Buffalo – NY Rangers 1:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Florida 2:0 (kon.) | Nashville – Seattle 3:0 (kon.)
San Jose – Vegas 1:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Florida Panthers
Pátek 13.10.2023, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    NHL je tu! Nejslavnější hokejová soutěž na světě otevřela brány nového ročníku. Některé týmy své premiéry mají za sebou, některé se dočkají v noci ze čtvrtka na pátek. Druhá možnost platí i u zápasu Minnesoty s Floridou, kterému se budeme společně věnovat.
     
    Minnesota Wild
    Vcelku poklidné léto za sebou má Minnesota. Wild během letní pauzy nepatřili k celkům, které výrazně měnily své kádry. Sestava Minnesoty i přesto doznala několik změn, více však připadlo odchodů. Divočáky opustil John Klingberg společně s Ryanem Reaves posílili Toronto. Dále poté Gustav Nyquist, Sam Steel, Oskar Sundqvist či dlouholetá opora obranných řad Matt Dumba. Naopak tým trenéra Deana Evansona doplnila spíše jména do nižších formací či na farmu Jujhar Khaira či trojnásobný držitel Stanley Cupu Patrick Maroon, kteří by měli celku dodat tvrdost. Prostor v týmu také dostane šikovný obránce Brock Faber, který přichází z univerzity. Wild posilovat ani více moc nemohli, Minnesotu totiž trápí platový strop po vyplacení smluv veteránů Ryana Sutera a Zacka Pariseho, a tak si ani v dalších sezonách nemohou finančně moc vyskakovat.

    Zbytek kádru zůstal pohromadě, klíčové články sestavy zůstaly pospolu včetně Kirilla Kaprizova či Matse Zuccarella. Wild tak budou chtít minimálně zopakovat loňskou sezonu, tedy účast v play-off, ve kterém však vypadli hned v úvodním kole s Dallasem. V letošním ročníku se však Wild moc nevěří, experti tento tým z Minnesoty v předligových predikcích nevidí na příčkách zaručující play-off. Bude tedy zajímavé sledovat, jestli se Minnesota vzepře osudu a podívá se do vyřazovacích bojů.
     
    Florida Panthers
    Jakožto poražený finalista předešlého ročníku vstoupí do sezony Florida. Panthers předvedli během play-off fenomenální jízdu, postupně zastavili jasného krále základní části z Bostonu, Toronto a Carolinu. Zuby si Florida vylámala až ve finále na Vegas Golden Knights. Panthers by rádi určitě zopakovali tuto jízdu na jaře tohoto roku, cesta je však opravdu dlouhá. Navíc na startu sezony bude Florida postrádat dlouhodobě zraněného Aarona Ekblada, otazník visí i nad Brandonem Montourem. Experti a odborníci letos neřadí Floridu tak vysoko. Jak jsme se však hodněkrát už přesvědčili, předpoklady jsou předpoklady a v současné chvíli nikdo neví, co nám sezona přinese.

    V kádru Panthers se take událo během letní off-season změny. Kariéru ukončil Patrick Hornqvist, za velkou ztrátu se dají považovat i odchody dvou tvrdých obránců Radka Gudase a Marca Staala. Panthers v ofenzivě navíc přišli i o Anthonyho Duclaira, který byl vyměněn do San José. Avšak nebyly to pouze odchody, i řada nových hráčů obleče v této sezoně dres Panthers. Důraznou hru bude v obraně nově udávat Dmitrij Kulikov s Nikem Mikkolou, naopak útočnou nadstavbou bude v obraně přispívat Oliver Ekman-Larsson, který se pokusí na Floridě opět nastartovat svojí kariéru. Volání nejlepší hokejové soutěže poté z Evropy zlákalo lotyšského zadáka Janise Uvise Balinskise a švýcarského beka Ludovica Webera. Útočné vazby poté doplnil Evan Rodrigues, Kevin Stenlund, Rasmus Asplund či Steve Lorentz. Prostor by navíc mohl dostat i šikovník mladík z univerzity Matthew Samoskevich.
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Faber, Brodin, Goligoski, Middleton, Addison, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, Eriksson Ek, M. Johansson – F. Gaudreau, Rossi, M. Foligno – Duhaime, Dewar, Maroon.
    Trenér: Dean Evanson

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekman-Larsson, Forsling, Kulikov, Mikkola, Balinskis, Mahura – Rodrigues, Barkov, Verhaeghe – M. Tkachuk, Luostarinen, Cousins – Reinhart, Lundell, Samoskevich – Lorentz, Stenlund, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Syvret, Furlatt – Cormier, Shewchyk.
     
    Všichni aktéři dnešního duelu jsou již na ledové ploše, následuje státní hymna USA a další předzápasové formality.
     
    Všechny formality máme za sebou, jdeme na to!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly zápasu vyznělo lépe pro hosty, kteří okamžitě míří kupředu.
     
    00:37
    Poskakující kotouč zůstal chvilku nehlídaný, čehož využil ke střele Ekman-Larsson. Nová akvizice Panthers pořádně prověřila Gustavssona v domácí brance. Gólman Wild nakonec nadvakrát dokázal jeho pokus zlikvidovat.
     
    00:49
    Špatný přechod domácích do útočného pásma, hra se přesouvá zpět před Gustavssona.
     
    01:03
    Zadovkou se snažil před brankou hledat spoluhráče Tkachuk, jeho pokus nenašel adresáta mezi kruhy, avšak kotouč doputoval až ke Kulikovovi, který pálil bez přípravy do náručí domácího brankáře. Velmi dobrý úvod od hostů do zápasu.
     
    02:02
    Nahození Zuccarella raději Bobrovskij udržel ve své náruči, po vystřídání obou týmů následuje vhazování po levici brankáře hostí.
     
    02:26
    Kaprizovovi utekl kotouč na modré čáře, špatný přechod do útočné třetiny značí ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:54
    Lorentz chtěl využít své dlouhé tělo, zvítězil v osobním souboji za brankou a pokusil se rychle objet domácí svatyni, zasunout kotouč za Gustavssona se mu ale nepovedlo.
     
    03:49
    Na modré čáře dostal nabito Kulikov, jehož tvrdou dělovku obětavým blokem srazil do rohu Gaudreau.
     
    04:39
    Po rychlé kombinaci se dostal k zakončení před Gustavssonem Barkov. Hostující kapitán pálil pohotově bez přípravy, švédský strážce svatyně v barvách Wild ale včas dokázal srazit své betony a uzavřít mezírky.
     
    05:36
    Hosté jsou na startu zápasu jednoznačně aktivnější. Panthers opět uzamkli svého soupeře v jeho třetině na několik sekund, avšak k vážnějšímu ohrožení se procpat nedokázali.
     
    06:35
    Zuccarello parádně zavezl kotouč do útočného pásma, nezpanikařil a backhandem našel křížnou nahrávkou najíždějícího Goligoskiho, který se rozhodl pálil bez přípravy a těsně minul branku hostí. Neúspěšná byla i následná dorážka Hartmana.
     
    07:44
    Dobrou práci holí předvedl Gustavssona, který si popojel za branku a rozehrál útočnou akci Wild.
     
    07:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild otevírají skóre! BROCK FABER dostal dostatek prostoru na modré čáře k tomu, aby si srovnal mířidla a zamířil přesně, prudká rána zápěstím zapadla až za brankáře hostí! Asistence: Matthew Boldy.
    07:54 Brock FABER - 1:0
     
    10:16
    Cousins nic nevymýšlel a hned po přechodu do útočného pásma vypálil, svojí ranou zápěstím našel pouze náruč Gustavssona, následuje komerční přestávka.
     
    11:02
    Verhaeghe udržel kotouč na modré čáře, zadovkou našel Forslinga, který pálil prudce zápěstím. Hostující zadák svým pokusem našel pouze lapačku domácího brankáře.
     
    11:36
    Bobrovskij si nechtěl komplikovat situaci, nahození od Kaprizova raději podržel pod lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    13:08
    Eriksson Ek nabral rychlost, prohnal se kolem svého strážce a poslal kotouč na hostující branku. Bobrovskij hru raději opět přerušuje.
     
    13:59
    Wild jsou ve svém obranném pásmu vždy pod velkým tlakem, situaci si tentokrát nekomplikoval Foligno, který lobem pouze poslal kotouč do středního pásma.
     
    14:35
    Po dohrání Dewara vznikla menší strkanice před střídačkou Wild. Vypadá to však, že vše bylo zažehnáno, rozhodčí potyčku rychle roztrhli. Následuje další komerční přestávka.
     
    15:04
    Dobrou práci v defenzivě předvedl Forsling, který čistým způsobem odbavil Addisona a hosté se zmocňují opět kotouče.
     
    15:32
    Verhaeghe se pokusil tečovat nahození od spoluhráče, Gustavssona měl však dobrý výhled a bez problému jeho teč dokázal zlikvidovat a udržet v náruči.
     
    17:30
    Gustavssona opět raději drží kotouč pod lapačkou, před najíždějícími hosty. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    17:50
    Barkov faulován, hosté mají signalizovanou výhodu a kombinují v útočné třetině.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Ryan Hartman – 2 min., podrážení.
     
    18:26
    Po rychlé kombinaci se dostal k zakončení z pravé strany Rodrigues, svým pokusem však pouze minul branku.
     
    19:30
    Ekman-Larsson nahazoval kotouč před brankou, jeho prudký nához zápěstím však pouze orazítkoval mantinel za domácí brankou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu dnešního duelu, po které odchází do kabin spokojenější domácí. Aktivnějším celkem byli v prvních dvaceti minutách jednoznačně hosté, avšak žádnou branku to nepřineslo. Naopak na druhé straně otevřel skóre v osmé minutě obránce Brock Faber, jehož nahození zapadlo až do hostující branky. Uvidíme, co nám přinesou další minimálně dvě třetiny.

    Střely na branku: 6:13.
     
    Všichni aktéři jsou zpět na ledové ploše, jdeme na druhou část!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Hartman je zpět na ledě, hosté první přesilovou hru nevyužili.
     
    21:02
    Domácí se hnali do zajímavého přečíslení, Johansson byl však dobře odbaven obráncem Mahurou, který získal puk na stranu hostů.
     
    21:42
    Dobrá práce holí od brankáře hostí. Bobrovskij vyjel za svojí branku, nezpanikařil a přesně rozehrál na svého spoluhráče.
     
    22:10
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Uvis Janis Balinskis – 2 min., sekání.
     
    22:10
    Balinskis sekl protihráče ve středním pásmu, přesilová hra čeká i domácí tým.
     
    22:23
    Zuccarello na nic nečekal a okamžitě pálil z levé strany, Bobrovskij jeho ránu viděl a vyrazil jí do bezpečí.
     
    22:56
    Přesilová hra Wild zatím moc nevychází, více střel na branku mají paradoxně Panthers, kteří Gustavssona zaměstnali dvěma nepříjemnými ranami.
     
    23:37
    Bobrovskij dobře přečetl úmysl Gaudreaua o zpět nahrávku a dokázal zachytit kotouč. Hra je přerušena, vhazovat se bude po levici brankáře hostí.
     
    23:54
    Marco Rossi získal kotouč u mantinelu, prodral se přes protihráče následně až do zakončení, které však skončilo v náručí hostujícího brankáře.
     
    24:10
    Balinskis je zpět na ledové ploše, hosté pokračují v plném počtu.
     
    25:23
    Po ztrátě hostů chtěli domácí rychle zahrozit z protiútoku, perfektní práci do defenzivy však odvedl Barkov, který zabral a dokázal vypíchnout přihrávku od Maroona.
     
    25:37
    Mikkola v problémech na modré čáře. Finský zadák v barvách Panthers nakonec vše dokázal ustát a nedovolil domácím jít do přečíslení.
     
    26:16
    Do přečíslen se naopak hnali hosté, Barkov ale nedokázal zpracovat přihrávku od spoluhráče, a tak akce byla rychle ukončena.
     
    27:30
    Dostatek prostoru na modré čáře dostal Mahura, který prudkou ranou zápěstím nahazoval kotouč před brankou. Jeho prudký nához pouze proletěl kolem branky Gustavssona.
     
    29:13
    Své fyzické dispozice předvedl Mikkola, který přetlačil Rossiho v souboji za brankou a ukončil tak nápor domácích.
     
    29:43
    Jonas Brodin si převzal kotouč na modré čáře, nabral rychlost a prudce vypálil zápěstím. Bobrovskij však jeho ránu dobře viděl a s přehledem jí vykryl.
     
    31:14
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Matthew Boldy – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Josh Mahura – 2 min., krosček.
     
    32:18
    Hra ve čtyřech zatím více vyhovuje domácím, kteří tráví čas v útočné třetině a vymýšlí, jak ohrozit hostující branku.
     
    32:30
    Po ráně Goligoskiho zvoní tyč hostující branky!
     
    32:48
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Dmitrij Kulikov – 2 min., podrážení.
     
    32:48
    Kulikov podrazil ve střednín pásmu Zuccarella, což značí jediné. Domácí mají téměř půl minuty dlouhou přesilovou hru čtyřech proti třem.
     
    32:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild navyšují skóre! Ke sraženému kotouči se dostal před brankou JOEL ERIKSSON EK, domácí forvard se rychle zorientoval a zasunul kotouč za záda brankáře hostí! Asistence: Mats Zuccarello a Kirill Kaprizov.
    32:56 Joel Eriksson Ek - 2:0
     
    33:37
    Boldy ukázal instinkt střelce. I když byl domácí forvard ve velkém úhlu, tak ani na sekundu neváhal a zkusil zaskočit hostujícího brankáře. Boldy však svým pokusem trefil bouze oblouk hostující svatyně.
     
    34:18
    Díky dobrému napadání od spoluhráčů se dostal k odraženému kotouči Dewar, jenž nad ničím nerozpakoval a rychle pálil. Svojí dělovkou vyprášil pouze betony brankáře Panthers.
     
    34:55
    Wild dostali potřetí kotouč do sítě. Autorem branky se stal Marco Rossi, pro kterého by šlo o první trefu v nejslavnější soutěži. Rakouský útočník ve službách Minnesoty si však musí na úvodní trefu počkat, po výzvě hostů totiž nebyla branka uznána z důvodu ofsajdu!
     
    35:51
    Rychlé přečíslení se rozhodl vyřešit ranou bez přípravy Boldy, střela mu však vůbec nevyšla a mířil daleko od branky Panthers.
     
    36:33
    Merill úmyslně hledal nastavenou hůl Kaprizova před hostující brankou, tečovaná střela těsně minula branku Panthers.
     
    37:15
    Luostarinen získal kotouč a vybídl ke střele Cousinse. Střela z jedné od hostujícího hráče končí v náručí Gustavssona. Hostující křídelník bouchnutí do mantinelu dává jasně najevo, že hosté nejsou spokojeni s vývojem a průběhem zápasu.
     
    37:36
    Lombergovo nahození nenadělalo Gustavssonovi větší problémy. Švédský strážce svatyně Wild však přeci jen hru raději přerušuje a uklidňuje.
     
    37:46
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Jacob Middleton – 2 min., nedovolené bránění.
     
    37:46
    Před brankou Wild vznikla potyčka, do které se zapojily snad obě pětice. Žádné větší pěstní výměny z toho ale nebyly, rozhodčí tak vylučují pouze za faul Middletona.
     
    38:30
    Barkov svojí přihrávkou trefil pouze brusle Maroona, který kotouč posílá přes všechny čáry.
     
    39:00
    Perfektní práci odvádí při oslabení Marcus Foligno, který teď v útoku šetří drahocenné sekundy.
     
    39:46
    Middleton je zpět na ledě, početní výhoda se Panthers moc nepovedla.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda je za námi. K vidění byla opět jedna branka, opět ze strany Wild. Do dvoubrankového náskoku poslal Minnesotu při přesilové hře Joel Eriksson Ek. Vedení domácích mohlo být ještě vyšší, avšak branka Marca Rossiho nakonec nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. Rakouský forvard si tak musí na svojí premiérovou trefu v nejslavnější soutěži zatím počkat. Je před námi třetí dvacetiminutovka a bude zajímavé sledovat, jak Panthers zareagují na nepříznivý stav.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Evan Rodrigues – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:18
    Rodrigues zasáhl do obličeje holí protihráče, čehož si všimli sudí a vylučují hostujícího útočníka.
     
    41:27
    Po souhře se Zuccarellem to Boldy zkusil z levého kruhu, Bobrovskij byl u přední tyče připraven a ránu srazil do rohu.
     
    42:18
    Domácím přesilová hra moc nevyšla. Rodrigues je na ledě a Panthers přečkali kritickou situaci na startu třetí části!
     
    42:54
    Kotouč sražen na střídačku Wild. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    43:13
    Dobře zahraný protiútok předvedli domácí, po zadovce Boldyho pálil Middleton těsně vedle hostující svatyně!
     
    43:54
    Maroon se proháčkoval přes dva protihráče, následně hledal najíždějícího Dewara, avšak svému spoluhráči neadresoval přesnou nahrávku.
     
    44:46
    Verhaeghe vybídl ke střele Barkova, jehož rána prolétla jen těsně kolem domácí svatyně.
     
    46:30
    Maroon spěchal za volným kotoučem, domácímu hráči následně však nevyšlo zakončení, trefil pouze Kulikova do brusle.
     
    48:59
    Hluchá pasáž, řada nepřesností na obou stranách. Ani jeden z týmů v posledních minutách není schopen udržet kotouč déle na svých holích.
     
    49:45
    Samoskevich vybojoval kotouč v osobním souboji, našel Forslinga, který svojí ranou bez přípravy pouze našel náruč Gustavssona, jenž tak stále živí naději na čisté konto.
     
    49:54
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Brock Faber – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Uvis Janis Balinskis – 2 min., nedovolené bránění,
    Niko Mikkola – 2 min., hrubost.
     
    49:54
    Po ataku Balinskise na Johanssona se strhla mele, po které míří na trestnou hned tři hráči. Přesilová hra čeká na domácí.
     
    51:13
    Domácím zatím přesilová hra moc nevychází, hosté se podruhé osvobozují. S ohledem na výsledek je však pro Wild podstatné, že se drží daleko od své branky.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Marcus Foligno – 2 min., nedovolené bránění.
     
    51:45
    Foligno u mantinelu bez kotouče dohrál Tkachuka, za což odchází na trestnou lavici. Za deset sekund se na led vrátí Foligno a Panthers čeká přesilová hra.
     
    52:28
    Ekman-Larsson si na modré čáře ještě vylepšil pozici, prudkou ránu zápěstm však likviduje Gustavsson.
     
    52:38
    Další rána a opět končí v držení Gustavssona, který dnes podává opravdu vynikající a jistý výkon.
     
    53:10
    Velký závar před brankou Gustavssona, který se svými spoluhráči v obraně zatím odolává tlaku Panthers.
     
    53:45
    Foligno je zpět na ledě, oba týmy jsou v plném počtu.
     
    54:42
    Chybu Forslinga se pokusil využít Kaprizov. Hostující zadák však nakonec své zaváhání odčinil a předvedl perfektní návrat do obrany.
     
    55:10
    Kaprizov se dostal k ráně z levé strany, prudkou dělovku raději Bobrovskij drží ve svém držení. Následuje komerční přestávka.
     
    55:22
    Nečekaně se kotouč odrazil přesně na hůl Barkova, který byl zřejmě též zaskočen. V dobré pozici si nedokázal s pukem lépe poradit a branku Wild minul.
     
    56:05
    Zakázané uvolnění domácího celku, hra se vrací před Gustavssona.
     
    56:48
    Špatný přechod hostů do útočného pásma, čas se Panthers rychle krátí.
     
    57:55
    Bobrovskij je na střídačce, hosté to zkoušejí v šesti hráčích!
     
    58:11
    Gaudreau backhandem dostává kotouč z obranného pásma, domácí mohou vystřídat.
     
    58:38
    Ekman-Larsson dělovkou mířil mimo, Panthers pokračují v tlaku.
     
    58:57
    V rychlém sledu pálil Verhaeghe a následně Tkachuk, Gustavsson však vytáhl dva skvělé zákroky!
     
    59:06
    Trenér hostů Maurice si bere čas na poradu, oddechový čas pro hosty.
     
    59:15
    Kotouč míří do středního pásma, Ekman-Larsson rozjíždí další útočnou akci.
     
    59:46
    Gaudreau obětavým pádem dostal kotouč opět mimo nebezpečí, celá šestice hráčů Panthers musí z útočného pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobováno! Na góly chudé utkání dokázala zvládnout domácí Minnesota. Wild šli do vedení v úvodní periodě zásluhou Brocka Fabera, na kterého poté ve druhé dvacetiminutovce navázal při přesilové hře Joel Eriksson Ek. Třetí část branky nenabídla, a tak se tým trenéra Evansona může radovat z úspěšného startu do sezony. Perfektní výkon v brance domácích předvedl Filip Gustavsson, který proti střelcům hostů vytáhl několik vynikajících zákroků a odměnou je mu vychytané čisté konto!

    Minnesota tak navázala na úspěšnou přípravu. Další body budou moci Wild přidat v noci ze soboty na neděli, kdy míří na led Toronta. Naopak Florida ani jednou neskórovala a na vstup do sezony bude chtít zapomenout. Šanci na reparát mají Panthers hned nadcházející noc, kdy je čeká Winnipeg Jets.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 21 – 41 | Přesilová hra: 1/6 – 0/5 | Trestné minuty: 10 – 12

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Filip Gustavsson (MNS) – 41 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 60:00
    Sergej Bobrovskij (FLA) – 19 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90,5 %, odchytal 57:18

    Česká a slovenská stopa
    Do utkání nezasáhl žádný Čech nebo Slovák.

    Tři hvězdy utkání
    1. Filip Gustavsson (MNS) 41 zákroků, úspěšnost 100 %
    2. Brock Faber (MNS) 1+0
    3. Joel Eriksson Ek (MNS) 1+0 (04:53:47)

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 8. Faber (Boldy), 33. Eriksson Ek (Zuccarello, Kaprizov)


    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Faber, Brodin, Goligoski, Middleton, Addison, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov (A) – Boldy, Eriksson Ek (A), M. Johansson – F. Gaudreau, Rossi, M. Foligno (A) – Duhaime, Dewar, Maroon.
    Trenér: Dean Evanson

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekman-Larsson, Forsling, Kulikov, Mikkola, Balinskis, Mahura – Rodrigues, Barkov (C), Verhaeghe – M. Tkachuk (A), Luostarinen, Cousins – Reinhart (A), Lundell, Samoskevich – Lorentz, Stenlund, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Syvret, Furlatt – Cormier, Shewchyk

    Diváci: 18 976
    bahis siteleri