Havířov – Vlci Č. Těšín 7:0 (kon.)
konec
AZ Havířov
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Vlci Český Těšín
Neděle 15.10.2023, 15:00 • Gascontrol Aréna • Regionální liga dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    57:26
    Podrážením se provinil havířovský Bolek, který už sedí na trestné lavici.
     
    55:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dlouhá kombinace AZetu končí sedmou brankou. Ondřej Franek se nedokázal natáhnout na střelecký pokus MATĚJE PTÁČKA, který si tak v zápase připisuje druhou branku. Asistence: David Kajzar a Adam Krpec.
     
    51:30
    Malicka se šikovně vyhnula několika hráčům AZetu a jela sama na brankáře, před bránou ještě předvedla několik kliček, nicméně následnou bekhendovou střelou Kozla nepřekonala.
     
    50:19
    Tři hráči AZetu jeli na hostující branku, nakonec zakončoval Kajzar, proti kterému hostující brankář zasáhl betony.
     
    46:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení pláchl po levé straně MATĚJ PTÁČEK, který se přesunul k brankáři a zasunul puk kolem jeho betonu do brány. Bez asistence.
     
    45:51
    Je tady také první vyloučení na domácí straně, za podrážení míří na trestnou lavici Kanich.
     
    37:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak jak měli domácí štěstí, tak hosté mají smůlu. Po střele Kanicha se kotouč pohyboval v brankovišti a MATEUSZ BIALY ho pohotově dorazil za čáru, jelikož brankář hostí se vůbec nestačil zorientovat. Asistence: Richard Kanich.
     
    33:30
    Mateusz Bialy jel ze středního pásma sám na bránu, Pokusil se zakončit kolem tyče, jenže tam Ondřej Franek natáhl beton.
     
    31:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak tohle se moc nevidí. DOMINIK KUBÁLEK jen tak plácl do kotouče, který od havířovské střídačky zaplul do brány Českého Těšína. Bez asistence.
     
    28:09
    No tak teď měli domácí velké štěstí. Střela Budziaszka se totiž od zadního mantinelu odrazila před Kozla, který měl co dělat, aby si ji nesrazil do vlastní branky.
     
    26:53
    Domácí si nepohlídali Patrika Franka, který se tak dostal do úniku, nicméně Kozel zasáhl betony.
     
    22:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už je však všechno jinak, protože domácí vedou 3:0. ADAM KRPEC chvíli počkal na levém kruhu, pak místo přihrávky zvolil střelu a ukázalo se, že to byl dobrý nápad. Zakončení pod horní tyč se domácímu obránci opravdu povedlo. Asistence: Michal Šebesta a Kristián Czerný.
     
    20:53
    Hostující Mandrysz už míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    19:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Naopak Havířov přidává druhou branku. Po přihrávce Michalíka se střelou pod betony prosazuje MICHAL ŠEBESTA. Asistence: Marek Michalík.
     
    13:59
    Ondřej Franek teď vůbec nevěděl, kde je puk. Nejdřív na něj pálil Šlampiak a kotouč zůstal u tyče, pak ještě navíc několikrát dorážel Mateusz Bialy, nakonec to ale hostující brankář zvládl.
     
    09:51
    Na druhé straně velká příležitost domácích! Czerný dostal před bránu výbornou přihrávku od Ptáčka, ale brankář Českého Těšína znovu vytáhl své betony.
     
    06:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí prošli zpátky do pásma, kde se dostali k bráně a z levé strany dorazil puk za záda Ondřeje Franka PETR ŠLAMPIAK. Asistence: Richard Kanich.
     
    06:04
    Za podrážení musí pykat hostující Dzik.
     
    00:55
    První vyloučení na hostující straně. Český Těšín si nepohlídal střídání, a tak je nyní vyloučen za příliš mnoho hráčů, trest odpyká Matouš Kaleta.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 7. Šlampiak (Kanich), 20. Šebesta (Michalík), 23. Krpec (Šebesta, Czerný), 32. Kubálek, 38. Mateusz Bialy (Kanich), 47. Ptáček, 56. Ptáček (Kajzar, Krpec)


    AZ Havířov: Kozel (Ovčaři) – Vudarčík, Burgert (C), Mikl, Kůrka, Barteczek, Kubálek, Krpec, Brecher – Bolek, Šebesta, Michalík, Michael Bialy, Kajzar, Kanich, Czerný, Šlampiak (A), Ptáček
    Trenér: Marek Pavlačka

    HC Vlci Český Těšín: O. Franek (Krpelík) – Nogol (C), Dzik, Říman, Adámek, Budziaszek, Tomiczek – Prunner, Lizák, Tropotanov, M. Kaleta, Malicka, Mandrysz, Michal Bialy, Šenkýř, Š. Kaleta, P. Franek
    Trenér: Sebastian Zogata

    Rozhodčí: Mikler – Opravil, Sobaniec

    Diváci: 60
    bahis siteleri