil ROBERT JACKSON a definitívne spečatil tri body pre domácich!
     
    58:30
    Hostia prežili oslabenie o dvoch hráčov, ale do konca zostáva už príliš málo času a Nitra drží dvojgólový náskok.
     
    55:52
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Nemčík – 2 min., hákovanie.
     
    55:21
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    2 min. – príliš veľa hráčov na ľade.
     
    55:06
    Ďalšia gólová príležitosť pre domácich, ale Buček nedokázal po rýchlom prechode cez stredné pásmo nájsť medzeru medzi betónmi LaCouveeho, pri dorážke neuspel ani Harper.
     
    53:55
    Bajtek teraz vletel medzi brániacich hráčov hostí a mohol definitívne rozhodnúť, ale bekhendový blafák mu proti LaCouveeovi nevyšiel a puk mu skĺzol po hokejke.
     
    50:29
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Pobežal – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    50:20
    Hostia si nevytvorili nič nebezpečné v presilovej hre, naopak v oslabení do brejku išiel Gill s Lackom, pričom druhý menovaný vybojoval útočné pásmo, keď prinútil LaCouveeho k ďalšiemu zákroku.
     
    48:20
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Pobežal – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    47:44
    Hrnka obkorčuľoval bránu hostí a snažil sa nachytať LaCouveeho pri pravej tyčke, ale ten dokázal zakročiť.
     
    46:08
    Nitra dala gól! Hostia vyrobili ďalší zbytočný faul, ktorí domáci dokázali potrestať a náskok zvyšujú na rozdiel dvoch gólov, keď Mezeiove nahodenie od modrej čiary dokázal šikovne tečovať TOMÁŠ HRNKA a LaCouvee už nestihol zareagovať! Asistencia: Mezei
     
    44:39
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Conway – 2 min., napadnutie.
     
    43:56
    Nitra dala gól! Domáci sa dostávajú do vedenia, keď to STEPHEN HARPER zobral na seba už v momente, keď hostia boli v plnom počte, z pravej strany prešiel okolo obrancu hostí a natlačil sa pred LaCouveeho, napokon sa mu podarilo pretlačil puk za jeho chrbát! Bez asistencie
     
    43:30
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme, keďže puk sa odrazil na hosťujúcu striedačku.
     
    42:30
    Domáci stratili útočné pásmo a absolútne prepadli, Baláž išiel sám proti Kašíkovi, ale vo veľkej príležitosti netrafil domácu bránku.
     
    41:45
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Bokroš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 2. Bajtek (Hrnka), 17. Jackson (Gates), 30. Buček (Harper, Bubela), 44. Harper, 47. Hrnka (Mezei), 60. Jackson (Vitaloš, Bača) – 9. Baláž (Conway, Lichanec), 11. Pietroniro (Charbonneau, Petráš), 19. Pietroniro (Sloboda)


    HK Nitra: Kašík(Beržinec) – Mezei, Kubeš, Gajdoš, Fatul, Bača, Vitaloš, Ridzoň, Valent – Buček, Gill, Harper – Bubela, Gates, Jackson – Bajtek, Hrnka, Slovák – Griffin, Pobežal, Lacka
    Trenér: A. Stavjaňa

    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Pietroniro, Starosta, Ekberg, Hlaváč, Nemčík, Bokroš – Charbonneau, Baláž, Petráš – Hertzberg, Conway, Immo – Hudec, Sojčík, Giľák – Sloboda, Lichanec, Krajčovič
    Trenér: R. Döme

    Rozhodčí: Crman, Fridrich – Gegáň, Jedlička
    bahis siteleri