Flamingos Ostrava – Karlovy Vary 1:4 (kon.) | Zlín sledge – SHK Mustangové 4:5 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
4:5 (1:1, 1:4, 2:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Neděle 15.10.2023, 11:00 • CCM aréna - Zlín • Česká para hokejová liga • 4. kolo
Partner:
     
    40:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Drama! MARTIN JOPPA si troufl mezi čtyři soupeře, protáhl se až k bráně a silou dotlačil kotouč za brankáře Bočka – 4:5. Tady to bude ještě zajímavé!
     
    32:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace! Julina vybídl dlouhý pasem před bránu DÁVIDA KORMANA, ten šel do protipohybu brankáře Bočka a zametl do sítě! 3:5,Zlín ještě zůstává na dostřel, času má stále dost. Asistence: Pavel Julina.
     
    26:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sníženo! MARTIN JOPPA projížděl pásmem a hledal kudy jít, nakonec si vyměnil puk s Háblem, najel si na střed, dostal kotouč zpět a přesně zakončil. Domácí se drží ve hře – 2:5. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    24:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    BERNARD HERING podruhé! Zlínská obrana jako by rezignovala, nechala útočníka soupeře aby si najel z křídla až k bráně. Stačilo počkat na ideální okamžik a zakončit – 1:5. Asistence: Frank Rennhack.
     
    23:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak teď to domácí brankář Matoušek nevyřešil dobře... BERNARD HERING jel do úniku, Matoušek si povyjel a chtěl jej zablokovat, kotouč mu ale těsně protekl za záda. Hering mohl dorážet, což také úspěšně udělal a to i přes to, že se vše snažil ještě zachránit Hábl. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    20:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    No... Tak to je pro domácí studená sprcha. BERNARD HERING si najel do mezikruží, kde jej nikdo neatakoval, zamířil a tvrdou ranou překonal Matouška potřetí – 1:3.
     
    20:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už zlínský gólman kapituloval. PAVEL KUBEŠ nahodil od modré čáry směr brána, kotouč letěl tak šikovně, že se snesl až za bezmocného gólmana. Pardubice jdou do zaslouženého vedení 1:2.
     
    05:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    To je odpověď! Mustangové na inkasovaný gól zareagovali velmi dobrým střídáním, na jehož konci byl najetý obránce PAVEL KUBEŠ, jeho rána z pravé strany zapadla až do sítě – 1:1. Asistence: Bernard Hering.
     
    04:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól! Martin Joppa vyjel z rohu až k bráně, zamíchal s pukem a skrz brankoviště vyzval ZDEŇKA HÁBLA! Zlín vede 1:0. Asistence: Martin Joppa.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 5. Hábl (Joppa), 27. Joppa (Hábl), 33. Korman (Julina), 41. Joppa – 6. Kubeš (Hering), 21. Kubeš (Rennhack), 21. Hering (Pabst), 24. Hering (Kubeš), 25. Hering (Rennhack)


    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina (A), Mach, Ferenčík, Hábl – Stodůlka, Máca, Zdražil, Zicha, Joppa (A), Turic, Panák, Zubek, Šafařík, Korman (C)
    Trenér: Tomáš Sedláček

    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kubeš (C), Pabst – Doležal, Rennhack, Tereska, Raška, Michalec, Buhr, Hering, Kořínek, Chudomský
    Trenér: Michal Tereska

    Rozhodčí: Wesley, Škach
    bahis siteleri