Třinec – Plzeň 4:1 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:8 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Olomouc 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 1:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
HC Kometa Brno
Pátek 27.10.2023, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:26
    Zatímco hraje jakožto hudební podkres pecka Narcotic od kapely Liquido, tresty byly rozděleny následovně:

    Oliver Okuliar (MHK) dostává dvě minuty za hrubost, stejně tak i Rhett Holland (KOM). K tomu ještě překvapivě dostal Bohumil Jank (MHK) osobní trest za bitku a míří tak předčasně do kabin.
     
    45:28
    Jenže poté přichází další těžká situace pro domácí. Radovan Pavlík (MHK) jde totiž ven za držení a Kometa může klidně odskočit.
     
    39:15
    Radek Kučeřík (KOM) neodhadl u mantinelu razanci, s jakou jít do souboje proti Šťastnému. Krosčekem jej poslal na mantinel, za což dostává zcela logické dvě minuty.
     
    32:44
    A tentokrát se to setkává s velkou vlnou nevole. Eberle už rozjížděl brejk po pravém křídle, rozhodčí Hradil ale signalizoval zpětně trest pro Patrika Miškáře (MHK) za podrážení. Přesilovku rozehraje Kometa po komerčce.
     
    30:26
    Patrik Marcel (MHK) putuje na trestnou za nedovolené bránění u mantinelu. Pro Kometu se jedná o třetí přesilovku.
     
    25:17
    První přesilovka pro Lvy přichází na začátku 26. minuty. Petr Kratochvíl (KOM) nechytil pohyb Estephana a v koncovce jej povalil zezadu na zem. Dostává dvě minuty za držení.
     
    15:45
    Začíná se nám to tu rozjíždět. Po několika slovních výměnách mezi oběma kotly dostává hostující tým druhou přesilovou hru. A to poté, co Oliver Okuliar (MHK) přidržel v jízdě Kučeříka.
     
    13:48
    Filip Pavlík (MHK) ve středním pásmu přelomil hokejku Pospíšilovi napůl. Domácí obránce ani neprotestuje a pokorně míří na trestnou lavici za sekání.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 45. Jergl (Tamáši) – 14. Marcinko (Zaťovič), 40. Okál, 52. Pospíšil (Moses), 54. Flek (Holík, Ščotka), 55. Vincour (Kratochvíl, Okál)


    Mountfield HK: Bartošák (Kiviaho) – Jank, Blain (A), Kalina, F. Pavlík, Pavelka, Freibergs, Marcel – R. Pavlík, Miškář, Eberle (C) – Okuliar, Tamáši, Jergl (A) – Perret, Lalancette, Jasper – Pilař, Estephan, Šťastný.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Ščotka (A), Lintuniemi, Kučeřík, Holland, Ďaloga, Gazda, Kaňák – Pospíšil, Cingel, Moses – Boltvan, Marcinko (A), Zbořil – Zaťovič (C), Holík, Flek – Okál, Vincour, Kratochvíl.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Hradil, Stano (SVK) – Rampír, Axman

    Diváci: 4 842
    bahis siteleri