Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:6 (kon.) | HC MUNI – UK Kings Prague 3:2 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – BO Ostrava 4:2 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Středa 25.10.2023, 20:00 • Zimní stadion, Kuřim • Univerzitní liga ledního hokeje • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:34 MALÝ - 4:2
     
    55:34
    Cavaliers právě vstřelili branku! Čtvrtá branka přibližuje domácí významně k výhře. Do samostatného úniku se dostal domácí útočník JAN MALÝ, který nejprve zakončil do výstroji Dani, ale pak se mu kotouč vrátil a bekhendem už ho dokázal dostat za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Novák.
     
    48:33
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí tým dlouho o dvě branky nevedl, už je to zase jen o jednu! JIŘÍ HEPNAR se dostal do samostatného úniku a propasíroval kotouč za záda domácího Zlatnického. Asistence: Viliam Béreš.
    47:24 ROGOŽNÍK - 3:1
     
    47:24
    Cavaliers právě vstřelili branku! Domácí znovu vedou o dvě branky! Richard Orsech vybojoval klíčový puk na levé straně útočného pásma a předložil ho na střed pro RICHARDA ROGOŽNÍKA, ten si ho sice špatně zpracoval, ale následně ho nekompromisně poslal bekhendem pod víko hostující branky. Asistence: Richard Orsech, Miroslav Slováček.
    43:39 ZAJÍC - 2:1
     
    43:39
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté využívají přesilovou hru a snižují stav utkání. Po přesilovkové kombinaci David Gřesík vystřelil z levého kruhu. Jeho pokus Zlatnický pouze vyrazil před sebe pro Daniela Zajíce, který v klidu zasunul do sítě. Asistence: David Gřesík, Jiří Hepnar.
    38:10 HARMIM - 2:0
     
    38:10
    Cavaliers právě vstřelili branku! Domácí vedou již o dvě branky. Pro BENJAMINA KOLDERA vybojoval puk ve středním pásmu David Balát a mohl jít do samostatného úniku. Ten zakončil přesnou ranou nad vyrážečku Dani. Asistence: David Balát.
    35:22 KOLDER - 1:0
     
    35:22
    Cavaliers právě vstřelili branku! Konečně jsme se dočkali úvodní branky dnešního zápasu! BENJAMIN KOLDER dostal skvělou nahrávku zpoza branky od Nesima Harmima a úplně zapomenutý před brankou Dani dokázal ranou k tyči otevřít skóre dnešního zápasu. Asistence: Nesim Harmim, Martin Jaroš.
    Marken.cz

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 36. Kolder (Harmim, Jaroš), 39. Harmim (Balát), 48. Rogožník (Orsech, Slováček), 56. Malý (Novák) – 44. Zajíc (Gřesík, Hepnar), 49. Hepnar (Béreš)


    VUT Cavaliers Brno: Zlatnický (Martinčík) – Man, Cekr, Buchal, Orsech, Pejkovič, Běhal, Viskot, Pernický (C) – Pöschl, Malíř, Rogožník (A), Kolder, Harmim, Charvát, Novák, Balát, Jaroš, Slováček, Šišma, Malý
    Trenér: Štěpán Koukal

    BO Ostrava Vítkovice Steel: Daňa (Morys) – Zapletal, Zajíc (A), Paclík, Paško, Šmatelka, Spurný, Gřesík (C) – Hepnar, Slezák, Plánka, Tomsa, Mikula, Adamczyk, Dvořák, Kubík, Byčkov (A), Béreš, Valášek, Pohl
    Trenér: Jan Dětský

    Rozhodčí: Kratochvíl – Hájková, Landsmann
    bahis siteleri