Jihlava – Kolín 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Vsetín 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 2:1 (po pr.)
Pardubice B – Frýdek-M. 5:4 (po pr.) | Sokolov – Prostějov 2:3 (po pr.) | Přerov – Slavia 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
SC Marimex Kolín
Středa 25.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:03 Richard CACHNÍN - 3:2
     
    63:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak je to snadné. Cachnín za brankou skvěle napadal, získal puk a po prknech ho poslal na Menšíka. Jihlavský forvard zrychlil, najel si před branku a vrátil zde touš znovu pro RICHARDA CACHNÍNA, který doklepl puk do prázdné klece. Asistence: Matouš Menšík.
     
    60:31
    Otakar Šik obkroužil branku Kolína a nechybělo mu moc k tomu, aby zasunul puk kolem levé tyče do sítě.
     
    59:25
    René Piegl mohl rozhodnout. Někdejší bek Dukly se totiž při protiútoku svého týmu zjevil sám před Beranem, ovšem puk kolem něj do branky nedostal.
     
    51:44
    Kolínští pořádně zahrozili. Celou akci zakončoval Štěpán Němec od modré tvrdou střelou, kterou Beran zlikvidoval vyrážečkou.
     
    46:45
    Šimon Jelínek se snažil vyškrábnout soupeři puk, ovšem na kotouč ve vší snaze nedosáhl a kolínského hráče ve středním pásmu podrazil. Kozli jdou do druhé přesilovky, tu první využili.
     
    45:03
    Dukla začíná zvyšovat obrátky. Jan Strejček projel jako nůž máslem až mezi kruhy, střelu po ledě ale pod Soukupem do sítě neprotlačil.
     
    44:15
    Na jejím konci byl Ondřej Kachyňa, jenž vyslal ránu od modré, která prošla těsně vedle branky. Dukla pokračovala v útoku a Richard Cachnín pálil z dobré pozice z kruhů, avšak vedle. Hosté se proto osvobozují na icing.
    38:55 Kryštof LANG - 2:2
     
    38:55
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté ve druhé třetině dorovnávají jihlavský náskok. Gól z kategorie takových, kdy dorážející hráč dostal byl u tyče zcela volný. Moravec poslal kotouč na branku, který Beranovi spadl na levý beton, odrazil se před něj a KRYŠTOF LANG měl při dorážce pohodlný prostor, aby puk poslal tam, kam chtěl. Asistence: Petr Moravec.
     
    36:45
    Pumelice obránce Jakuba Šedivého od modré prošla jen těsně vedle tyčky Berana, tentokrát zprava.
    33:19 Petr KOLMANN - 2:1
     
    33:19
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Sedmá využitá přesilovka. PETR KOLMANN dostal puk na modrou od Petra Moravce a vyslal ránu, která zapadla až k levé tyči Berana. Bylo vidět, že přes clonícího Josefa Skořepu jihlavský brankář prakticky nic neviděl a chvilku jsem si myslel, že právě bývalý jihlavský kapitán puk do sítě tečoval, což je u něj rutinní situace. Avšak nikoliv. Asistence: Matěj Morong, Josef Skořepa.
     
    32:19
    Piegl směřoval přihrávku na levý kruh pro Lukáše Pajera, jehož dělovka prošla kolem Berana a také těsně kolem jeho levé tyčky.
     
    31:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ondřej Kachyňa – 2 min., vražení na hrazení.
    25:52 Samuel KRAJČ - 2:0
     
    25:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tenhle večer bude pro SAMUELA KRAJČE asi hodně drahý. Ještě že má slovenský forvard kešeň v eurech! Matouš Menšík totiž vyslal nahození letmo na branku a Jihlava opět zapisuje úspěšnou dorážku. Puk propadl kolem Adama Dlouhého právě na hůl jednadvacetiletého odchovance martinského hokeje, který má na kontě i jeden zápas v kanadské juniorce. Asistence: Matouš Menšík.
     
    24:59
    Tutovečka na pelhřimovském ledě. Otakar Šik dával puk před branku na Marcela Štefančíka, který měl před sebou zcela volnou branku, ovšem kus černé pryže netrefil a nenavázal tak na zářez v prodloužení minulého kola proti Frýdku-Místku.
     
    19:56
    Štefančík střelou z levého kruhu trefil jen boční síť. Následně šli hosté do protiútoku dva na jednoho, ovšem s pokusem Vojtěcha Síly si Adam Beran velmi dobře poradil.
     
    18:07
    Dukla možná dohraje první třetinu v početní výhodě. Bude mít nyní 13 sekund přesilovku pět na tři, jelikož na dvě minuty jde ven také Adam Dlouhý za podrážení.
     
    16:20
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Jakub Soukup – 2 min., podrážení, odpyká Lukáš Pajer.
     
    06:12
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Stanislav Vrhel – 2 min., vysoká hůl.
     
    04:27
    Velká šance Kolína! Po vyhraném buly se před brankou zjevil Kryštof Ouřada, jenž ale z dobré pozice pálil přesně do hrudi Adama Berana. Střeleckou terminologií 9.9 z 10.
    02:09 Radek POŘÍZEK - 1:0
     
    02:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavský "Wim Hof" RADEK POŘÍZEK otevírá gólový účet zápasu. Jeden z nejotužilejších mužů v kádru Dukly si před brankou počíhal na odražený puk po střele Richarda Cachnína a i v kleče kotouč dostal přes Soukupa do sítě. Asistence: Richard Cachnín, Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Pořízek (Cachnín, Čachotský), 26. Krajč (Menšík), 64. Cachnín (Menšík) – 34. Kolmann (Morong, Skořepa), 39. K. Lang (P. Moravec)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Strejček, Bilčík, Ozols, Dundáček, Kachyňa, D. Kolář (A), Kočí – Cachnín, Pořízek, Čachotský (C) – Šik, Štefančík, T. Havránek – Krajč, Menšík, Jelínek – V. Brož, Handl, Berger.
    Trenér: Viktor Ujčík

    SC Marimex Kolín: Soukup (Šatný) – Kolmann (A), Pinkas, Š. Němec, Hampl, Gaspar, Piegl, J. Šedivý – Vrhel, Koukal (C), Chalupa – Pajer, Skořepa (A), Dlouhý – Ouřada, P. Moravec, K. Lang – D. Šedivý, Morong, Síla.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Václav Kosnar, Lukáš Květoň – Milan Štofa, Roman Zídek

    Diváci: 627
    bahis siteleri