Kometa Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | K. Vary – Pardubice 0:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 3:4 (kon.) | Motor ČB – Třinec 1:2 (1:2 po s.n.) | Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:4 (1:0, 2:1, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Neděle 15.10.2023, 16:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ještě ohromnější hrubice domácích, kterým se nepovedlo dostat puk pryč ze třetiny. Místo toho skončil na holi PETRA ZÁMORSKÉHO, který vypálil a kotouč skončil, patrně po teči domácího hráče, za Růžičkou. Bez asistence.
     
    51:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned, jak boleslavská přesilovka skončila, se hosté dostali zpět do útoku, rozložili obranu soupeře a před ADRIÁNEM HOLEŠINSKÝM se otevřel prostor u levé tyče, kam namířil a trefil se. Tímto vyrovnávacím gólem zařídil ještě drama na konec. Asistence: Ondřej Matýs, Jan Piskáček.
     
    47:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A tato urputnost se hostům vyplácí a dávají kontaktní branku, o kterou se postaral svou tečí ALEKSI REKONEN. Asistence: Petr Zámorský, Miroslav Indrák.
     
    33:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tlak hostů pokračoval i nadále a před TIMEM SÖDERLUNDEM se odkryla horní část konstrukce po sérii přihrávek, a tak to tam napálil. Růžička se natahoval marně. I hosté tedy využívají přesilovku. Asistence: Peter Zámorský a Adrian Holešinský.
     
    26:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pyrochta z modré čáry přihrával k levé tyči, kde stál Skalický, který puk odeslal přes brankoviště k volnému MATTIMU JÄRVINENOVI, jenž ho pak už jenom poslal do poloprázdné brány. Boleslav tak využívá druhou přesilovou hru. Asistence: Pavol Skalický a Filip Pyrochta.
     
    23:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Za těžkou práci v útoku, kde se Plzeň urputně bránila, jsou domácí odměněni gólem, který vsítil přesnou ranou ze slotu JAN ŠTIBINGR. Asistence: Pavol Skalický.
     
    02:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Osburn vyslal střelu, kterou Pavlát jen vyrazil, a tak se kotouč dostal na hůl FILIP SUCHÝ, jenž neváhal a propálil síť. Boleslav tak otevírá skóre využitím přesilové hry. Asistence: Zach Osburn, Ondřej Roman.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 3. Suchý (Osburn, O. Roman), 24. Štibingr (Skalický), 27. Järvinen (Skalický, Pyrochta) – 34. Söderlund (Zámorský, Holešinský), 48. Rekonen (Zámorský, Kvasnička), 52. Holešinský (Matýs, Piskáček), 58. Zámorský


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Pyrochta (A), Štibingr, Jánošík (A), Osburn, Bernad, Pláněk, Čech – Aaltonen, Järvinen, Gardoň – Skalický, Suchý, Lantoši – Malát, O. Roman, Šmerha – Dvořáček, Závora, Stránský (C).
    Trenér: Jiří Kalous

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Kvasnička, Zámorský, Houdek, Dujsík, Malák, Piskáček (A), Jiříček – Holešinský, Mertl, Söderlund – Indrák, Lev (A), Matýs – Schleiss (C), Jansa, Rekonen – Hrabík, Straka, Šiler.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Hribik, Pilný – Zíka, Šimánek

    Diváci: 2771
    bahis siteleri