Vsetín – Prostějov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Znojmo 4:2 (kon.) | Jihlava – Zlín 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Přerov – Třebíč 1:3 (kon.) | Pardubice B – Sokolov 1:3 (kon.)
Slavia – Kolín 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 18.10.2023, 18:00 • ZS Přerov • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Antonín BOŘUTA - 1:3
     
    59:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    O třech bodech pro hosty je s největší pravděpodobností rozhodnuto, husarský kousek ze Zlína, tedy srovnání 3 sekundy před koncem, Přerov nezopakuje! Třebíč získala buly a přes celé kluziště se následně trefil ANTONÍN BOŘUTA. Asistence: Martin Dočekal.
    51:11 Darek HEJCMAN - 1:2
     
    51:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je až neuvěřitelné, jak moc se Zubři na gól nadřou, po zásluze ale snižují! Mičán už se nechal vylákat na kraj brankoviště, čímž výrazně otevřel prostor Tomimu a ten jej prostřelil. Z úhlu ale trefil pouze vzdálenější tyč! Z následného závaru ale puk vyplaval na DARKA HEJCMANA, který využil chaosu před Mičánem a zapsal první dnešní trefu Přerova! Tomu zbývá ještě 77 vteřin klasické přesilovky. Asistence: Vojtěch Tomi, Vojtěch Zeleňák.
    42:53 Martin DOČEKAL - 0:2
     
    42:53
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu ledová sprcha pro domácí hráče! Namísto budování tlaku v přesilové hře totiž Jakub Svoboda na modré vyrobil obrovskou hrubici, ze které se řítil do přečíslení Vodný. Ten ještě ke všemu nedokázal zakončit přes domácího beka, o jeho brusle se ale puk odrazil k MARTINU DOČEKALOVI, který puk po zemi bekhendem dostal mezi Postavovy betony! Asistence: Michal Vodný.
    21:46 Martin DOČEKAL - 0:1
     
    21:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třetí přesilovou hrou už Horácká Slavia otevírá skóre dnešního zápasu! Psota se z levého kruhu rychle přemístil do úhlu, ze kterého mohl hledat hokejku MARTINA DOČEKALA. Tu křižným pasem našel a třebíčský kanonýr střelou otřenou o přerovského obránce zapisuje už devátou letošní trefu! Asistence: Matěj Psota.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 52. Hejcman (Tomi, Zeleňák) – 22. Dočekal (Psota), 43. Dočekal (Vodný), 60. Bořuta (Dočekal)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – R. Černý, Zeleňák, Chroboček, Krisl (C), Kudělka (A), J. Adámek, Cubo – Indrák, Pechanec, Březina – Jak. Svoboda, Hejcman, Tomi – Jan Svoboda, Chludil, Goiš – Mácha, Ministr, Hradil.
    Trenér: R. Svoboda

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Pakarinen) – Bořuta, Furch, Baláž, Vodička, Kříž, Poizl – Dočekal, Bittner, Psota – Vodný, Malý, Michalčuk – Frömel, Michálek, Ferda – Matě. Svoboda, Maty. Svoboda, L. Stehlík.
    Trenér: K. Pokorný

    Rozhodčí: Úlehla, Obadal – Menšík, Kráľ
    bahis siteleri