Vsetín – Prostějov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Znojmo 4:2 (kon.) | Jihlava – Zlín 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Přerov – Třebíč 1:3 (kon.) | Pardubice B – Sokolov 1:3 (kon.)
Slavia – Kolín 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Berani Zlín
Středa 18.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Michael Keränen byl úplně sám před gólmanem, ale ideální střeleckou možnost prováhal, takže kotouč poslal aspoň před bránu. Žádný ze spoluhráčů však nezvládl puk doklepnout do sítě!
     
    58:38
    Zlín už hraje v plném počtu, navíc na střídačku zamířil brankář, takže hosté to pochopitelně zkusí v šesti!
     
    57:23
    I hra čtyř proti čtyřem sedí více domácím, protože v další šanci byl Marcel Štefančík! Daniel Huf ho však skvěle vychytal betonem!
     
    57:02
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Filip Dundáček – 2 min., podrážení.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Šlahař – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:20
    Samuel Krajč v přečíslení dva na jednoho stál sám před brankářem, rozhodl se pro přímou střelu, ale ta skončila jen na betonu Daniela Hufa!
     
    54:06
    Matouš Menšík při rozehrávce udělal velkou chybu a Zlín jí málem potrestal, Michal Gago byl však hraničním způsobem poslán k ledu. Zase to ale bude bez vyloučení.
     
    53:07
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Mikko Salmio – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    52:09
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Filip Dundáček – 2 min., sekání.
     
    52:00
    Daniel Huf se ještě jednou musel činit a udělat to hodně dobře, protože vypíchl přihrávku, která směřovala před odkrytou klec!
     
    45:58
    A přece jen se asi vylučovat bude! Marek Chvátal totiž schytal velmi tvrdý hit od Zdeňka Čápa, který ho minimálně na chvíli vyřadil ze hry. Jeho spoluhráči se hned šli mstít a nejspíš se bude vylučovat po jednom na každé straně.
     
    39:20
    Dukla se zničehonic vrhla do přečíslení tři na jednoho, ale celou situaci nevyřešila vůbec dobře, nakonec nepřišlo ani zakončení!
    25:27 Otakar ŠIK - 1:0
     
    25:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen ujímají vedení a velký tlak přetavili v úvodní branku! Martin Novotný uklouzl při pokusu o rozehrávku, díky čemuž se k puku dostal Tomáš Havránek, který naznačil nájezd na Daniela Hufa, ale v poslední chvíli ještě předal kotouč OTAKARU ŠIKOVI, jenž z první rozvlnil síť. Asistence: Tomáš Havránek.
     
    22:27
    Velká šance také pro domácí! Patriks Ozols po přihrávce zakončoval na přesouvajícího se Daniela Hufa, ten však vystrčil svůj beton a připsal si důležitý zásah!
     
    21:23
    Žlutomodří si ve vlastním oslabení vytvořili nadějnou příležitost, při které zůstal kotouč hned dvakrát ležet před brankovištěm. Adam Beran s velkou námahou podržel svůj tým!
     
    19:22
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., hákování.
     
    17:35
    Vítězslav Brož měl zatím největší gólovku! Na Daniela Hufa totiž uháněl úplně sám a provedl to i poměrně dobře, jeho bekhendové zakončení však zazvonilo o tyč!
     
    17:08
    Berani už pomalu začínají hrozit, nyní měli šanci z přečíslení! Celá akce ale byla nakonec překombinovaná a kvůli tomu přišla střela z velkého úhlu, která skončila pouze na boční sítí!
     
    12:08
    První větší šance i pro Zlín! Bedřich Köhler za brankou vymyslel dobrý pas na Martina Nováka, který neprodleně pálil z první, Adam Beran však včas utěsnil mezeru mezi svými betony!
     
    00:47
    Obrovská šance pro Jihlavu! Rychlou akci dva na dva zakončoval po převzetí přihrávky Matouš Menšík, který šikovně zmátl brankáře, ale následně nedokázal kotouč zasunout do odkryté klece!
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 26. Šik (T. Havránek)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Chaloupek) – Bilčík, D. Kolář (C), Dundáček, Kočí, L. Mareš, Ozols – Berger, Pořízek (A), Cachnín – T. Havránek, Menšík, Šik – Krajč, Štefančík, Jelínek – Chvátal, Handl, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík.

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Hrbas (A), Salonen, Čáp, M. Novotný, Zbořil, Talafa, Suhrada – Keränen, Kindl, Šlahař – Salmio, Gago, Paukku – Pospíšil, Werbik, Süss – Novák, P. Sedláček (A), Köhler (C).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    Rozhodčí: Bejček, Jechoutek – Zídek, Polák

    Diváci: 696
    bahis siteleri