Sparta – K. Vary 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:5 (1:2, 1:0, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 18.10.2023, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    IIKA ARTTURI KANGASNIEMI ujel s kotoučem na holi všem protihráčům a střelou do prázdné branky zpečetil karlovarské vítězství. Asistence: Dávid Gríger.
     
    53:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští se v rámci závěrečného zběsilého tlaku Sparty dostali do přečíslení, v rámci kterého Zetterberg úspěšně ke skórování vyzval ONDŘEJE PROCHÁZKU! Asistence: Lucas Zetterberg.
     
    43:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Do samostatného úniku vyslal Redlich FILIPA KOFFERA, který z prostoru mezikruží nekompromisně zakončil mezi Kovářů levý beton a lapačku! Asistence: Tomáš Redlich.
     
    22:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z prostoru pravého kruhu ke střele napřáhl Irving a svou ranou orazítkoval levou tyčku branky, od té se kotouč odrazil přes Frodlova záda těsně před brankovou čáru, aby se následně nejlépe na brankovišti zorientoval a nekompromisně zakončil JANI LAJUNEN! Asistence: Aaron James Irving, Joshua Wesley Kestner.
     
    10:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté opět ve vedení! Za nedůsledného bránění v podání Pražanů se ke kotouči v levém kruhu dostal po Rachůnkově nahrávce zcela osamocený DÁVID GRÍGER a jeho následná střela Kovářovi propadla do branky. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    09:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování v prostoru pravého kruhu z otočky vystřelil Hauser, kotouč se odrazil od Frodlova betonu a následovala pohotová dorážka DAVIDA VITOUCHA, který se na brankovišti nejlépe zorientoval a byl za to náležitě odměněn. Asistence: Petr Hauser, David Němeček.
     
    03:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po Černochem úspěšně vyhraném vhazování se kotouč dostal na vrchol pravého kruhu ONDŘEJI BERÁNKOVI, jehož střela mířící pod horní tyčku se od Kovářova levého ramena odrazila pro Spartu tak nešťastně, že skončila v brance! Asistence: Jiří Černoch.
    Marken.cz

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 10. D. Vitouch (Hauser, Němeček), 23. Lajunen (Irving, Kestner) – 4. O. Beránek (Černoch), 11. Gríger (Rachůnek), 44. Koffer (Redlich), 54. O. Procházka (Zetterberg), 59. Kangasniemi (Gríger)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Cichoň) – Kempný (A), Irving, Moravčík, Mozík, Němeček, Mikliš, Samson – Buchtele, O. Najman, Forman (A) – Konečný, Lajunen, Kestner – P. Kousal, Horák, Řepík (C) – M. Vitouch, D. Vitouch, Hauser.
    Trenér: Pavel Gross

    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Plutnar, Huttula, Bartejs, Stříteský, Mikyska, Dlapa, Havlín – Jiskra, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Kangasniemi – O. Procházka, Hladonik, Zetterberg – Koffer, R. Přikryl, Redlich.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Pražák, Jaroš – Hynek, Zíka

    Diváci: 12 544
    bahis siteleri