Třinec – Plzeň 4:1 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:8 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Olomouc 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 1:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 27.10.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po krátké mezihře se domácí dostali v neutrální zóně na puk a do odkryté brány posílá hrací náčiní PATRIK HREHORČÁK. Asistence: Miloš Roman. Stav utkání 4:1.
     
    41:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté hned na začátku třetí třetiny dělají toto utkání opět hratelné. Nabito na osu kluziště na modrou dostal Piskáček a jeho střelu z první usměrnil lehce za Mazance JAKUB LEV. Asistence: Jan Piskáček, Jan Schleiss. Stav utkání 3:1.
     
    35:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a Oceláři zařídili protiakci na druhé straně. Na pravou stranu dostal nabito RICHARD PÁNIK a jeho prudký projektil střely z první skončil v horních patrech Hlavajovy branky, byť třinecký útočník střílel celkem z úhlu. Asistence: Marian Adámek, Miloš Roman.
     
    28:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nic už ale nezachránilo hosty od druhé branky v jejich síti poté, co na osu na modrou čáru dostal nabito MARTIN RŮŽIČKA. Puk z jeho střely skončil zaražený v síti plzeňské branky. Slušný věšák. Asistence: Jakub Jeřábek, Andrej Nestrašil. Stav utkání 2:0.
     
    24:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se nakonec čtvrt minutu před návratem Indráka na led daří přesilovou hru využít. Na modrou dostal nabito Jakub Jeřábek a jeho střelu z první lehce usměrnil do Hlavajovy branky DANIEL VOŽENÍLEK. Asistence: Jakub Jeřábek, Martin Růžička. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 25. Voženílek (J. Jeřábek, M. Růžička), 29. M. Růžička (J. Jeřábek, Nestrašil), 36. Pánik (Adámek, M. Roman), 57. Hrehorčák (M. Roman) – 42. Lev (Piskáček, Schleiss)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Polášek, Adámek, J. Jeřábek, Nedomlel – M. Růžička (A), Voženílek, Pánik – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Vrána (C) – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Zámorský, Kvasnička, Jiříček, Piskáček (A), Dujsík, Malák, Houdek – Söderlund, Mertl, Holešinský – Matýs, Lev (A), Schleiss (C) – Rekonen, Indrák, Pour – Hrabík, Jansa, Straka.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Hlavatý, Lederer

    Diváci: 4 882
    bahis siteleri