Winnipeg – Florida 6:4 (kon.) | Boston – Nashville 3:2 (kon.) | Columbus – NY Rangers 5:3 (kon.)
Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 5:2 (kon.) | Toronto – Minnesota 7:4 (kon.)
Montreal – Chicago 3:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.) | St. Louis – Seattle 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Vegas – Anaheim 4:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:4 (kon.)
Los Angeles – Carolina 5:6 (2:3 po s.n.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
New York Rangers
Neděle 15.10.2023, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Chris KREIDER - 5:3
     
    59:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovou hru! Panarinovu střelu dorážel CHRIS KREIDER, který si pomohl o nohu bránícího Gudbransona a dostal tak kotouč do sítě. Čas se ale povážlivě zkrátil. Asistence: Artěmij Panarin, Adam Fox.
    55:54 Justin DANFORTH - 5:2
     
    55:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí ubránili další nápor soupeře, načež vyrazili do protiútoku a pravděpodobně rozhodují o svém vítězství. Přečíslení svého týmu zařídil křižným nahozením Johnson. Sillinger nesóloval a před brankovištěm posunul puk na JUSTINA DANFORTHA, který střelu zvedl do horní části branky. Asistence: Cole Sillinger, Kent Johnson.
    50:53 Will CUYLLE - 4:2
     
    50:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak jednoduché to ale ještě Columbus mít nebude. Výrazná střelecká převaha Rangers konečně sklízí ovoce. Poprvé v kariéře se střelecky prosadil WILL CUYLLE, který se z mezikruží trefil k pravé tyči. Asistence: Vincent Trocheck, Erik Gustafsson.
    33:37 David JIŘÍČEK - 4:1
     
    33:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    První kanadský bod v NHL a rovnou gól! DAVID JIŘÍČEK si s pukem sjel na okraj pravého kruhu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Šesťorkina! Na tento okamžik český obránce nikdy nezapomene. Asistence: Patrik Laine, Ivan Provorov.
    32:30 Boone JENNER - 3:1
     
    32:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jake Bean vypálil od modré čáry a letící puk neprotečoval nikdo jiný než BOONE JENNER, který zkompletoval hattrick! Výborná teč, která usměrnil kotouč pod horní tyč Šesťorkinovy klece. A kluziště zasypaly čepice. Asistence: Jake Bean.
    17:45 Boone JENNER - 2:1
     
    17:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Gaudreauova střílená přihrávka přesně našla před brankou hůl BOONE JENNERA, který usměrnil puk za záda bezmocného Šesťorkina! Asistence: Johnny Gaudreau, Ivan Provorov.
    09:36 Boone JENNER - 1:1
     
    09:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Obrovskou porci práce u vyrovnávací branky udělal Marčenko, který doplnil Jennera po souboji u mantinelu, dostal se k puku a nacentroval před brankoviště, kde právě BOONE JENNER dorazil puk za záda Šesťorkina po předchozím neúspěšném protečování Gaudreaua. Asistence: Johnny Gaudreau, Kirill Marčenko.
    00:50 Erik GUSTAFSSON - 0:1
     
    00:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Co se nepovedlo Columbusu, to se povedlo Rangers, kteří v první minutě otevírají skóre zápasu! Merzlikins kapituluje poté, co křižný pas ERIKA GUSTAFSSONA srazil do vlastní klece svou bruslí bránící hráč domácího týmu. Asistence: Adam Fox, Jimmy Vesey.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 10. Jenner (J. Gaudreau, Marčenko), 18. Jenner (J. Gaudreau, Provorov), 33. Jenner (Bean), 34. Jiříček (Laine, Provorov), 56. Danforth (Sillinger, K. Johnson) – 1. E. Gustafsson (Fox, Vesey), 51. Cuylle (Trocheck, E. Gustafsson), 60. Kreider (Panarin, Fox)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (41. S. Martin) – Provorov, Severson, Bean, Gudbranson (A), Boqvist, Jiříček – Fantilli, Laine, Texier – Marčenko, Jenner (C), J. Gaudreau – Danforth, Sillinger, K. Johnson – Foudy, Kuraly (A), Olivier.
    Trenér: Pascal Vincent

    New York Rangers: Šesťorkin (Quick) – K. Miller, Trouba (C), E. Gustafsson, Fox (A), Z. Jones, Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Kakko – Panarin, Chytil, Lafreniere – Cuylle, Trocheck, Wheeler – Goodrow, Bonino, Vesey.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Dunning, Hebert – Hughes, Tobias

    Diváci: 16 520
    bahis siteleri