Columbus – Detroit 0:4 (kon.) | New Jersey – Florida 3:4 (kon.) | NY Rangers – Arizona 2:1 (kon.)
Toronto – Chicago 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
3:4 (0:2, 0:1, 3:1)
Florida Panthers
Úterý 17.10.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:37 Jesper BRATT - 3:4
     
    57:37
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Obrovský tlak během power play umocněný přesilovou hrou! Bobrovskij se musel otáčet, nejprve dokázal zneškodnit střelu Hughese, ale na druhý pokus už byl JESPER BRATT úspěšný. Asistence: Dougie Hamilton.
    48:51 Michael MCLEOD - 2:4
     
    48:51
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácím se daří opět snížit a možná budeme sledovat dramatický závěr! Na pravém kruhu se opřel do kotouče Haula, který mířil ke vzdálenější tyči. Puk propadl Bobrovskimu mezi betonem a rukou, čehož využil MICHAEL MCLEOD a dorazil do odkryté branky. Asistence: Erik Haula a Alexander Holtz.
    43:35 Erik HAULA - 1:4
     
    43:35
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Alespoň snížení na straně Devils a to v početní výhodě! Střelu od modré čáry Hughese tečoval perfektně před brankovištěm ERIK HAULA. Na tohle neměl šanci Bobrovskij reagovat. Asistence: Jack Hughes a Jesper Bratt.
    40:59 Sam REINHART - 0:4
     
    40:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Zdá se, že vyprovokovaná bitka nepomůže, neboť z toho vzešla využitá přesilovka Panthers. Od modré čáry nahodil puk na branku Ekman-Larsson, který našel přesně hůl SAMA REINHARTA, jenž podruhé dnes dává gól po teči. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Aleksander Barkov.
    31:18 Niko MIKKOLA - 0:3
     
    31:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Velmi pěkná akce v podání hostů a znovu ukázka efektivity. Tkachuk parádní přihrávkou skrz brankoviště ke vzdálenější tyči našel přesně hůl NIKA MIKKOLY, jenž se nemýlil a prostřelil Vaněčka. Asistence: Matthew Tkachuk a Dmitrij Kulikov.
    13:12 Carter VERHAEGHE - 0:2
     
    13:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Na první pohled pouze vyhození puku z vlastního pásma z hole Tkachuka se proměnilo v nádherný pas za obranu Devils. Puk totiž přeskočil příhodně hůl Smithe. CARTER VERHAEGHE využil své rychlosti, dostal se před Vaněčka a backhandem pod horní tyč zvyšuje náskok hostů. Asistence: Matthew Tkachuk, Josh Mahura.
    03:54 Sam REINHART - 0:1
     
    03:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Díky výbornému napadání v útočném pásmu se dostal k zakončení na pravém kruhu Rodrigues, jehož střelu po ledě velmi šikovně tečoval SAM REINHART. Ten našel přesně mezírku mezi betony domácího brankáře. Asistence: Evan Rodrigues a Aleksander Barkov.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 44. Haula (J. Hughes, Bratt), 49. M. McLeod (Haula, Holtz), 58. Bratt (Hamilton) – 4. Reinhart (Rodrigues, Barkov), 14. Verhaeghe (M. Tkachuk, Mahura), 32. Mikkola (M. Tkachuk, Kulikov), 41. Reinhart (Ekman-Larsson, Barkov)


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Bahl, Marino, B. Smith, L. Hughes – Meier, Hischier (C), Palát (A) – Toffoli, J. Hughes (A), Bratt – Haula, Mercer, Holtz – Lazar, M. McLeod, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Forsling, Ekman-Larsson, Mikkola, Kulikov, Mahura, Balinskis – Rodrigues, Barkov (C), Reinhart (A) – Verhaeghe, Luostarinen, M. Tkachuk (A) – Cousins, Lundell, Sourdif – Lomberg, Stenlund, Lorentz.
    Trenér: Paul Marice

    Rozhodčí: Rehman, Sandlak – Fournier, Deschamps

    Diváci: 15 023
    bahis siteleri