Darmstadt – RB Lipsko 1:3 (kon.) | Freiburg – Bochum 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Frankfurt 1:3 (kon.)
Union Berlín – Stuttgart 0:3 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 1:2 (kon.) | Mohuč – Bayern 1:3 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:2 (1:1)
Bayer Leverkusen
Sobota 21.10.2023, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:28:30)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 11:7. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:14.
     
    Je konec! Papírový favorit tohoto duelu v podání Leverkusenu nakonec bere těsné vítězství do tabulky a zůstává v čele Bundesligy o jediný bod před Stuttgartem. Výhra za tři body se nerodila vůbec snadno, po prvním poločase byl stav vyrovnaný 1:1. V tom druhém ale poslal Jeremie Frimpong míč do druhé vlny na Alejandra Grimalda, jehož rána byla ještě tečována a Pavao Pervan na to nemohl zareagovat. Hosté měli rozhodně více šancí v tomto duelu a jejich vítězství je zasloužené.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Přestonakonec ještě srovnat mohli! Z ničeho nic se na penaltě s míčem objevil Lovro Majer, jenže napálil přímo prostředek brány! poté ještě došlo k dorážce, ale ta už byla hodně slabá a Lukáš Hrádecký byl na zemi včas.
     
    90+3
    Bote Baku ještě udržel míč na útočné polovině, jinak by z toho byl kontr a nejspíše konec všech naději. Domácí ale nejspou schopni nijak ohrozit brankáře.
     
    90+2
    Wolfsburg bude mít jednu z posledních možnost na vymyšlení nějaké akce. Zápas už se nám chýlí ke konci mílovými kroky a u míče jsou domácí hráči.
     
    90+1
    Nathan Tella se okamžitě po svém příchodu zapojil do hry. Chvíli to sice vypadalo na ztrátu míče, ale hosté stihli všechno uhasit ještě na polovině.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty!
     
    89
    Take Xabi Alonso si připravil na závěr duelu více střídání, a to rovnou tři. Zatím nám do zápasu nenaskočil ani jeden z českých hráčů, pro nás velká škoda.
     
    88
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
    ze hřiště odchází Hofmann, přichází Nadiem Amiri,
    ze hřiště odchází Stanišić, přichází Odilon Kossounou,
    ze hřiště odchází Frimpong, přichází Nathan Tella.
     
    87
    Jeremie Frimpong nedokázal úplně dobře zpracovat míč, načež dostal ještě asi trochu naloženo. Florian Wirtz následnou ránu poslal těsně vedle brány.
     
    86
    Žlutá karta pro tým Bayer Leverkusen (Tapsoba).
     
    85
    Hodně přetažený centr vymyslel Wolfsburg ze standardní situace. Tam si ale bez větších potíží poradil obránce hostí, která hlavičkou poslal míč do bezpečí.
     
    83
    Kevin Paredes to zkusil chvilku po svém příchodu na hřiště slušnou ranou ze střední vzdálenosti. Ta se ke smůle domácích nevešla ani mezi tři tyče.
     
    82
    Victor Boniface sice dostal míč na nabíhajícího Frimponga, jenže ten si nepohlídal ofsajd, takže jeho druhá branka v duelu neplatí!
     
    81
    Držení míče: 44% – 56%!
     
    80
    Což platí i deset minut před koncem základní hrací doby! Hráči Bayeru si přihrávaje na obranné polovině, ale domácí fotbalisté se je snaží aktivně napadat.
     
    79
    Wlfsburg poslal na hřiště další dvě nové akvizice a snaží se ještě něco dělat s výsledkem zápasu. Leverkusen ale nadále drží míč na svých kopačkách.

    Denisa Józsová

    Branky: 41. Lacroix (Jenz) – 13. Frimpong (Boniface), 62. Grimaldo (Frimpong)

    Karty:   36. Arnold (WOF), 45. Baku (WOF), 65. Maehle (WOF) – 37. Palacios (LEV), 55. Xhaka (LEV), 56. Adli (LEV), 74. J. Hofmann (LEV), 86. Tapsoba (LEV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 11:7. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:14.
    VfL Wolfsburg: Pervan – Bornauw (78. Kamiński), Lacroix, Jenz – Baku, Svanberg (71. Majer), Arnold (C), Maehle – Gerhardt (78. Paredes), Tomás (46. A. Sarr) – Wind.
    Náhradníci: Schulze – Zesiger, Cozza, Wimmer, Pejčinović.

    Trenér: Niko Kovač.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Stanišić (88. Kossounou), Tah, Tapsoba – Frimpong (88. Tella), Palacios, Xhaka, Grimaldo – J. Hofmann (88. Amiri), Adli (60. Wirtz) – Boniface.
    Náhradníci: Kovář – Hincapié, Andrich, Schick, Hložek.

    Trenér: Xabi Alonso.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim
    bahis siteleri