Jihlava – Kolín 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Vsetín 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 2:1 (po pr.)
Pardubice B – Frýdek-M. 5:4 (po pr.) | Sokolov – Prostějov 2:3 (po pr.) | Přerov – Slavia 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 25.10.2023, 18:00 • Sokolov • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:03 Tomáš DRTIL - 2:3
     
    62:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Rozhodnuto! Matouši Venkrbcovi se podařila pěkná klička, zakončit nezvládl, nicméně útok z druhé vlny podpořil TOMÁŠ DRTIL! Stačilo zamířit a trefit – 2:3. Asistence: Matouš Venkrbec.
    55:47 Tomáš JIRÁNEK - 2:2
     
    55:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!št
    Je opět srovnáno! A gól je to řekněme zasloužený. Spoustu práce odvedl Maruna, jenž elegantně objel bránu a naservíroval puk TOMÁŠI JIRÁNKOVI, ten se nenechal odstavit a dorazil puk do sítě – 2:2. Začínáme v podstatě od znovu, pomalu míříme do prodloužení. Asistence: Jan Maruna a Matouš Venkrbec.
    10:19 Václav ADAMEC - 2:1
     
    10:19
    Baník právě vstřelil branku!
    To je otočka! Obranná dvojice Hanousek-Šidlík se nechala obrat dvorním nahrávačem domácích Danielem Kružíkem, ten nalil úplně volnému VÁCLAVU ADAMCOVI a ten skóruje. Marek Štipčák neměl šanci, Adamec získává svůj první letošní bod – 2:1. Asistence: Daniel Kružík.
    08:58 Daniel KRUŽÍK - 1:1
     
    08:58
    Baník právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Jeden z Jestřábů ztratil hůl, což se ukázalo jako klíčové. Přišel totiž pas skrz pásmo v místech, kde by znevýhodněný Burian byl a DANIEL KRUŽÍK mohl z první dopravit puk do sítě. Asistence: Daniel Vrdlovec.
    06:50 Jiří FRONK - 0:1
     
    06:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je tu první gól! Ten dává zatím velmi aktivní JIŘÍ FRONK, jenž si sjel do mezikruží, Burian jej skvěle našel a Fronk se z první nemýlil. Pro Vladislava Habala to je vůbec první gól, který letos v Chance lize inkasoval – 0:1. Asistence: Vilém Burian.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 9. Kružík (Vrdlovec, M. Rohan), 11. V. Adamec (Kružík) – 7. Fronk (V. Burian), 56. Jiránek (Maruna, Venkrbec), 63. Drtil (Venkrbec)


    HC Baník Sokolov: Habal (Michajlov) – Tureček, M. Rohan, Rulík, Weinhold, Mlčák, Klejna, Bulka – Kofroň, Kverka, Tomeček – V. Adamec, Vrdlovec, Kružík – Křemen, Osmík, Csamango – D. Novotný, T. Rohan, Šlechta.
    Trenér: Tomáš Mariška

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Halouzka) – Hanousek, Šidlík, Pěnčík, Drtil, Krejčí, Forman – Fronk, Ostřížek, V. Burian – J. Veselý, Račuk, Illéš – Slanina, Hašek, Z. Doležal – Maruna, Venkrbec, Jiránek.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Svoboda, Hucl – Kokrment, Sýkora
    bahis siteleri