Washington – Toronto 1:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 4:6 (kon.) | Tampa – Carolina 3:0 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 1:4 (kon.) | Florida – San Jose 3:1 (kon.)
NY Islanders – Colorado 4:7 (kon.) | Detroit – Seattle 4:5 (po pr.) | Columbus – Anaheim 2:3 (po pr.)
Chicago – Boston 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 7:4 (kon.)
Nashville – Vancouver 2:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 6:3 (kon.)
Vegas – Philadelphia 3:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Dallas Stars
Středa 25.10.2023, 01:30 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:51 Wyatt JOHNSTON - 1:4
     
    53:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Benn nahrál kotouč k bráně WYATTU JOHNSTONOVI, který se poté pokoušel dostat touš do brány o domácího brankáře, kterého ještě zachránila tyč, avšak kotouč si poté do vlastní sítě srazil obránce Graves. Asistence: Jamie Benn.
    45:22 Thomas HARLEY - 1:3
     
    45:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Opět parádní práce Robertsona, který vypíchl touš Gravesovi a kvůli tomu Nedeljkovic vyjel ze své klece, aby hostující útočník na něj nejel sám, jenže domácí brankář vypíchl touš přímo k Pavelskému, který přihrál THOMASU HARLEYMU a obránce Stars už jen musel trefit opuštěnou klec Pittsburghu. Asistence: Joe Pavelski, Jason Robertson.
    36:03 Jevgenij DADONOV - 1:2
     
    36:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí vývoj utkání na svou stranu! Seguin dokázal udržet puk u levého mantinelu, kde mu následně dojel pomoct Harley, jenž ihned nahodil touš před bránu Pens, kde byl Duchene, který ho bekhendem dostal za Nedeljkovice a zde ho ještě pro jistotu dokplepl JEVGENIJ DADONOV. Asistence: Matt Duchene, Thomas Harley.
    27:37 Jason ROBERTSON - 1:1
     
    27:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars velmi dobře napadali domácí obránce a Hintz nakonec získal kotouč v rohu útočného pásma, kde ho ihned předal Smithovi, jenž přihrál na střed JASONU ROBERTSONOVI, jehož první zakončení zblokoval obránce Ludvig, ale hostující útočník se k touši znova dostal a poté jej dokázal procpat pod ležícím brankářem. Asistence: Craig Smith, Roope Hintz.
    19:22 Bryan RUST - 1:0
     
    19:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens zastavili na obranné modré útok Dalllasu a Crosby ihned přihrál na útočnou modrou Guentzelovi, jenž kotouč potáhl a poté přihrál před bránu najíždějícímu BRYANU RUSTOVI, jenž už překonává hostujícího brankáře a posílá svůj tým do vedení! Asistence: Jack Guentzel, Sidney Crosby.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 20. Rust (Guentzel, Crosby) – 28. J. Robertson (Cr. Smith, Hintz), 37. Dadonov (Duchene, Harley), 46. Harley (Pavelski, J. Robertson), 54. W. Johnston (Benn)


    Pittsburgh Penguins: Nedeljkovic (Jarry) – Graves, Letang, M. Pettersson, E. Karlsson, Shea, Ludvig – Guentzel, Crosby, Rust – R. Smith, Malkin, Rakell – D. O'Connor, Eller, Zohorna – Nieto, Acciari, Carter.
    Trenér: Mike Sullivan

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, Heiskanen, Harley, Hakanpää, Lindell, Lundkvist – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Benn, W. Johnston, Dellandrea – Marchment, Duchene, Seguin – Faksa, Cr. Smith, Dadonov.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Lee, South – Kovachik, Murray

    Diváci: 17 209
    bahis siteleri